- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy deme liste deme6 ay doldu mu acaba listeye alalim mi
Iste dicektimde demeyim dedim 150gram eksik söylemisim70.75
70.30
Fark:450 g regl oldum ama lutfen az sonra fotolusunu atarim
Bir kilosunu saklamakta moda oldu tospolakta paylasmis 69 mu olmus o :)
Hadi ben regl oldum herkes mi regl oldu 300_500Iste dicektimde demeyim dedim
Sen napcan benim kilomu beeeBir kilosunu saklamakta moda oldu tospolakta paylasmis 69 mu olmus o :)
Ekside olman guzel canim ama rizede 68 leri bile gormustun Haftaya 6 li rakamlarda bekliyoruz70.75
70.30
Yok demem canim seni kotu etkiliyor listeAyyy deme liste deme
Hirs yapcam belki beyazli attigin kiyafette icimden bu kadar olsam ueter demistim kendime ne kadar oldun sen de bakiyimSen napcan benim kilomu beee
-700 mu hafife almayın lütfenHadi ben regl oldum herkes mi regl oldu 300_500
Şeyyy kem küm isteHirs yapcam belki beyazli attigin kiyafette icimden bu kadar olsam ueter demistim kendime ne kadar oldun sen de bakiyim
Ben onu ne makarnalar ne pideler neler neler yiyerek verdim-700 mu hafife almayın lütfen
Kaptan ben simdi boluya yada rizeye gidiyim yine gorurum :) bizim genetik odem sorunu var rahat 2_3 kg fark ediyor sevmiyorum ankarayi vucudum bil3 sevmiyor ya 35 senedir sevemedigim kayananamla yasiyor gibiyim bi ikna edemedim esimi kacip gidelimEkside olman guzel canim ama rizede 68 leri bile gormustun Haftaya 6 li rakamlarda bekliyoruz
Yok demem canim seni kotu etkiliyor liste
Sana kizdim dun ama neyse bebek emiyor sadece sutlu cayla olur mu bide dis donemi tebrik etmeywcwgim iste 700unu ben ananasi yedim ustune omlet yedim kendisi birsey yemiyor cunku-700 mu hafife almayın lütfen
İnşallah ikna edersin canim ilerleyen zamanlarda baska bir sehre yerlesirsinizKaptan ben simdi boluya yada rizeye gidiyim yine gorurum :) bizim genetik odem sorunu var rahat 2_3 kg fark ediyor sevmiyorum ankarayi vucudum bil3 sevmiyor ya 35 senedir sevemedigim kayananamla yasiyor gibiyim bi ikna edemedim esimi kacip gidelim
Insallah ya benim gibi korkusuz deli dolu hatuna bir uysa :)İnşallah ikna edersin canim ilerleyen zamanlarda baska bir sehre yerlesirsiniz
Bide bana diyor 300 -500 veriyor diye sen yillardir 7 lerden kopamadin70.75
70.30
Harikasın tatlım , 7leri görmeye az kaldı .Bildirimim
Geçen hafta 82.55
Bugün 81.65
Fark 0.9
% 1,09
Eki Görüntüle 2903873
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham Nehir6161
Galiba korkudan verdim1 haftadır ağlıyor -800 ağlıyarakmı zayıfladınız acaba. Maşallah canım. Tebrikler
Teşekkür ederimTebrikler canim eksin güzel
Maşaallah harikasın .20.08.2021
Geçen cuma 59.85 kg.
Bu cuma 59.55 kg.
-300 gram
Pantolon uzun kestirecegim merak etmeyiniz.
Kiz sen her hafta agliyon kilo veremiyom diye yine 800 gr verissin