Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım hızlı giriş yapıyım dedim çok teşekkürler
@sportie Tebrikler canim
Çok teşekkürler canım
Maşallah daim oLsun inşallah
Kaçamak ödül diyet kavramlarını hayatımdan çıkarıp sağlıklı dengeli beslenmeYi hayatıma geçirmeye çalışıyorum bahar ..amacım sadece zayıf olmak değil Yas aldıkça daha kaliteli enerjik sağlıklı bir bedenle bu yolculuğu geçirmek istiyorum
En büyük motivasyonum da ben sigara icmeyide seviyorum ama 3 yıldır içmiyorum ve bu yaşam kalitesini yakaladıktan sonra tekrar baslamayada hiç niyetim yok
Evet yemek yemeyi de seviyorum ama sağlıklı beslenmenin vücudumdaki faydalarını hissediyorum biliyorum ve bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok artık
17 yıl içtiğim Sigarayı icmiyorsam bana zarar veren beslenmeyi de birakabilirim ..Galiba sanırsam
Fitt_anne ile kanki oluyum kankisi yoksa tek el
Olmammi pampi bile olurum

Dışarda yağmur yağıyor evdeyim uzandım sen ne yapıyorsun
Okeye daldik 2 gundur kardesler bir arada olunca
Kolay gelsin canim sinavinda basarilar
Arkadaslar geldi kahve içtik sen napiyosun genç
Okey oynadık pek bakamadim telefona
Günaydın canim
Günaydin güzeller
Günaydın canim
Günaydın kizlar dün pek ugratamadim akşam misafirim vardi .Bugünde avm gidicem küçüğü babasini bırakıp ortanca kizimla .hiç gidesim yokta adım atmış olurum o bahane ile
Günaydın canim

Menum
10.00
1 d ekmek
1 d peynir 3 zeytin
1 ķüp helva
Domates
Salatalık

13.00
4 altinbasak diyet bisküvi
Acur

18.00
6 k taze fasulye
Yogurtlu semizotu
2 d ekmek
2 ucgen karpuz

Su 1.5lt
Spor 5400 adim

iyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah
1 yumurta 1kk peynir zeytin domates 1d ekmek 1bkahve

Ara
1 elma

Aksam
4 izgara kanat 1tb salata 2d ekmek
2lt su

Afiyet olsun kizlar

Seni gidi gidi :)

Hadi ne deyim inşallah deyim :)

İkizler mi canım bebekler yoksa peşpeşe mi ,güzel menü
Biri 2,5 yasinda biri 8 aylik canim.
Tesekkur ederim
Sizinle 2018 Ekim annelerinde beraberdik. Ustune bir de 2020 kasim annesi oldum Zeynep bebeğe sevgiler

Biri 2,5 yasinda biri 8 aylik canim.
Tesekkur ederim

Sizinle 2018 Ekim annelerinde beraberdik. Ustune bir de 2020 kasim annesi oldum Zeynep bebeğe sevgiler
Maasallah
Ben cesaret edemiyorum ikinciye bazen diyorum olsa aman kilo vereyim öyle olsun bazen diyorum yapamam aslında kardeşi olsa süper olur da
Allah hayırlısını versin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…