- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Keyifler nasil efem bende simdi kahvalti hazirlicsmGünaydın canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifler nasil efem bende simdi kahvalti hazirlicsmGünaydın canim
Ortam yok ne yapayim ya cok yerim ya az yerimAç kalarak zayıflanilmaz bunu biz söylüyoruz degilmi
Bende bizi şaşırtcan deyince attim 5bin diye sen daha 1700 desin
Iyi canim ne olsun adim atmaya çalışıyorumKeyifler nasil efem bende simdi kahvalti hazirlicsm
Plan mi... soygun mu yapcak?Plan yapman lazim
Heee plan yapcak neolmuş yani plansiz diyette yapilmiyoPlan mi... soygun mu yapcak?
Sağlıklı ve az yicek. Bol spor yapacak. Koskoca 6. Takım kaptani o. Eylül geldi düğün zamanı. Haydi kampa.
Ben de kahvaltı yapcam. 1 i bulur benim. Sabahları yaşadığım iştahsızlıgi akşam 8 den sonra yaşasam ne mutlu olurum.Keyifler nasil efem bende simdi kahvalti hazirlicsm
Yaa valla dugun yaklaşıyor daha elbisem bile yok begenemiyorumPlan mi... soygun mu yapcak?
Sağlıklı ve az yicek. Bol spor yapacak. Koskoca 6. Takım kaptani o. Eylül geldi düğün zamanı. Haydi kampa.
Şaka yaptım tatlım yaa.Heee plan yapcak neolmuş yani plansiz diyette yapilmiyo
Şaka yaptım tatlım yaa.
Biz kadınların ne zaman elbisesi olcak. Cidden dolap dolu. Düğün olunca bakıyorum giyecek elbise yok.Yaa valla dugun yaklaşıyor daha elbisem bile yok begenemiyorum
Ne oldu şimdi.
Bende yok valla bizde cok düğün olmaz ,özel gün olmazBiz kadınların ne zaman elbisesi olcak. Cidden dolap dolu. Düğün olunca bakıyorum giyecek elbise yok.
Birde o var. Aynısını giyemiyoruz. Kocam evlendiğimizden beri her düğüne, her bayrama aynı takimla girdi.Bende yok valla bizde cok düğün olmaz ,özel gün olmaz
Gecen sene kuzenim evlendi onun düğününde aldim simdi aynisini giyemem
Dokundu şakanbanaNe oldu şimdi.
Dokundu şakanbana
burdayımmmm gunaaayyyydınnnnnn
Gün_ay_dınburdayımmmm gunaaayyyydınnnnnn
Günaydın canimburdayımmmm gunaaayyyydınnnnnn
vay vicdansız