- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Can sıkıntısıSebebi neydiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can sıkıntısıSebebi neydiki
Buyrun benim
Oyun parkindayim bir arkadas geldi yanima çene tam otomatikCan sıkıntısı
Püüüü ona buna dayanır deseneOyun parkindayim bir arkadas geldi yanima çene tam otomatik
Kafami şişirdi
Cocuklarin oynadigi oyun seklini bile konusuyorPüüüü ona buna dayanır desene
Deseydin ya sende git ötede oynaCocuklarin oynadigi oyun seklini bile konusuyor
Niye oyle oynuyorlar ne oynuyorlar kafam agridi yaw
Bugün rahatsızım canım basım felaket ağrıyı koydende kayınvalidem ile kızı geliyo yemek ev işi bitmiyor. Sen nasılsın ?Kızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
@Cedarice @Kmsl Hnd @kackaloribu @sena zeynep E Elif_Eylul Zipzip- @MiraPham @chikolatagozlum @Poni Bon @Elhan @T u t a s t e @Brzhuzur @Mucizemsn @sardunya1038
Gecmis olsun canimBugün rahatsızım canım basım felaket ağrıyı koydende kayınvalidem ile kızı geliyo yemek ev işi bitmiyor. Sen nasılsın ?
Canım ?? Dün gelemedim bugün akşama iki günü birden yazicam uygun olamadım kayınvalidemler geliyo köyden evlerini falan sildim supurdum aksma gelicem
Sağol bitanem. Sen napiyosun bittimi düğün hazırlığıGecmis olsun canim
Buradayız canım dün sbahata yürüyüş yaptım bugün çarşıya gittim çocuklarla ama yürüyüş sayılmaz sadece bugün yapamadim
Sağol canımSifa olsun canim
Geçmiş olsun kolay gelsin canımBugün rahatsızım canım basım felaket ağrıyı koydende kayınvalidem ile kızı geliyo yemek ev işi bitmiyor. Sen nasılsın ?
Bitti canim da iste elbise ayakkabi islerim kaldıSAg
Sağol bitanem. Sen napiyosun bittimi düğün hazırlığı
Burdan bakinca bizim ev görünüyor olabilir miEki Görüntüle 2900041 @Elisa83 senin için bizim için yürüyorum pampamm
ah kuzum cok sukur iyi demi yavrucaginNe olmuş buralarda ben 3gundur kızın kontrolleri için uğraşıyorum çok şükür düzelmiş kalbindeki kalınlaşma tekrar gitmemize gerek yok ,bu doktorların niye küçük doğdu demesinden bıktım ben mi bilecwgim siz bilmezseniz genetik diyorum anasida 1kg doğdu şimdi dana gibi bak ogunlerom fazlasıyla yer değişti ama inşallah cumaya istediğim eskiyi alırım siz naptiniz 1.1.5 kg verenler olmuş masallah
Yaa cok gecmis olsun canimah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
bende bisikletten düstum dengemi kaybettim omzumm dizim morardi ayagimda baya incindi basarken agriyor
ah allahim bu cok kolylarina geliyor simdi bir parka goturdu mu heh tamamSevgili eşim 20gun kadar evden calisiyor madem ev erkeği oldun bugunden itibaren çocuklar senin ben temizlik ve spor yapacağım hemen yan çizdi büyüğünü aldı kaçtı disariya
hic deme kaptanim ya cok huzursuz oldum agrimdan cok spor yaprken zorluk olacak bana tempomun dusmesini istemiyorum ama malesefYaa cok gecmis olsun canim
Zorlama canim agrin geçsin öyle yap daha kötü olursunhic deme kaptanim ya cok huzursuz oldum agrimdan cok spor yaprken zorluk olacak bana tempomun dusmesini istemiyorum ama malesef
Gitti cok şükürDeseydin ya sende git ötede oyna