- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
İlk ben söyledimLan ben soyledim onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ben söyledimLan ben soyledim onu
Hayir ben yazdimİlk ben söyledim
Ben seninkini görmeden yazdımHayir ben yazdim
Bende seninkini görmeden yazdimBen seninkini görmeden yazdım
Tabi mübarek gün. Olmaz .Kız ondan kurban olur mu?
Allahım yaaaBende seninkini görmeden yazdim
Allahım yaaa
Pes etdim sen kazandın tebrikler
Yemegin ve salatanin icine oglumun masaya dusurdugu bardak parcalari dagildi tam sofraya oturacaktik onlari topladik kaldordik aparatif birsey yapayim derken bal kavanozunun kapagi sismis sicaktan mikrodalgaya dogru yol almis onu sil toparla bir hisimla yedik esim cocuklari aldi cikti sen dinlen diye firsat bu firsat agdayi isitip biyik alayim dedim agdayi mutfak halisina doktum daha varsa gelsin tek tek ugrastirmasin boyle ya
BaskaYemegin ve salatanin icine oglumun masaya dusurdugu bardak parcalari dagildi tam sofraya oturacaktik onlari topladik kaldordik aparatif birsey yapayim derken bal kavanozunun kapagi sismis sicaktan mikrodalgaya dogru yol almis onu sil toparla bir hisimla yedik esim cocuklari aldi cikti sen dinlen diye firsat bu firsat agdayi isitip biyik alayim dedim agdayi mutfak halisina doktum daha varsa gelsin tek tek ugrastirmasin boyle ya
Pes etdim sen kazandın tebrikler
Allah sabr versin. Ne yazacağımı şaşırdımYemegin ve salatanin icine oglumun masaya dusurdugu bardak parcalari dagildi tam sofraya oturacaktik onlari topladik kaldordik aparatif birsey yapayim derken bal kavanozunun kapagi sismis sicaktan mikrodalgaya dogru yol almis onu sil toparla bir hisimla yedik esim cocuklari aldi cikti sen dinlen diye firsat bu firsat agdayi isitip biyik alayim dedim agdayi mutfak halisina doktum daha varsa gelsin tek tek ugrastirmasin boyle ya
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
2 kk peynir
2 dlm tam bugday
Domates salatalik
Ara
Kahve
1 avuc leblebi
2 hurma
Ara
Kahve
1 avuc leblebi
1 hurma
1kare bitter
Aksam
Avuc ici kadar patates, peynir ve yumurtadan tost makinasinda tostumsu birsey adini bilmiyorum minik yiyor diye yaptim
1 bardak ayran
Su: 4 lt Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Suan kendime kahve yapiyorum gidemde bembeyaz hakiya dokeyim diyorum toptan kurtulurum :)