- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Etiketlerim yarim saate gelmezsenGidip dogru yeri bulayim :) surayada ip bagladim kaybolursam ucundan cekip cikarin beni
Selam canim hosgeldin yenidenSelam hatunlar.
Geçmiş yapamadım mümkün değil. Biz durumlar hala karışık ama ben diyete devam etme kararı aldım. Diyetisyenimle cuma tekrar başlıyorum. Haftayadan itibaren de listede olurum inş. Hem kafam dağılır hem yağlarım
Bu iş bitmez ki. Ömür boyu diyete devam.Teşekkür ederim kızlarcım.
Ama bitirdiğim yerden başlıyorum yine bakalım
Tebriklerrrrr
sonundaoldu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (731. Etap) : 76,80
Bitiş Kilosu (738. Etap) : 69,50
Verilen Toplam Kilo : 7,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,51%
Toplam Süre : 8 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,19%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 913
Sevgili sonundaoldu 14 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 732. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Ağustos 2021 (738. etap) tarihinde toplamda 7,3 kilo vermiş olarak ve 69 kilo olan hedefini 94% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
sonundaoldu Karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim mezuniyetini
Yeni mezun olmamissiydinSelam hatunlar.
Geçmiş yapamadım mümkün değil. Biz durumlar hala karışık ama ben diyete devam etme kararı aldım. Diyetisyenimle cuma tekrar başlıyorum. Haftayadan itibaren de listede olurum inş. Hem kafam dağılır hem yağlarım
Bakincada afiyet olsun diyoorrrrsun ya hani ondan laf attimdiBu ara hic menulere bakmıyorum
Iste artik karismayim dedim zaten listede 6 kisi kaldiBakincada afiyet olsun diyoorrrrsun ya hani ondan laf attimdi
Dogum gunu kutlu olsun eltininMillet nerelerde ya azcik saga sola bulasiyim kiz uyumus isler bitmis .
Birazdan eltimler gelirler siz gelin dediler yok dedim totomu kipirdatacak hal yok is yapmissin gelmeyelim dedi gel gel caylari sen servis edersin dedimpasta kesecegiz birde kucuk hediye aldik dogum gunu bugun . Korkmayin ben yemem eskiden nasil yermisim acaba lopur löpür yagli geliyor simdi yaslandik
Iste buraya yazsak ya menuleriIste artik karismayim dedim zaten listede 6 kisi kaldi
Takim cok sessiz artıkBakin kimseler yok kaptana bulasiyorum ayagima sıkıyorumnerdesinizzz beeee
Iste buraya yazsak ya menuleriordan buraya alip gelmiyorum bende hic takip etmiyorum orda olunca
Esim yaparsa ancak yerim diger turlu cok imalat gordum mesela ankarada cok unlu bir baklava firmasi h.i.o anladin mi kaptan tezgahlarinda hamam boceklwri fareler cirit atiyorduDogum gunu kutlu olsun eltinin
Yas pastayı bende sevmiyorum yagli geliyor
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelerin olsunMillet nerelerde ya azcik saga sola bulasiyim kiz uyumus isler bitmis .
Birazdan eltimler gelirler siz gelin dediler yok dedim totomu kipirdatacak hal yok is yapmissin gelmeyelim dedi gel gel caylari sen servis edersin dedimpasta kesecegiz birde kucuk hediye aldik dogum gunu bugun . Korkmayin ben yemem eskiden nasil yermisim acaba lopur löpür yagli geliyor simdi yaslandik