- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Tebriklerrrrr canım.Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.65
Bu hafta 60.65
Fark 2 kg
Yüzde %3.192
Eki Görüntüle 2900714
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Mi-Si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebriklerrrrr canım.Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.65
Bu hafta 60.65
Fark 2 kg
Yüzde %3.192
Eki Görüntüle 2900714
Tebrik ler canım harikaa yüzdeye bakkHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.65
Bu hafta 60.65
Fark 2 kg
Yüzde %3.192
Eki Görüntüle 2900714
Bababbababababababababa
Yüzdelere bak
Tebrikler canim
Teşekkür ederim canlarımVeeeee 5/ler kapıda harika eksi canım tebrikler
Afiyet olsun amaaan tebrik ederim canımKalem bulamadim salcayla ve sol elimle yazdim. kabul olur umarim.
Eki Görüntüle 2900716
Mi-SiTebriklerrrrr canım.
Mi-Si
Teşekkür ederim çikomTebrik ler canım harikaa yüzdeye bakk
Iyi geceler kizlar
Ben dun elimi yaktim 2. Derece
Bi sure izin almam lazim sag elimi kullanamafigmdan mesaj yazmak da eziyet kendime ozel yemek hazirlamak da.
Yarin bildkrim yaptiktan sonra izne ayrilmak istiyorum Zipzip- kaptanim
Ay çok üzüldüm canım yaSagol canm
Ya hayatta olmayacak sey oldu. Demligin kapagi kqpanmiyor diye bastirirken kapak icine dusty tabi elim de arkasindan girdi. Cikardim suya soktim ama ust deri komle gitmisti bi de yuzuk olan parmak. 2 dk sonra bayildim acidan mi soktan mi neyse. Bi de tatil yerinde hastane aradik. Berbqt bi gundu. Sukur acisi hafifledi simdi ama elimi kullaninca aciyor.
Tesekkur ederim kaptanim
Sagol cnm
Valla kabul olur sanirim kaptan gelsindeKalem bulamadim salcayla ve sol elimle yazdim. kabul olur umarim.
Eki Görüntüle 2900716
Sen yemiceksinde biz mi yicez sonuna kadar afiyet olsunŞimdi güzel bir kahvaltıyı hak etmisimdir herhalde Eki Görüntüle 2900683
Çok geçmiş olsun tatlim. Çok üzüldüm.Sagol canm
Ya hayatta olmayacak sey oldu. Demligin kapagi kqpanmiyor diye bastirirken kapak icine dusty tabi elim de arkasindan girdi. Cikardim suya soktim ama ust deri komle gitmisti bi de yuzuk olan parmak. 2 dk sonra bayildim acidan mi soktan mi neyse. Bi de tatil yerinde hastane aradik. Berbqt bi gundu. Sukur acisi hafifledi simdi ama elimi kullaninca aciyor.
Tesekkur ederim kaptanim
Sagol cnm
Çip taktırmıcaktın Dilek ne olduGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Şu misafirde gidemedi yaGünaydın canlarım. Misafirim var o yüzden geliyorum bakıyorum sonra yarım kalıyor.. buralardayım. Güzel bir cuma olsun. İnşallah biz kazanırız.
Gemi olsun canım , eksini de tebrik ederim.Iyi geceler kizlar
Ben dun elimi yaktim 2. Derece
Bi sure izin almam lazim sag elimi kullanamafigmdan mesaj yazmak da eziyet kendime ozel yemek hazirlamak da.
Yarin bildkrim yaptiktan sonra izne ayrilmak istiyorum Zipzip- kaptanim
Eksini tebrik ederim canım .Kiz uyurken ders çalışacağım vaktim olmaz diye şimdiden paylaşayım
Gecen hafta 82
Bu hafta 81.65
Giden -350 gr.
Eksin çok güzel tebrik ederim..Günaydın arkadaşlar ,
Maaleaef burada çok olamıyorum
Pazartesi de yola çıkıyorum eylülde gelicem sonra da okul telaşı.
Affedin beni nolur
Zipzip- kaptanım sen beni azlet canım
Ama bugünkü kilomu paylaşıp ta gidiyim
Geçen hafta 59,200
Bugün 58,500
Fark : 700
% 1,18
E Elif_Eylul Cordelia @sena zeynep
Geçmiş olsun canım. Kilon da artmış ama ilaçlardan , sağlık olsun .Günaydın kızlar halen adet olamadım 2 aydır ilk doz biontech asisindan etkilenmiştim ilk doz sonra ikinci doz malesef hormon ilaçları söktürücü vs derken stres yaptı şiştim davul gibi ilacım dün bitti bir hafta için adet olmaya başlar ödem de sökmeye inşallah bir iki haftaya normale dönerim hergun 3 litre su ve adımlarımı da yapıyorum ama hiç ise yaramadi
İngiliz aşısı tek doz canım. 1 kere oluyorsun bitiyo r. Zaten zorla yaptırdı benimki o zaman tek olsun başka istemiyorum dedim bunu seçtimİkinci doz mu bende emzirdigim için dün oldum ilk dozu daha sadece kaldırırken kolumda bir ağrı var
Süper , ye iç kilo ver ne güzel. eksin çok güzel tebrik ederimGeçen hafta Cumartesi 59,8
Bu hafta 57.5
Fark 2,300
%3,846 Zipzip- E Elif_Eylul sportie
Eki Görüntüle 2900681
Eksin güzel canım tebrik ederim üzülme. Günde 1000 kalorili k yiyecekler seçmeni tavsiye ederim. Biraz ye kuzum aç geziyorsun. Birde uykunu da al , Ama eksin güzelTekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.5
Bugun 68.1
1 kiloyu hedefliyordum yine tutturamadim. Dunde bisey yemedim ekmeksiz gecirdim ama kilo zor gidiyor artik
Eki Görüntüle 2900690
Eksin güzel tebrik ederim . Aşında şifa olsun .Günaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Eksin güzel canı. Tebrik ederim
Eksin muhteşem canım tebrik ederim .Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.65
Bu hafta 60.65
Fark 2 kg
Yüzde %3.192
Eki Görüntüle 2900714
Kalır bir iki hafta. Çarşamba geldi. Gitmesin. Hayırlı güzel misafirler olsun.Şu misafirde gidemedi ya
Canım 58 olmuş. Boyu 170 di galiba. Gayet fit olmuştur. sportie kaç olmak istiyordun. Haberin olsun senden önce 55 olacağım.Iste oyuzden dedim listeye girmeden devam ederdin sağlık olsun git gel sonra devam edersin
Senin surekli olmaman takımda eksiklik varmis gibi hissettiriyir banaKalır bir iki hafta. Çarşamba geldi. Gitmesin. Hayırlı güzel misafirler olsun.
Günaydın canimGünaydın Hayırlı cumalar kizlar
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta Cumartesi 59,8
Bu hafta 57.5
Fark 2,300
%3,846 Zipzip- E Elif_Eylul sportie
Eki Görüntüle 2900681
Afiyet olsun canımŞimdi güzel bir kahvaltıyı hak etmisimdir herhalde Eki Görüntüle 2900683
Eksin guzel tebrik ederim canimTekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.5
Bugun 68.1
1 kiloyu hedefliyordum yine tutturamadim. Dunde bisey yemedim ekmeksiz gecirdim ama kilo zor gidiyor artik
Eki Görüntüle 2900690
Guzel eksi tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canimGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Günaydın canimGünaydın canlarım. Misafirim var o yüzden geliyorum bakıyorum sonra yarım kalıyor.. buralardayım. Güzel bir cuma olsun. İnşallah biz kazanırız.
Gunaydin canimGünaydın naif ve baklavaci kaptanim
Günaydın canimGünaydın güzeller, hayırlı cumalar
Eksin cok guzel tebrik ederim canimHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.65
Bu hafta 60.65
Fark 2 kg
Yüzde %3.192
Eki Görüntüle 2900714
Yine iyi düşünüp yazmissin canimKalem bulamadim salcayla ve sol elimle yazdim. kabul olur umarim.
Eki Görüntüle 2900716
Teşekkür ederim canımGünaydın canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Afiyet olsun canım
Eksin guzel tebrik ederim canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Baklavayida normalde sevmem ama
Günaydın canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Mezun olacak misin bu hafta devam edecek misin
Yine iyi düşünüp yazmissin canim
Eksidesin yine tebrik ederim canim
Saglik problemleri nedeniyle izne ayiriyorum elin iyilestigi zaman donebilirsin tekrardan