- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ben hiç bildirmiyomSimdi cuma kilo bildirmedik yoksa rakip olurduk
Ben bildirsem iyi olacak tartida 57leri gormek sinirimi bozuyorBen hiç bildirmiyom
Sende baklavalari az gotureydinBen bildirsem iyi olacak tartida 57leri gormek sinirimi bozuyor
Yok valla baklavadan degilSende baklavalari az gorureydin
O zaman hangi ara 57 oldun son yedigin baklava mi varYok valla baklavadan degil
Eve gittim geçen hafta 54.65 çıktım yag oranim azalmis vucut yasimi 29 gosteriyordu
Afiyet olsun canımSabah 12:00
2 yumurtadan omlet
1,5 dilim tb ekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Akşam 18:00
Bir tabak bamya zeytinyağlı
1 kase yoğurt
Az salata
Ara
Sekersiz cay
Yesilcay
1 elma
1 salatalık
2 lt su
Spor
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım8:00
2dilim tb ekmek salata domates maruk krem peynir 2 haşlanmış yumurta kaşar peynir 4bardak siyah çay
Ara
2 nektarin
18:00
1 kase mercimek çorbası salata 2 lt su
şimdi yeşil çay
Adım 10050 =1.005p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul Poni Bon
Doğursun kız. Burda dığuranlara para veriyorlar da millet doğurmuyor orda da haplar pahallı diye herkes doğuracaksa bırak doğursunlar .Kız manyakmı bunlar millet para vermicek yakinda herkes doğurcak
Yağ oranını nasıl öğreniyorsun ki ?Yok valla baklavadan degil
Eve gittim geçen hafta 54.65 çıktım yag oranim azalmis vucut yasimi 29 gosteriyordu
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Orda doğuranlara veriyolar sorun Türkiyede para yok hap bile 60tl olmuşDoğursun kız. Burda dığuranlara para veriyorlar da millet doğurmuyor orda da haplar pahallı diye herkes doğuracaksa bırak doğursunlar .
Yağ oranını nasıl öğreniyorsun ki ?
Sağol kaptanım
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsınKızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
Chedarice Kmsl Hnd kackaloribu M MissHayaLet E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia C Chikolata_gozlum Poni Bon Elhan North River @Brzhuzur Mucizemsn sardunya1038
Afiyet olsun canım10 Ağustos menü ve spor
18.019 adım 1800 puan
Eva 19. Gün yapıldı 1.000 puan bonus
Toplam 2.800 puan.
İmmmm takıptesin demekTeşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
Takipteyim merak etme
Koru koru kahveni iç aman kahvesiz olmaz unutmaİmmmm takıptesin demekbende korumaya aldım kendimi gören tahta kurusu olmusun diyor bende pek uğraşmıyor um yeterli diyom
İyidir beybim.Kızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
Chedarice Kmsl Hnd kackaloribu M MissHayaLet E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia C Chikolata_gozlum Poni Bon Elhan North River @Brzhuzur Mucizemsn sardunya1038