- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecmis olsun canimah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
bende bisikletten düstum dengemi kaybettim omzumm dizim morardi ayagimda baya incindi basarken agriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canimah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
bende bisikletten düstum dengemi kaybettim omzumm dizim morardi ayagimda baya incindi basarken agriyor
Geçmiş olsun canımah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
Geçmiş olsun canımah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
Çok geçmiş olsun canım Ben de iki hafta önce düştüm, hala bacaklarım morluk icindeah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
Sagol canım teşekkür ederimSağol canım
Geçmiş olsun kolay gelsin canım
NNaar mi degdi kiz sanaSabah 8 de kahvaltı yaptık canım 2 dilim ekmeği götürdüm bile
Geçmiş olsun canimah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
Senin miTursu yapiyoruz annemle
Geçmiş olsun canım.Bugün rahatsızım canım basım felaket ağrıyı koydende kayınvalidem ile kızı geliyo yemek ev işi bitmiyor. Sen nasılsın ?
Şifa olsun canımKızgara ben aşı oldum 1 saat önce falan. Benim spor da hayal oldu . 3 gün spor yapamazsın dediler . Dinlenmem yatmam lazımmış
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.ah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
Senin mi
Ne diyon anlamiyom çince mi konusuyorsun kiz
Bilmem belkede gör ne tepki vereceğiniGercek mi
Yok ben sen mi tursu kuruyorsun yazdim bisey yazmadim kiBilmem belkede gör ne tepki vereceğini