- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben oldumHadi ben regl oldum herkes mi regl oldu 300_500
Ama öyle değil mi ? Aldığım kilo fotoluydu. Veremediğim de fotoluydu dün de sabittim bugün bilmiyorum ne oldu ben bile çözemedim vücudumuKiz sen her hafta agliyon kilo veremiyom diye yine 800 verissin
Yemek yedin belki ondandirAma öyle değil mi ? Aldığım kilo fotoluydu. Veremediğim de fotoluydu dün de sabittim bugün bilmiyorum ne oldu ben bile çözemedim vücudumu
Neyse tebrikler canimAma öyle değil mi ? Aldığım kilo fotoluydu. Veremediğim de fotoluydu dün de sabittim bugün bilmiyorum ne oldu ben bile çözemedim vücudumu
Şu 3 önüne başladım dünden beri bakalım haftaya nasıl sonuç alırım. Qma bugün tartıdan dolayı geç başladım wc yi bekledim . Bakalım sonum hayır olsun . şu vücudumu bir şaşırtmayım bakimYemek yedin belki ondandir
Galiba ya. Ama cuma günü çok stres oluyorum ya vermemişsem ne olacak. Ne düşünürler ne olacak falan diye çok tedirgin çıkıyorum 3 haftadır tartıya. İlk hedefim sen mi olsan ne olsan bugün baktım da benden bir tık aşağıda kim var hedef koya koya ineyim dedim.Neyse tebrikler canim
Senin metobolizma son gun harekete geciyor o yuzden uzulme
Vereceğim insaAllahO zAmana kadar çabuk verirsin canım
55 kalsın kaptanım@Tostombalakanne hedefin 55 mis o sekilde kalsin mi 58 ya da 60 olsun mu
Sağol kaptanımGecmis olsun canim
Yok canim börek yapiyoruz
Baslangicin hayirli olsun canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim hani arti gelecektin
Hamile kalmis olabilirim mi ki kiz bu arada belki de dogum yaptim haberim yokBide bana diyor 300 -500 veriyor diye sen yillardir 7 lerden kopamadin
Neyse tebrikler pampa
Niye tabrik etmiyorsun beni bebeğim bir tek emmiyor ki gin ocinde çorba yoğurt yiyorSana kizdim dun ama neyse bebek emiyor sadece sutlu cayla olur mu bide dis donemi tebrik etmeywcwgim iste 700unu ben ananasi yedim ustune omlet yedim kendisi birsey yemiyor cunku
Bende seni tebrik etmiyorum
Tebrik ederim, senin gibileri sevmiyorum yiyerek kilo veriyorsun o metobolizmadan bende isterem . Şaka bir yana da maşaallahlarınız var bebişleri olanlar sizleri ayrı tebrik ederim.Niye tabrik etmiyorsun beni bebeğim bir tek emmiyor ki gin ocinde çorba yoğurt yiyor
Tebrikler canim 450gramini
Geçen hafta 57,5
Bu hafta 56,8
Fark 700
%1,217 Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 2903791
Günaydın
Gecen cuma 81.65
Bu hafta 81.50
Eki Görüntüle 2903854 geçen hafta64.6
Bu hafta 64.7
Fark+100 Zipzip- E Elif_Eylul regl etkisi sanırım
Günaydın herkeseee
Eki Görüntüle 2903887
sabitim
insa bu hafta spor yapabilirim ayagim zorlamadan ..
Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
İyi günler
Bu hafta 65.1
(Gecen hafta resim çekmediğim için unuttum)
Zipzip-
(Kaptanim histereskopi beni biraz zorladı 4-5 gün annemde kaldım buraya fazla katılamadım simdi kaldığım yerden devam insallah)
Geçen cuma 74. 2
Bugün 73.4
Fark -800 gram
% 1.078
20.08.2021
Geçen cuma 59.85 kg.
Bu cuma 59.55 kg.
-300 gram
Pantolon uzun kestirecegim merak etmeyiniz.
70.75
70.30
Fark:450 g regl oldum ama lutfen az sonra fotolusunu atarim
Masallah de yiyorsa iyi ama sadece sutlu cay zor bence emziren icin ondan dedimNiye tabrik etmiyorsun beni bebeğim bir tek emmiyor ki gin ocinde çorba yoğurt yiyor
Bi benim 450g i gor zaten senTebrikler canim 450gramini
Olabilir bende unuttuydum kizHamile kalmis olabilirim mi ki kiz bu arada belki de dogum yaptim haberim yok
Kız bir tek yediklerimiz süt yapmıyor ki suyu bol içiyorum ben tabi yemese bütün gün öyle durabilir miyim ben C Chikolata_gozlum sözüm vardı 500 Gr vereyim diye şeyttimMasallah de yiyorsa iyi ama sadece sutlu cay zor bence emziren icin ondan dedim
Bi benim 450g i gor zaten sen