- 13 Ekim 2016
- 6.195
- 26.707
Tabiki canım. Seninle takım olmak benim için şereftirs i d e l y a biz de takım olalım. İkili takım oluyormuşuz.
North River Sidelyayi neden seçtiğimi anlamıştır. Diğerleri için açıklama yapayım. çünkü o bu hafta sabitti. Kesin güzel bir eksi ile gelir. sportie bu hafta çok verdi tekrar aynı performansı gösteremez şeklinde mantık yürüttüm.
Ne dersin bahar Sidelya ile birinci olur muyuz?
Sidelya asil sen ne dersjn? Var mısın yok musun?
Canım aslında iki öğün yapacaktım ama gece çok acıkıyorum diye akşama da bir öğün koydum ve kolaylik olsun diye evde olanlardan yiyiverdimAfiyet olsun canım ögle aksam sarma olmusmu
Takımımızın adı Mi - Si kimse yenemez bizi.Tabiki canım. Seninle takım olmak benim için şereftirUmarım beklediğimiz gibi bir eksiyle gelirim. Sen zaten her hafta harikasın. Etkili bir ekip oluruz bence de
Çok iyiymiş. Bende de hergün tartılma takıntısı varGünaydınnn
Sabah tartılmadan duramadım
Bende böyle motive oluyorum sanki ama kilo alınca da tartilmaktan moralim bozuluyor neyse yine hafiften eksiler geliyorkeyfim yerine gelmeye başladı Sabah sabah
Tebrikler derece içinGünaydınlar sevgili takım
Ne güzel böyle güne başlamak
3. Lük gelmiş harikayız
Yok yok yeme. Yarin ye, aebenin 4 günlüğü yapalım101 e ananas gelmiş çok tazelerdi aldım dolaba attım şimdi şeytan dürtüyor persembe ananasye diye
Yaptım canım 2 sinirica ederim yorgunsan yapma yarin toplu yaparsin he
Kimse beni seçmiyor yasportie sen kiminle eş oldun. Sana meydan okuyoruz. s i d e l y a ve ben...
Tutku44 Nehir6161 North River F Frozen01 hu huhuuuu
Sen birini seç.Yaptım canım 2 sinide sağol
Kimse beni seçmiyor ya
Ay bende yarismak isterim. Bugun bahçeye gittik gel banyo yap, yaptir yemek hazirla topla çocuk uyut derken anca girdim takima.Nerde bu millet saat kaç oldu haydi bakayım . Bisiklet üzerinde de ne yazarmış ım be
Tamam tutaste yapalım da kimse kimseyi seçmiyorkimsecikler yok. Ne yapacağız??
Ben de şimdi baslıyorum beybi.eeevttt spor zamanı kizlaarrr1 video daha bitti evaaaa dewaamm
kimler ne kadar spor yaptı
yapmayaaan varsa haydiiiii tam zamanı
Çikolatayı mı seçsem. Güçlü olanı seçeyim ki kazanalımSen birini seç.
Ay ne güzelAy bende yarismak isterim. Bugun bahçeye gittik gel banyo yap, yaptir yemek hazirla topla çocuk uyut derken anca girdim takima.
Sen daha başlamadın mı ? Şimdi her iki anlamda mı yarış ? 4 lü olarak 2 2 li. Kilo ve spor mu ?Ben de şimdi baslıyorum beybi.
@Ponibon yarışmak istiyor C Chikolata_gozlum nerde bilmiyorum. Acil kankanizi bulun.Çikolatayı mı seçsem. Güçlü olanı seçeyim ki kazanalımkim var ki anlamadım. Kimin eşi yok yazsın bana da seçeyim arasından güçlüleri
Kilo sadece. İki kişinin verdiği yüzde toplanacak rakip takımlarla yarışacak. Kankalar arasi yarış.Sen daha başlamadın mı ? Şimdi her iki anlamda mı yarış ? 4 lü olarak 2 2 li. Kilo ve spor mu ?
Ondan bende de var.Çok iyiymiş. Bende de hergün tartılma takıntısı var
Bende hiç bahçe işi sevmem dalından domates toplamak dışındaAy ne güzelbahçen var demek . Bayılıyorum bende toprakla uğraşmaya. Ama yapacak bahçem yok. Arkadaşların bahçelerine gidiyorum uğraşmak için. Kolay gelsin canım
Kankim olur musun ? Diğer 2 kişiye karşıBende hiç bahçe işi sevmem dalından domates toplamak dışında