- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey cikolatanin basinin altindan cikmisKız bir tek yediklerimiz süt yapmıyor ki suyu bol içiyorum ben tabi yemese bütün gün öyle durabilir miyim ben C Chikolata_gozlum sözüm vardı 500 Gr vereyim diye şeyttim
Eki Görüntüle 2903039
6. Takımdan s i d e l y a 43 haftada 16,35 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
s i d e l y a mezun oldun sonunda
Tebrik ederim s i d e l y a
Ohh şükür rahatladık canım tebrik ederim mezuniyetini s i d e l y a
Tebrikler canim s i d e l y a
s i d e l y a canım tebrik ederim mezuniyetini
s i d e l y a tebrik ederim canimm benim mukemmel bir basari
Teşekkür ederim kızlar
Çok şükür vermekte sıkıntı yaşamıyorum artık önceden hep ödemli olurdum spor yapmadan inmezdi kilom çoğu zaman spordan sonra tartilirdim.Tebrik ederim, senin gibileri sevmiyorum yiyerek kilo veriyorsun o metobolizmadan bende isterem . Şaka bir yana da maşaallahlarınız var bebişleri olanlar sizleri ayrı tebrik ederim.
Bana kilo vermezsen saçını başını yolarim senin dedi tehdit etti beniHersey cikolatanin basinin altindan cikmis
Bende sabahla tok ayni cikiyorum cogu zaman cumalari onun icin bekliyorum bilerek gec tartiliyorum yoksa sabah 71.30 du 1kg fark ediyor sabah siskenÇok şükür vermekte sıkıntı yaşamıyorum artık önceden hep ödemli olurdum spor yapmadan inmezdi kilom çoğu zaman spordan sonra tartilirdim.
Bana kilo vermezsen saçını başını yolarim senin dedi tehdit etti beni
Benmi dedim 1 hafta ye sonra 1 gün sütlü yeşil çay iç diyeHersey cikolatanin basinin altindan cikmis
Çok şükür vermekte sıkıntı yaşamıyorum artık önceden hep ödemli olurdum spor yapmadan inmezdi kilom çoğu zaman spordan sonra tartilirdim.
Bana kilo vermezsen saçını başını yolarim senin dedi tehdit etti beni
Bende seni tebrik edeyim o zamanHepinizi tebrik kizlar
Tebrikler canım. Yazmışmıydım hatırlamadımm70.75
70.30
Fark:450 g regl oldum ama lutfen az sonra fotolusunu atarim
Kız ne bir hafta yemesi Çarşamba kaçırdım sadeceBenmi dedim 1 hafta ye sonra 1 gün sütlü yeşil çay iç diye
İnanayımmı ???Kız ne bir hafta yemesi Çarşamba kaçırdım sadece
Bende listedeyken her sabah odemle uyanirdim sporsuz olmuyorduBende sabahla tok ayni cikiyorum cogu zaman cumalari onun icin bekliyorum bilerek gec tartiliyorum yoksa sabah 71.30 du 1kg fark ediyor sabah sisken
BenBenim alıntılarımı kim yedi çabuk söylesin
Kaç kilo oldun?
İnan tabiki de sen bizim eve giren abur cuburu görsen beni tebrik edersinİnanayımmı ???
Alıntı yemiyorum diyetteyimBenim alıntılarımı kim yedi çabuk söylesin
Şeyyyy kem kümKaç kilo oldun?
Tebrik edeyim o zamanİnan tabiki de sen bizim eve giren abur cuburu görsen beni tebrik edersin