- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Çok güzel canım bende yayılıp kaldım akşam yaparım inşallah.C Chikolata_gozlum 100 zipzip yaptim kaldı 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım bende yayılıp kaldım akşam yaparım inşallah.C Chikolata_gozlum 100 zipzip yaptim kaldı 200
Bende simdi yaptim yaptim aksama isler var az sonra tamamlarim ama cok sicak bugun hava yaÇok güzel canım bende yayılıp kaldım akşam yaparım inşallah.
Bugun oyle olur parol ve aspirin alabilirsin canim sen emzirmiyorsun demi
allah kolaylik versin canim zor sicakta
Evin pisligi pis insanlarla ugrasmaktan iyidir canim yengeside gelecekmis bir sekilde halledilir birlikte
Sagolun kizlarAllah kolaylık versin günaydın canım
C Chikolata_gozlum 100 zipzip yaptim kaldı 200
Ipsiz yapıyorum canimipimi almadım alsaydım ne güzel bende atlardım
O zaman bende zıplamaya katılırım .Ipsiz yapıyorum canim
Tamam canim ama dikkat et dizlerinde zorlama olursa hemen birakO zaman bende zıplamaya katılırım .
Merak etme iple atlamaktan daha kolay ipsiz atlamak .Tamam canim ama dikkat et dizlerinde zorlama olursa hemen birak
Sağol canım Allah razı olsunSelam . Hayırlı olsun canım. Kolay gelsin
Öyle canım bı şekilde hallederiz sen napiyosun nasıl gidiyo diyetBugun oyle olur parol ve aspirin alabilirsin canim sen emzirmiyorsun demi
allah kolaylik versin canim zor sicakta
Evin pisligi pis insanlarla ugrasmaktan iyidir canim yengeside gelecekmis bir sekilde halledilir birlikte
Afiyet olsun canımGunaydin dünki menüm
10.00
domates salatalik biber
2 dilim tm bgdy emek
3 cay kasigi visne receli
------
16.00
Mercimek corbasi
-20.00
Bulgur pilavi
Yogurt
1 lt su
Afiyet olsun canımHindistan cevizli kahve yaptim simdi bu kahvenin ustunde yuzen yaglarin Eki Görüntüle 2907664 yag yakacagina emin miyiz sanki bu iste bir is var
Burasıda çok sıcak oturduğum yerde terliyorum. Bugün çok sıcakBende simdi yaptim yaptim aksama isler var az sonra tamamlarim ama cok sicak bugun hava ya
İpsiz yapıyorum bende.ipimi almadım alsaydım ne güzel bende atlardım
Ama ama amaE Elif_Eylul bu dolmalar senin için keşke getirebilseydim.
Insallah yiyip yiyip bogazinda kaliyodurE Elif_Eylul bu dolmalar senin için keşke getirebilseydim.
Ayyy neki bu .E Elif_Eylul bu dolmalar senin için keşke getirebilseydim.
Kabak cicegi dolmasiAyyy neki bu .
Hmm güzel görünüyorKabak cicegi dolmasi
Bende cok merak ediyorum oyuzden atmis ama karsidan yalaniyozHmm güzel görünüyor
2 tahta kasik canimAfiyet olsun canim bulgur miktari ne kadardi , su yine az en az 2 lt icmelisin