- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efendim canım napiyosunuz bakalım
Benimde bekarken çok agrirdi yatağa düşerdim ama şimdi şükür ilk gün ve son gün ağrım olur çok beter biseyOyy regl olayina gicik olan bir ben miyim ya 4. Gun hala karnim belim agriyor ergenler gibi
Haftaya bende öyle emoji isterim.
Burdayım siyah çayımı aldım geldim .
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ederim canim incelmen cok guzel
Katil canim benim yediklerim de pek iyi seyler degil
Hoş geldiniz .Adım sayar hiç kullanmadım. Yükleyeyim telefona canım :)...
Allahtan bende emzirdigim icin 2 ayda bir regl oluyorumBenimde bekarken çok agrirdi yatağa düşerdim ama şimdi şükür ilk gün ve son gün ağrım olur çok beter bisey
Canım hosgeldin iradeli olursan kilolar giderEvet canım. Yanıma fazla para almamaya karar verdim o yüzden. Para, kart olunca harcıyorum...
Ama oda zor şişlinlik oluyoAllahtan bende emzirdigim icin 2 ayda bir regl oluyorum
Seni sormalı , anana kavuştun çok şükür keyfin yerindedir inşaallahEfendim canım napiyosunuz bakalım
Evet canım ama annem işte calisiyo saat 6 gibi gelecek babam bugün evde havada sıcak bı yerede gidilmiyo ben az temizlik yapayım arada gelirimSeni sormalı , anana kavuştun çok şükür keyfin yerindedir inşaallah
Bursanin neresi gel çay icekEvet canım ama annem işte calisiyo saat 6 gibi gelecek babam bugün evde havada sıcak bı yerede gidilmiyo ben az temizlik yapayım arada gelirim
Kolay gelsin canimEvet canım ama annem işte calisiyo saat 6 gibi gelecek babam bugün evde havada sıcak bı yerede gidilmiyo ben az temizlik yapayım arada gelirim
Caya cagirdin yaa ondan güldüm senin eve uzaktır diye düşündümKaptan niye güldün
Ben oturuyomEee islerim bitti adimlar ne alemde kizlar :)))
Sanirim uzakCaya cagirdin yaa ondan güldüm senin eve uzaktır diye düşündüm
Ben kendimi yataga attım valla sabah 6 da uyandim yorulmusumBen oturuyom
Şimdi uyursunBen kendimi yataga attım valla sabah 6 da uyandim yorulmusum