İyidir beybim.Kızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
Chedarice @Kmsl Hnd @kackaloribu @sena zeynep E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia @chikolatagozlum Poni Bon @Elhan @T u t a s t e @Brzhuzur @Mucizemsn @sardunya1038
Len yasak mı bak birdada yaziyom kahve içemiyorum ki alerjim var aheyyyyKoru koru kahveni iç aman kahvesiz olmaz unutma
Yooo yasak yok istedigin yerde gezmek serbestLen yasak mı bak birdada yaziyom kahve içemiyorum ki alerjim var aheyyyy
Çok iyiyim tatliskom sen nasılsınİyidir beybim.Sen nasilsin tatlı güzel arkadaşım. ?
Işi biten buraya girmez oldu ulan ne hain çıktıkYooo yasak yok istedigin yerde gezmek serbest
Kimse yapmıyor. 1.000 puan bonus var halbuki.
Beğeni atıp gitmiş hain
Evet hain domdom giden dönmek ister oldu takımaIşi biten buraya girmez oldu ulan ne hain çıktık
AşadaBeğeni atıp gitmiş hain
Ayyy sormaaa valla 15gün yaptim gerisi gelmediKimse yapmıyor. 1.000 puan bonus var halbuki.
HainlerrrrrrrrrEvet hain domdom giden dönmek ister oldu takıma
Ne yapıyor bu
Biride senHainlerrrrrrrrr
Gecmise sünger çekiyo aşadanNe yapıyor bu
HoşgeldinKızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
Chedarice @Kmsl Hnd @kackaloribu @sena zeynep E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia @chikolatagozlum Poni Bon @Elhan @T u t a s t e @Brzhuzur @Mucizemsn @sardunya1038
Geleceğim geleceğim, tatilden döndüm misafirlerim var evde. 2 haftadır geçmişi de okuyamadım kendimi çok kopmuş hissediyorum. Misafirlerimin gittiği gün koşarak geleceğim. Beni bekleyin anacım
Süpermiş benm vücut yaşım 69 gösteriyorYok valla baklavadan degil
Eve gittim geçen hafta 54.65 çıktım yag oranim azalmis vucut yasimi 29 gosteriyordu
İyiyim dedim yaaaÇok iyiyim tatliskom sen nasılsın