kronometre ac 30 dk da bitir hadiiii kalk kalkCanım hiç birşey yapmak istemiyor . Evde bir sürü iş var beni bekliyor ama istemiyorum
Afiyet olsun canım sabah az olmuş sankiMenü
Sabah(8:30)
2pankek
1kk peynir
Öğle(13:00)
1nektari
1/2 muz
Akşam(18:00)
3yk Makarna sossuz
150g tavuk
5 mantar
1bardak ayran
Su: 2.5 lt spor yukarıda
E Elif_EylulZipzip- @MiraPham
Sagol kuzusifa olsun
sporrrrrrEe ne yapiyorsunuz gençler
Sabah ayilamamistim :)Afiyet olsun canım sabah az olmuş sanki
Otomatige bağladi sanada banada kizgın atiyonehir ne kızıp duruyoonnn anacımm
Canım istemiyor ya ondan.nehir ne kızıp duruyoonnn anacımm
e tamam da niye kızgın suratlar attın bacim emrinde hemen 15 16 bulup atayimmTutku44 kuzum ya , canım birşey çekmiyor çok yoruldum. Bisiklet sürdük. Göle gitti çocuklar yüzmeye. Bende evde yemek yaptım alış verişe gittim geldim çocuklar geldi yemek yedik kaldım böyle . Telefonda uno oynuyorum. Eva 15 16 yı varsa atar mısın bana . Bende kalkayım da onları yapayım. Yoksa adımlar iç açıcı değil.
Benim 20bin adım cepte ama saatimin şarji bitiyoTutku44 kuzum ya , canım birşey çekmiyor çok yoruldum. Bisiklet sürdük. Göle gitti çocuklar yüzmeye. Bende evde yemek yaptım alış verişe gittim geldim çocuklar geldi yemek yedik kaldım böyle . Telefonda uno oynuyorum. Eva 15 16 yı varsa atar mısın bana . Bende kalkayım da onları yapayım. Yoksa adımlar iç açıcı değil.
bak bakayim o siratlar guzel duruyo mu kizgin kizginCanım istemiyor ya ondan.
Tamam canım düzelttim üzülmeyin bakimOtomatige bağladi sanada banada kizgın atiyo
Yok yok varsa sana zahmet atıver gülüm . Filiz kaptan geçmiş yine yawwww. Dur durak bilmiyor hanım efendi. İyiliğini düşünüyoruz. Yat uzan dinlen diyoruz yoke tamam da niye kızgın suratlar attın bacim emrinde hemen 15 16 bulup atayimm
yogun gun olmus dinlen canim biraz sen
Aman geri kalma sakın he. İlla 1. Olacan illaBenim 20bin adım cepte ama saatimin şarji bitiyo
yorgun o yorgun azcik dinlensin spor yapiyo habireOtomatige bağladi sanada banada kizgın atiyo
kimmisss 1. yaaTamam canım düzelttim üzülmeyin bakim
Yok yok varsa sana zahmet atıver gülüm . Filiz kaptan geçmiş yine yawwww. Dur durak bilmiyor hanım efendi. İyiliğini düşünüyoruz. Yat uzan dinlen diyoruz yokhalbuki onun iyiliği için
Aman geri kalma sakın he. İlla 1. Olacan illa
rica ederim yorgunsan yapma yarin toplu yaparsin heSüpersin canım çok teşekkür ederim
Afiyet olsun canım ögle aksam sarma olmusmuKızlar selamBugünku beslenmem şu şekildeydi
Sabah kah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kaşık lor
Biraz menemen
2 ceviz
Öğle yemeği: 1 kase çorba
10 tane sarma
Yoğurt
Akşam yemeği:1 kase çorba
8 tane sarma
Yoğurt
Arada türk kahvesi içtim ama şu pek içemedim