Yazsa ne olurdu acabaYazmayıp deyipte hepsini yazman
O sadece filizde var yeni sürüm son modelDikenli sopayı ortaya çikartacaksın ha
Zopayi yiyecen simdiGunaydin guzellerkacamaksiz bir pazar olsun (dedi ve kacirdi )
Uzun zamandir sesimi çıkartmadim 3.cü oldukO sadece filizde var yeni sürüm son model
Birazda baska takimlar sevinsin canim hep biz mi birinci olacazUzun zamandir sesimi çıkartmadim 3.cü olduk
Birazda baska takimlar sevinsin canim hep biz mi birinci olacaz
Haftaya birinci olacaz inşallah
Ben bu hafta pek müsait olamayacağım canım başkasını seçÇikolatayı mı seçsem. Güçlü olanı seçeyim ki kazanalımkim var ki anlamadım. Kimin eşi yok yazsın bana da seçeyim arasından güçlüleri
Benide istersen biriyle kanka yap . Ama pek aktif olmayacağım bu hafta gaz falan veremem@Ponibon yarışmak istiyor C Chikolata_gozlum nerde bilmiyorum. Acil kankanizi bulun.
Ben ve @s i d e l y a (Mi-Si) @Tutku44North River (Tu-Tut) diğerleri kimle kanka. Kankalarrrr çıkın ortayaaaaa.
Bitdim
Sen nasil gecmis yaptin nehir kankisini secti zaten poni ileBen bu hafta pek müsait olamayacağım canım başkasını seç
Evet hep biz birinci olcaz.Birazda baska takimlar sevinsin canim hep biz mi birinci olacaz
Haftaya birinci olacaz inşallah
Amin inşallahEvet hep biz birinci olcaz.
He doğru dedin kanki, zaten zor sakinleştiriyoruz elif kaptanım sağolsunDikenli sopayı ortaya çikartacaksın ha
Elimizden geleni yapıyoruz canım kaptanımUzun zamandir sesimi çıkartmadim 3.cü olduk
Po ne kanki olduk ponibon ile kankiyimBen bu hafta pek müsait olamayacağım canım başkasını seç
He doğru dedin kanki, zaten zor sakinleştiriyoruz elif kaptanım sağolsun
Elimizden geleni yapıyoruz canım kaptanım
Po ne kanki olduk ponibon ile kankiyim
Ben biraz önce dondurma yedim 2topiyiyim sekerimm
gunaydinn tutastem
hafif bir gun gecurmeyi planliyorum
Ben biraz önce dondurma yedim 2top
Küçük kare şeklinde 4-5 dilim ancadır canmSüper canım kaçamaksiz cuma
Oo bir kaçamaksiz cuma daha
Sabahı akşam telafi etmişsin canım
Güzel menü cuma için süper
Kaçamak dengeli olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
%1in altında kaçamak yapmak var mı kız :)
Afiyet olsun bir porsiyon karpuz kaç dlm onunda açıklamasını yazıyoruz canım
Gece kalkınca mi :)
Bir kaçamaksiz menu daha