Günaydın canimGunaydin kızlar
Ben biraz sut ictim ciktimBizde dışarıdayız bugünn yanımıza ekmek arası sebze su aldım gazam mübarek olsun bugün.
Gunaydin canimGünaydın canim
Aksam yemegini erken kapat canim birde detoks sulari icebilirsinDun 67.7 idim cok dikkat ettigim halde bugunde ayni kalmiş
Niye kilo gitmemiş anlamadim
Cuma 68.1
Bugun 67.7
Kizlar yarina iyi bir eksi gelmesi icin ne yapmaliyim
Evde kiraz sapi var canim onunda baya faydasi olmuştu cok uzun sure kullaninca vucut alisiyor ama 1-2 bardak icerim bugun sutlu yesil cay mi yapsamAksam yemegini erken kapat canim birde detoks sulari icebilirsin
Yesilcay,kiraz sapi gibi
Zor olmazmi tum gun onu icmekEvde kiraz sapi var canim onunda baya faydasi olmuştu cok uzun sure kullaninca vucut alisiyor ama 1-2 bardak icerim bugun sutlu tesil cay mi yapsam
Eve gidince ekmeksiz kahvalti yapiyim aksam yogurtlu kabak ara ogunlerde yesil cayli sut olmaz miZor olmazmi tum gun onu icmek
Olabilir canimEve gidince ekmeksiz kahvalti yapiyim aksam yogurtlu kabak ara ogunlerde yesil cayli sut olmaz mi
Emzirmiyoruz biz kaptan bizimkisi manyaklik derecesinde belediyenin sulama araci gibi memeler acik hepGünaydın canim
Eksin ne durumda cok zorlama canim emziriyorsun
Kiyafetle belli olmayan hersey cibildakken ortaya dokuluyorMerhaba Semacım, aramıza hoşgeldin, hedefine ulaşman dileğiyle
Merhaba hoşgeldin aramıza, Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla geçir gebeliğini ve sorunsuzca doğum yap inşallah, diyetisyen menünü de gördüm gayet güzel bir menü.
Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..
günaydın tatlıımm
günaydın canım güzel kahvaltı umarım sağlıklı olanındandır
Günaydın kaptanıımm
günaydın bebişiiimm
Günaydın canımmm
günaydın tatlım inşallah.
günaydın canım neredesin sen yaa,, çok özledik. Nasılsın görüşmeyeli canım
günaydın canıımm muhteşem bir seçim
Hahahaa alemsin ama insanın aynada kendine bakması, dhaa fit hayal etmesi falan gerçekten motivasyon için çok iyi.
Mwyve yeme sebze ve arada kuruyemis ye acikirsanBen biraz sut ictim ciktim
Eve gidince ne yerim bilmen meyve sebze agirlikli beslenecem bugun
Sut ve yesilcaydan ne hayir gordun ? Kabak yap benceEvde kiraz sapi var canim onunda baya faydasi olmuştu cok uzun sure kullaninca vucut alisiyor ama 1-2 bardak icerim bugun sutlu yesil cay mi yapsam
Günaydın çikolata gözlüm ve baby çikolatam.Günaydın kızlar
Günaydın Sema.Günaydın hanımlardünkü menümü yazmamistim bugün yeni bir başlangıç yapıyorum güzel bir kahvaltıyla güne başladım gününüz güzel geçsin
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar
Günaydın kaptanım.Günaydın
Günaydın canım.Günaydınn kızlar
Günaydın huzurum.Günaydın kızlar bugün kacamaksiz detokslu bir gün olsun inşallah aybaşı olucam ama.bakalim yarına durum ne olacak.
Günaydın tatlım acil gelmelisin yeter artık ama.Günaydın kıslar
Ekmek arası değildir. Muhtemel yoğurt arası sebze ya da sebze arası sebze olabilir.Bizde dışarıdayız bugünn yanımıza ekmek arası sebze su aldım gazam mübarek olsun bugün.
Günaydin Elisacigim.Gunaydin kızlar
Bugün dikkat et. Hafif ye. Bol su iç. İnşallah ben de başarırım. Yarın ilk cuma artisiyla gelebilirim.Dun 67.7 idim cok dikkat ettigim halde bugunde ayni kalmiş
Niye kilo gitmemiş anlamadim
Cuma 68.1
Bugun 67.7
Kizlar yarina iyi bir eksi gelmesi icin ne yapmaliyim
Simdi tek mesaj yazmamissin ki muhtemesemi gunaydina koymustumArtiyla gelebilirim dedim. Muhteşem emojisi geldi.
Bundan sonra böyle karambole getireyim.Simdi tek mesaj yazmamissin ki muhtemesemi gunaydina koymustum
Arti icinde ilk hafta cok normal haftaya eksiler gelir
Arada kaynamis olmasinArtiyla gelebilirim dedim. Muhteşem emojisi geldi.
Dinleniyorum canım uzatdım ayaklarımı ohh miss
Hoşbuldum kaptanım iyiyim çok şükür sen nasılsınGunaydin canim hosgeldin nasilsin
Nasılsın canımSagol canim , simdi normal bir kahvalti yaptim kalan iki ogunde de ananas yiyecegim taa gecen hafta almistim
Gunaydin canim
Gunaydin baslangicin hayirli olsun
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin kimler gelmis
Hoşbuldum kaptanımGünaydın canım hosgeldin
Motivasyonum yok oldu bünyem yemek diye ölüyor enteresan bir durum yaşıyorum çöküş halindeyimMerhaba Semacım, aramıza hoşgeldin, hedefine ulaşman dileğiyle
Merhaba hoşgeldin aramıza, Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla geçir gebeliğini ve sorunsuzca doğum yap inşallah, diyetisyen menünü de gördüm gayet güzel bir menü.
Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..
günaydın tatlıımm
günaydın canım güzel kahvaltı umarım sağlıklı olanındandır
Günaydın kaptanıımm
günaydın bebişiiimm
Günaydın canımmm
günaydın tatlım inşallah.
günaydın canım neredesin sen yaa,, çok özledik. Nasılsın görüşmeyeli canım
günaydın canıımm muhteşem bir seçim
Hahahaa alemsin ama insanın aynada kendine bakması, dhaa fit hayal etmesi falan gerçekten motivasyon için çok iyi.
Hoşbuldum canımOpera yükle canım
Başıniz sağ olsun canım
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin
Günaydın kızlar
Gelmek istiyorum ama kilomu görseniz vallahi beni gruptan değil kk den atarsınız rezalet bi haldeyimGünaydın çikolata gözlüm ve baby çikolatam.
Günaydın Sema.
Günaydın kaptanım.
Günaydın kaptanım.
Günaydın canım.
Günaydın huzurum.İnşallah.
Günaydın tatlım acil gelmelisin yeter artık ama.
Ekmek arası değildir. Muhtemel yoğurt arası sebze ya da sebze arası sebze olabilir.
Günaydin Elisacigim.
Bugün dikkat et. Hafif ye. Bol su iç. İnşallah ben de başarırım. Yarın ilk cuma artisiyla gelebilirim.
Nasil yani ne duruma geldinki canimHoşbuldum kaptanım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Nasılsın canım
Hoşbuldum kaptanım
Motivasyonum yok oldu bünyem yemek diye ölüyor enteresan bir durum yaşıyorum çöküş halindeyim
Hoşbuldum canım
Gelmek istiyorum ama kilomu görseniz vallahi beni gruptan değil kk den atarsınız rezalet bi haldeyim
gruptan uzaklaşman kötü oldu desene. tekrar motivasyonunu toplamamız lazımmMotivasyonum yok oldu bünyem yemek diye ölüyor enteresan bir durum yaşıyorum çöküş halindeyim
Günaydın canımGunaydin kızlar
Bende yoğurtlu kabak yapicamEmzirmiyoruz biz kaptan bizimkisi manyaklik derecesinde belediyenin sulama araci gibi memeler acik hep
Kiyafetle belli olmayan hersey cibildakken ortaya dokuluyor
Mwyve yeme sebze ve arada kuruyemis ye acikirsan
Sut ve yesilcaydan ne hayir gordun ? Kabak yap bence
Hoşbuldum kaptanım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Nasılsın canım
Hoşbuldum kaptanım
Motivasyonum yok oldu bünyem yemek diye ölüyor enteresan bir durum yaşıyorum çöküş halindeyim
Hoşbuldum canım
Gelmek istiyorum ama kilomu görseniz vallahi beni gruptan değil kk den atarsınız rezalet bi haldeyim