- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Bende geldiğimde en şişman bendim sende vardın o zamanlar . Hep beraber vereceğiz bu kiloları başka yolu yok canım . Pes etmek yok. Kaptanlarımız Arkadaşlarımız sağolsun. Hepsini vereceğizListede en şişman benim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geldiğimde en şişman bendim sende vardın o zamanlar . Hep beraber vereceğiz bu kiloları başka yolu yok canım . Pes etmek yok. Kaptanlarımız Arkadaşlarımız sağolsun. Hepsini vereceğizListede en şişman benim ya
Hayırlı geceler tatlı rüyalar kaptanımIyi geceler kizlar
Eline saglik canim***6.Takım 740. Etap ***
Nehir6161(74.2/
Elisa83(68.1/
TekrarDene (73.6/
T u t a s t e (70.75/
chikolatagozlum(54.05/
Poni Bon(82.55/
6.Takım Ortalamasi:
6.Takim Free liste 740.Etap
Brzhuzur(69.0/)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
SaskinAnne (81.65/)698.etapta kendi istegiyle ayrilan üye, B.t:28.07,B.k:84.2 H.k:65
Ytmz (64.6/
Tutku44(76.8/)
bluegreeneyes(72.4/)643.etapta 69.0 ile izne ayrildi
Tesnim1989 (64.8
I-cell_84 (75.2/
sena zeynep(57.5/
iyi geceler canimIyi geceler kizlar
Perşembe hiç içmeyelim kahve en iyisi . Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık bu ne ne kadar az kişiyiz. Çok kilo verenlerde mezun oldu. Gazamız mübarek olsun yarın için arkadaşlar.
Cordelia bugün kaçıncı günün evasındayız.
28. Gün.
İyi geceler kaptanım.Iyi geceler kizlar
Kahvede nikotin mi varNehir6161 kahvede nikotin oldugu için fazla tuketildiginde ödem yapar sen 2tane içmissin yada icicen persembe sadece turk kahvesi tüket bence
Delimisin tabiki de sadece onu içtimBunlar sabhatan kalmis acaba ne yazacaktim ki :)
Bugun doktor annemede vermis agrisi icin bagimlilar bunun 100lugunu kullanoyormus babam dalga geciyor odayi ayiracagim gece kafayi bulup beni bogazlamasin diye , sende simdi sakinsin ama cuma kesme bizi
Kiz sadece bunu icmedin dimi
Bende bugun oldum suprizzzz :)
Sen kazana dustun
Yarin gorecegim seni yarin ben hain panpa
Arkandayim
Afiyet olsun canim
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Kız kaç kilosun ağzını burnunu yediğimÇok hızlı kilo almam benim yanlış diyet yapmakdan mı kaynaklanıyor acaba yani bir yerde yanlış yapmasam 1,5 ayda bu kadar kilo almam normal mi kafam çok bulanık
Ne kadar aldın? 5 kgya kadar notmal bence.Çok hızlı kilo almam benim yanlış diyet yapmakdan mı kaynaklanıyor acaba yani bir yerde yanlış yapmasam 1,5 ayda bu kadar kilo almam normal mi kafam çok bulanık
Günaydın canimGünaydın canım
Günaydın canim
Gecmis olsun düştü mu atesi simdiGünaydın kızlar bütün gece doğru düzgün uyumadim bebem atesliydi şimdi böyle geziyorum
Ancak düştü takip etcem diye uyumadımGecmis olsun düştü mu atesi simdi