- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yok artık cumada ödül vardıBen biraz önce dondurma yedim 2top
Samsung A30S kullaniyorum yaklasik 2 yildir memnunum canim ama ilk aldigimda kapaniyordu kendi kendine neyseki tekrarlamadiKizlar telefonum artık eskidi guncellemeleri kaldırmıyor malesef yeni alacağım önerisi olan var mı Huawei favorimdir ama googplay yok geçen arkadaş almış başka bir uygulama var ama orda da her uygulama yer almıyor boşuna para vermek olur
Akşam kabak yiyeceğim (kabaklar bozulacak yoksa) hemen niye mazlumuuuu cagiyorsunFiliz canım sopan...
Samsung galaksi a 21sKizlar telefonum artık eskidi guncellemeleri kaldırmıyor malesef yeni alacağım önerisi olan var mı Huawei favorimdir ama googplay yok geçen arkadaş almış başka bir uygulama var ama orda da her uygulama yer almıyor boşuna para vermek olur
Mazlum sensin.Akşam kabak yiyeceğim (kabaklar bozulacak yoksa) hemen niye mazlumuuuu cagiyorsun
Eşimde de A70i var pek memnun kendisi ama onun memnun olduğu genelde bana hiç uymazSamsung A30S kullaniyorum yaklasik 2 yildir memnunum canim ama ilk aldigimda kapaniyordu kendi kendine neyseki tekrarlamadi
Yok ben kel kfaliyim adam dayak yedikçe rahatladıMazlum sensin.
Ucuz telefonda yok ki artikEşimde de A70i var pek memnun kendisi ama onun memnun olduğu genelde bana hiç uymazçok uçuk fiyatlı birşey istemiyorum malum küçük bile eline gecirince oyuncak sanıp çevirip takla attırıyor
128 yada 256 düşünüyorum kız ucuz dediğim 10 bin vermeyeyim yani zaten en kötüsu 3.5 olmuş :)Ucuz telefonda yok ki artik
Hafızası cok onemli 64 yada 128 lik olsun canim
Guncelleme geldikce telefonda yer kalmiyor
16 gb hafizasi olan bir telefon kullaniyordum bu telefondan once surekli uyari veriyordu birseyler sil diye ama silecek birseyde yoktu
Bizim evde de 4 samsung 2 huwaii var :)Mirada Samsung demiş kimileride Xiaomi note 8ve 10u çok övdü kullanan var mı
Yarın görüşelim tartıdaBen ettim sen etme
Yaa zaten o kadar vermeye gerek yok128 yada 256 düşünüyorum kız ucuz dediğim 10 bin vermeyeyim yani zaten en kötüsu 3.5 olmuş :)
Kiz aldi iste gecen 7.500 iphoneYaa zaten o kadar vermeye gerek yok
En son A71 aldik subatta babama 3.800 du
Cok pahali yaa iphonelerKiz aldi iste gecen 7.500 iphone
Yarın görüşelim tartıda
Bunu sen istedin
Kesinlikle bence de gerek yok çünkü zaten bı teli 2 sene sonra kullanama diye sürümü vs sürekli yenileniyor uygulamaların uygulamalar yenilendikcede telller yenileniyor yoksa şuan ne kasma , ne seste vs hiçbirsey yok tıkır tıkır ama uygulamaları açmıyor online bankacılık vsYaa zaten o kadar vermeye gerek yok
En son A71 aldik subatta babama 3.800 du
Aynen canimCok pahali yaa iphoneler