- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Guzel eksi tebrik ederim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim cnım güzel eksi
Tebrik ederim canım güzel eksiGeçen cuma 75.3
bugün 74.2
Fark -1.1
%1.460
Eksin çok güzel kanki tebrik ederimNehir6161 kanka naptın rakiplerdeki yüzdeleri gördün mü biz pek ses etmeyek
Eksin cok guzel canim tebrikler
Eksin cok güzel canim tebriklerGeçen cuma 75.3
bugün 74.2
Fark -1.1
%1.460
Guzel eksi tebrik ederim canimGeçen cuma 75.3
bugün 74.2
Fark -1.1
%1.460
Rövanş mı istesek ne yapsak benimde sınırda vermem gerektiPoni Bon sağlık olsun kanki ne yapalım çocuk bakmak sonra hastalık derken spor yapamadım . Rakiplerle şimdi güçlü rakipler di ama mücadele edemedim etseydim onları halt ederdim diye kendimi motive edeyim
Allah kabul etsinZipzip- e ilettim durumu farkedince, hiç sorma camiye yetişeceğiz diye aceleden Poniyi Boni yazmışım bi de kahvaltıyı da yaptım
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım güzel eksi
Kiz uyurken ders çalışacağım vaktim olmaz diye şimdiden paylaşayım
Gecen hafta 82
Bu hafta 81.65
Giden -350 gr.
Günaydın arkadaşlar ,
Maaleaef burada çok olamıyorum
Pazartesi de yola çıkıyorum eylülde gelicem sonra da okul telaşı.
Affedin beni nolur
Zipzip- kaptanım sen beni azlet canım
Ama bugünkü kilomu paylaşıp ta gidiyim
Geçen hafta 59,200
Bugün 58,500
Fark : 700
% 1,18
E Elif_Eylul @MiraPham @sena zeynep
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar halen adet olamadım 2 aydır ilk doz biontech asisindan etkilenmiştim ilk doz sonra ikinci doz malesef hormon ilaçları söktürücü vs derken stres yaptı şiştim davul gibi ilacım dün bitti bir hafta için adet olmaya başlar ödem de sökmeye inşallah bir iki haftaya normale dönerim hergun 3 litre su ve adımlarımı da yapıyorum ama hiç ise yaramadi
Allah beterinden korusun çok geçmiş olsunSagol canm
Ya hayatta olmayacak sey oldu. Demligin kapagi kqpanmiyor diye bastirirken kapak icine dusty tabi elim de arkasindan girdi. Cikardim suya soktim ama ust deri komle gitmisti bi de yuzuk olan parmak. 2 dk sonra bayildim acidan mi soktan mi neyse. Bi de tatil yerinde hastane aradik. Berbqt bi gundu. Sukur acisi hafifledi simdi ama elimi kullaninca aciyor.
Tesekkur ederim kaptanim
Sagol cnm
Trendyoldam sipariş et üzerinde duruşu yorumlara göre karar verip çünkü aynı olmuyor ben 6_7 tane alıp iade ettim rahat oldu sonuncu mağazada bile alamayacağım güzellikte ve fiyattaydiAz internetten baktim canim da karar veremiyorum :)
Geçen hafta Cumartesi 59,8
Bu hafta 57.5
Fark 2,300
%3,846 Zipzip- E Elif_Eylul @sportie
Eki Görüntüle 2900681
Günaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.65
Bu hafta 60.65
Fark 2 kg
Yüzde %3.192
Eki Görüntüle 2900714
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Eksilerinizi tebrik ederim kizlarGeçen cuma 75.3
bugün 74.2
Fark -1.1
%1.460
Teşekkürler kaptanımEksin cok guzel canim tebrikler
Eksin cok güzel canim tebrikler
Teşekkür ederim kaptanım iyileşemedim malesef. İlaçlardan dolayı çok korktum ödem olur diye ben şimdi ne yapacam ne diyecem diye sabahtan beri tartılmamıştım . Tartıya çıkınca tartı beni açıkçası şaşırttı. Çok mutlu oldum.Guzel eksi tebrik ederim canim
Nasil oldun bu arada iyilesebildin mi
Tatlım bizim kilomu fazla 1 kilo vermekle değil en az 4 vermemiz lazım ki iyi yüzdeler olsun ama onu yapamayacağımız a göre buda çok iyi takma kafana önemli olan kilo vermek pes etmeden . Çok şükür başardık verdik .Rövanş mı istesek ne yapsak benimde sınırda vermem gerekti
Tebrik ederim güzelim azimle vermeye devam ediyorsun harikasın
Tebrikler Canım
Gemi olsun canım , eksini de tebrik ederim.
Eksini tebrik ederim canım .
Eksin çok güzel tebrik ederim..
Geçmiş olsun canım. Kilon da artmış ama ilaçlardan , sağlık olsun .
İngiliz aşısı tek doz canım. 1 kere oluyorsun bitiyo r. Zaten zorla yaptırdı benimki o zaman tek olsun başka istemiyorum dedim bunu seçtim
Süper , ye iç kilo ver ne güzel. eksin çok güzel tebrik ederim
Eksin güzel canım tebrik ederim üzülme. Günde 1000 kalorili k yiyecekler seçmeni tavsiye ederim. Biraz ye kuzum aç geziyorsun. Birde uykunu da al , Ama eksin güzel
Eksin güzel tebrik ederim . Aşında şifa olsun .
Eksin güzel canı. Tebrik ederim
Eksin muhteşem canım tebrik ederim .
Teşekkür ederim.Günaydın canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Afiyet olsun canım
Eksin guzel tebrik ederim canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Baklavayida normalde sevmem ama
Günaydın canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Mezun olacak misin bu hafta devam edecek misin
Yine iyi düşünüp yazmissin canim
Eksidesin yine tebrik ederim canim
Saglik problemleri nedeniyle izne ayiriyorum elin iyilestigi zaman donebilirsin tekrardan