- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Afiyet olsun canımSelam kızlar 21.08 cumartesi menüsü
Kahvalti saat 08.30
Domates salata 2 dilim beyaz peynir 4 zeytin bir dilim çavdar ekmeği
Öğlen 14.30
Salata
Mantar sote
Akşam 19.30
Tavuk kızartma
Salata
Karpuz 3 dilim
Aralarda Nescafe
1 litre su
Dünün adımı (14325)
Bugünün menüsü
Kahvaltı saat 09.00
Domates salata
1 çatal labne peyniri
2 zeytin
2 çatal kızılcık marmelati
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 12.30
Yoğurt beş kaşık
Salata
Bonfile et 2 dilim
Yarım dilim ekmek
Aksam
Sadece yoğurt yemeyi planlıyorum
2 litre su
Bugünün adımınida aksmaa aticam
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Oo maşallah çok güzel incelmişsin.Göğüs. 107. 103
Karın. 102. 96
Göbek. 105. 100
Kalça. 102. 97
1 ayda Eva ile muhteşem bence ben evaya devam edeyim
@MiraPham
Yagmuru en cok uyurken severim dun pencereyi yarim actim yagmur sesiyle uyudumYağmuru çok severim iki gün Karadeniz taraflarındaydık yağmurdan gezeceğimiz birkaç yere gidemeden döndük.. Siz hangi taraftasınız
Burda yasak degilde yagmurdan yapamiyoruz canim :)Burda da yasak piknik mangal ozel mesire yerleri de tiklim tiklim hafta ici gidiyoruz biz hic hoslanmiyorum kalabaliktan
Afiyet olsun canimHaftaya bende öyle emoji isterim.
Burdayımsiyah çayımı aldım geldim .
Afiyet olsun canım 4sarmayla kaldiysan iyiKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Akşam 4 adet yaprak sarma, yarım tabak menem, salata.
Si 2 litre içdim akşama 3.5 olur.
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Benimde bir kac gundur oyle uzerimde bir yorgunluk var havadan olabilirBiri gelsin çamaşır işlerimi halledip ütüleme yapsın . Camım hiç birşey yapmak istemiyor bugün
KaldımAfiyet olsun canım 4sarmayla kaldiysan iyi
Ooo kalpazan ben 1 makinayi katladim,yerlestirdim,simdi 2.ci makina yikaniyorBenimde bir kac gundur oyle uzerimde bir yorgunluk var havadan olabilir
Benimde bir sepet camasir var dige camasirlarin kurumasini bekliyorum serip kurutacam
Normaldede ben olsam ooo tencerenin dibini görürdüm.Bravooooo
Ben olsam ooooo
Azcik mis gibiOhh miss gibi
Benimkiler kurumadiki daha yagmurda yagiyor bir gunes bir yagmurOoo kalpazan ben 1 makinayi katladim,yerlestirdim,simdi 2.ci makina yikaniyor
Camasirlari sana veriyim kurut o zamanYağmuru çok severim.Hergün yağsa ses etmem
Bugün 3 makine yıkadım kurutdum (ama katlamadımCamasirlari sana veriyim kurut o zaman
Söylemes yeterKatladimiki camasirlari tesekkur ettin
Gel gelSizin orda havalar serindir. Ben ütü yapmaya gelirim.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Oo maşallah çok güzel incelmişsin.
C.tesi bende tatile gidiyorum 1 haftalığına hırvatistana bana da emoji yolla emiBurda yasak degilde yagmurdan yapamiyoruz canim :)
Afiyet olsun canimHaftaya tatilemi gidiyorsun canim
O tatilcilere ozel emoji
Afiyet olsun canimKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Akşam 4 adet yaprak sarma, yarım tabak menem, salata.
Si 2 litre içdim akşama 3.5 olur.
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Hic yürüyüşe gidemem valla cok yorgunum
Oh ne guzelBugün 3 makine yıkadım kurutdum (ama katlamadım). Burası hafif rüzgarlı güneşli çabuk kuruyor ver bakiyim.
iyi tatiller canim en guzel imojeleri atarim sanaC.tesi bende tatile gidiyorum 1 haftalığına hırvatistana bana da emoji yolla emi