- 24 Haziran 2016
- 7.221
- 26.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da mı yiyip yiyip almyorahaaa bunun icinde biraz sen varsin agzin ciborek kokuyo zaten
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar bugün biraz artı çıktım ama WC ye çıkmadım henüz bugün çıkacak gibide durmuyorum +200 kaldım şu rakamlarda arkadaş yine hafta sonunda kaçamak falanda yapmadim
Eksin çok güzel canim tebriklerGünaydın güzeller
Bildirimim
Cuma 83.2
Bugün 82.6
Fark -600
Ödem gidiyor sanirim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Nehir6161
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın güzeller
Bildirimim
Cuma 83.2
Bugün 82.6
Fark -600
Ödem gidiyor sanirim
Ben Hic kaçamak yapmadım akşam yemegini bile salata ile gecistrdim ben niye artı geldim bu hakszlik ama wc ye çıkmadım benSabah tartildim 58,8 geldim eksi 1 kilo gitmiş dünkü yediğim 4 tane cigborege rağmen
Maşallah harikaGünaydın güzeller
Bildirimim
Cuma 83.2
Bugün 82.6
Fark -600
Ödem gidiyor sanirim
Wc nin artısıdir canım üzülmeBen Hic kaçamak yapmadım akşam yemegini bile salata ile gecistrdim ben niye artı geldim bu hakszlik ama wc ye çıkmadım ben
Menülerini görmedim canım daha ama doktora gitmismiydin sen kaçamak olmadığı halde artı çıkmanın bir çok sebebi olabilir. Spor yaptın mı bilmiyorum ödem olmuş olabilir.Ben Hic kaçamak yapmadım akşam yemegini bile salata ile gecistrdim ben niye artı geldim bu hakszlik ama wc ye çıkmadım ben
Tabi ilk önce WC çok etkiliyor.Ben Hic kaçamak yapmadım akşam yemegini bile salata ile gecistrdim ben niye artı geldim bu hakszlik ama wc ye çıkmadım ben
Gunaydim kankim Gecen hafta fazla veremedim ama bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum canimGünaydın canım kilolar d aayni galiba seninle taktiğin varmı bu hafta geçen hafta sen kaç vernistin
Yurume bandi yada bisiklet olsa evde aslinda cok super olur aksam gece farketmeden yuruyus yapariz ama bende dusunuyorum biraz pahali galiba Allah kolaylik versin canimValla ben spor Aski ile yanıp tutusuyorum ama kızımın uyku düzensizliğinden pek fırsat bulamıyorum şayet 11 önce uyursa hemen atıyorum kendimi yürüyüşe yada eliptige cnm
50 gramda olsa ekside olman guzel canimGünaydın kizlar 1saattir şaşmazda kilit kaldık şimdi yolu değiştirdik kızımın kontörlü var sabah aceleyle tartıldım
Eki Görüntüle 2898744
-50g cıkkkk :)
Günaydın canimGünaydın kızlaar
Gunaydin canimGünaydın kızlar bugün biraz artı çıktım ama WC ye çıkmadım henüz bugün çıkacak gibide durmuyorum +200 kaldım şu rakamlarda arkadaş yine hafta sonunda kaçamak falanda yapmadim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın güzeller
Bildirimim
Cuma 83.2
Bugün 82.6
Fark -600
Ödem gidiyor sanirim
Cumaya halledersin artin cok degil canimGünaydın kızlar bugün biraz artı çıktım ama WC ye çıkmadım henüz bugün çıkacak gibide durmuyorum +200 kaldım şu rakamlarda arkadaş yine hafta sonunda kaçamak falanda yapmadim
Gunaydin canim sabit olmanda guzel cumaya guzel eksiler gelecekGunaydin kizlar
Gecen hafta 68.5
Bugun 68.5
Sabit
Artı gelmedigin icin teşekkürlerGunaydin kizlar
Gecen hafta 68.5
Bugun 68.5
Sabit
Evet canım send sabitmissin en azından artı degilCumaya halledersin artin cok degil canim
Evet canım aynen oyle50 gramda olsa ekside olman guzel canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Wc yi cozebilirsen eksiye gecersin
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim