- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 34
Beni de götürmedilerBizim ne günahımız vardıda bizi götürmediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de götürmedilerBizim ne günahımız vardıda bizi götürmediler
Gitti yokAzcuk vardı. Oda gitmiş
Dur ben şimdi hall ederim .Sabah 8 de kahvaltı yaptık canım 2 dilim ekmeği götürdüm bile
Dışarıdayım canım kapının önünde. Çocuk peşinde koşmaktan kilo da veremedim hayret birşey ya
Burdayım geçmişi okuyorum. Oku oku bitmiyor .
Canı sıkılıyor
Paralarimi kalmadi acabaBeni de götürmediler
Susbeee
Nebilim bizi istemiyolar iste anlaaa
Alman usulü yapardık ben öderdim kendi paramıParalarimi kalmadi acaba
Aramasam da yola düşmüştür o bana mesaj attı gelmeden günaydın evdemisin diye 10 dk sonra baktım geliyor duşta olsam çıplak yakalicak. Kocam evde olsa sevisemeden basilcaz ay karnım agridi
Tursu yapiyoruz annemle
Ağlama bizde gitmedikBeni de götürmediler
Aramasam da yola düşmüştür o bana mesaj attı gelmeden günaydın evdemisin diye 10 dk sonra baktım geliyor duşta olsam çıplak yakalicak. Kocam evde olsa sevisemeden basilcaz ay karnım agridi
Allah seni ne yapmasın. Karnım ağrıdı gülmekten.Aramasam da yola düşmüştür o bana mesaj attı gelmeden günaydın evdemisin diye 10 dk sonra baktım geliyor duşta olsam çıplak yakalicak. Kocam evde olsa sevisemeden basilcaz ay karnım agridi
Kolay gelsin. Ne turşusuTursu yapiyoruz annemle
Sagol canimKolay gelsin. Ne turşusu
Hmm bayılırım salatalık turşusuna. Gerçi ben her turşuya bayılırım neyseSagol canim
Salatalik turşusu yapiyoruz bu sene salatalik cok oldu bahcede
ManyakkAramasam da yola düşmüştür o bana mesaj attı gelmeden günaydın evdemisin diye 10 dk sonra baktım geliyor duşta olsam çıplak yakalicak. Kocam evde olsa sevisemeden basilcaz ay karnım agridi
Ayyy bayılirim kolay gelsin canimSagol canim
Salatalik turşusu yapiyoruz bu sene salatalik cok oldu bahcede
Kiz eylülü yıkadimE Elif_Eylul Annenmi geldi? Nereye gitdin
Sagol canim yakin olsaniz keskeAyyy bayılirim kolay gelsin canim