- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
A.s muck muck hemşerim benim bal ablam@Elhan Ablanin selami var kizlar antalyadaymis ev islerini hallediyomus
Söylerim canimAaa antalyaya mi gitmis sende selam söyle canim
A.s muck muck hemşerim benim bal ablam
Valla 2tane aplaKac bardak ictin bugun
Benim net yok fatura aşımı oluyr her seferinden 100 TL üzeri geliyor ben Twitter i cok seviyorum yaaBurdaki nickimle actim yoksa bende kullanmıyordum onuda kapattim :))
Nette sorun yok evdede koydede net var
Afiyet olsun bende ictim bugunValla 2tane apla
Sagol canim sanada afiyet olsunAfiyet olsun bende ictim bugun
Eve net bağlatmak daha ucuz olabilirBenim net yok fatura aşımı oluyr her seferinden 100 TL üzeri geliyor ben Twitter i cok seviyorum yaa
Diyene bakValla 2tane apla
Pühhh sana vallaaa kahve severim çay sevmem benDiyene bakben hayatımda hiç türk kahvesi içmedim en son içtiğim de hastaneye gittim
Twitter muhteşem ya eve net bağlmaktan çocuğum için korkuyorum YouTube çok seviyor ahlak bozucu şeyler oluyor fena etkileniyorEve net bağlatmak daha ucuz olabilir
Twitter hic kullanmadım bilmiyorum :)
Ben hiç çay içmiyorum en son ne zaman içtim hatırlamıyorum hiç sevmemPühhh sana vallaaa kahve severim çay sevmem ben
Aman sen ne iciyosun onu deBen hiç çay içmiyorum en son ne zaman içtim hatırlamıyorum hiç sevmem
Anladim canim cocuk olunca takip etmek lazim haklisinTwitter muhteşem ya eve net bağlmaktan çocuğum için korkuyorum YouTube çok seviyor ahlak bozucu şeyler oluyor fena etkileniyor
Taze Meyve suyu ,soda , süt değişiyor ne varsa o gün evde onu icerimAman sen ne iciyosun onu de
Maşallah sana formunu koyuyorsunTaze Meyve suyu ,soda , süt değişiyor ne varsa o gün evde onu icerim
Tum takimlar bu durumdaNerde bu millet uleynnn bu kadar mı müsait değiller virüs var ya bu sessiz lik iyi değilgezmek dolaşmak hiç iyi degil
Teşekkür ederim beybisiMaşallah sana formunu koyuyorsun
Kk diyet ve anneler kulübü sayesinde ayaktaTum takimlar bu durumda
Yakinda dukkani kapatip gidecez
Vallaaa kimse gelmiyo gelsede gidiyo cidden iyi degilTum takimlar bu durumda
Yakinda dukkani kapatip gidecez
Ilk defa boyle goruyorum takimlariVallaaa kimse gelmiyo gelsede gidiyo cidden iyi degil