Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimgünaaaaydınnn herkeseeeeee bugun biraz fazla uyudum uzzuunnn zamandir boyle uyumamasitim
1,200 diyor kendileri amaEvet liste güzeli. 1.5 kg eksiydi p. Tesi.
Yani pazartesi 1kilo gitti diye artı 1bucuk daha gitcek diye birsey yok ama gitse iyi olurda
Ben bilmem üstte öyle demiş kankan1.200 canımcım
Yok geliyor 3 çatal tatlı da neymiş ben onu çoktan WC gonderdim bileS2 gelemiyor o zaman
Niye kuzum alıp başını gittin mi koru bari kilonu beyaz ekmek yemeYüzüm yok ki gelmeye
Ne olmuş buralarda ben 3gundur kızın kontrolleri için uğraşıyorum çok şükür düzelmiş kalbindeki kalınlaşma tekrar gitmemize gerek yok ,bu doktorların niye küçük doğdu demesinden bıktım ben mi bilecwgim siz bilmezseniz genetik diyorum anasida 1kg doğdu şimdi dana gibi bak ogunlerom fazlasıyla yer değişti ama inşallah cumaya istediğim eskiyi alırım siz naptiniz 1.1.5 kg verenler olmuş masallah
Günaydın canımgünaaaaydınnn herkeseeeeee bugun biraz fazla uyudum uzzuunnn zamandir boyle uyumamasitim
Sana gelmesinden mi korkuyorsunM MissHayaLet anam gittimi
Heee vallaaa tetikte bekliyorumSana gelmesinden mi korkuyorsun
Öğlen de gittiM MissHayaLet anam gittimi
ŞiştttE Elif_Eylul her an kapi calabilir
AhahahhaaE Elif_Eylul her an kapi calabilir
Yarin düğün var oraya gitcez insallah arar gelmeden nediyim yada gelcekmi bilmiyorumkiAhahahhaa
Bana birşey demedi görüntülü ararsa yarın da düğün var oraya gidicez diye alttan mesaj verYarin düğün var oraya gitcez insallah arar gelmeden nediyim yada gelcekmi bilmiyorumki
Diyim bari pöfffBana birşey demedi görüntülü ararsa yarın da düğün var oraya gidicez diye alttan mesaj ver