- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ne güzel. Düğün olduğunu hatırladınYok yaa kilo alamam dugune 3 hafta kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel. Düğün olduğunu hatırladınYok yaa kilo alamam dugune 3 hafta kaldi
Hep aklimda ama yemekler daha guzelNe güzel. Düğün olduğunu hatırladın
Ne diyeyimki haklısınHep aklimda ama yemekler daha guzel
@Tostombalakanne bireyselde üçüncü oldun tebrik ederim
Tebrikler canım
@Tostombalakanne tebrikler canim
@Tostombalakanne tebrikler canım
3. Olmuşum haberim yok çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım@Tostombalakanne prensesim çok fena girdin listelere. Tebrikler.
Neyse dikkat edecem artik kacamak yaparsam yazacam takima ceza verinNe diyeyimki haklısın
Iyi geceler canimİyi geceler
Geçmiş olsun canım. Şifa olsunBugün aşı oldum biontek kafam yerinde değil çok strese girdim bir de korka korka aşı oldum başım dönüyor ayağa kalkınca yatıyorum
Gecmis olsun sifa olsun insallah canimBugün aşı oldum biontek kafam yerinde değil çok strese girdim bir de korka korka aşı oldum başım dönüyor ayağa kalkınca yatıyorum
Menümü yazcanNeyse dikkat edecem artik kacamak yaparsam yazacam takima ceza verin
Menu yazamamMenümü yazcan
O zaman biz sananhergün kafadan ceza verelim. Yazmana gerek yokMenu yazamam
Bak bu mantikliO zaman biz sananhergün kafadan ceza verelim. Yazmana gerek yok
Yap canım. Bendemi yapayım bacaklarımı baya toplamıştı atladığım zamanlar. Gerçi benim bacakla sorunum yok göbeğe takdımBak bu mantikli olabilir
Aslinda yarin zipzip yapmaya baslasam iyi olabilir
Inşaallah canımGeçmiş olsun canım. Şifa olsun
Evet canım bekleyecektim ama onun kullanımına hemen onay verilmeyecek diyorlardı bir de büyük kızım pazartesi okula başlayacak 1. Sınıf okula almayacaklarmış kapısının önünde bile durmaya izin yokmuş sırf bu yüzden oldum dayım doktor ona danıştım biontek i kullan dedi o yüzden onu yaptırdım hayırlısı olsunGecmis olsun sifa olsun insallah canim
Asi icin turk asisini bekleyeceğim diyordun asi olmaya karar vermissin
Benim de bacaklar bana kalin geliyorYap canım. Bendemi yapayım bacaklarımı baya toplamıştı atladığım zamanlar. Gerçi benim bacakla sorunum yok göbeğe takdım
Aa oylemi o konuyu hic okumadım canim iyi yapmissin hayirli olsunInşaallah canım
Evet canım bekleyecektim ama onun kullanımına hemen onay verilmeyecek diyorlardı bir de büyük kızım pazartesi okula başlayacak 1. Sınıf okula almayacaklarmış kapısının önünde bile durmaya izin yokmuş sırf bu yüzden oldum dayım doktor ona danıştım biontek i kullan dedi o yüzden onu yaptırdım hayırlısı olsun