- 23 Temmuz 2015
- 415
- 806
- 38
Afiyet olsun canım menünü burada paylaşabilir misin yarindan itibarenBenim bugünkü menüm :
Kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates,salatalık,havuç
bir dilim tam bugday ekmek
kızımın sağlıklı pancake den bir dilim yedim ballı cevizli
Öğen:
balık ızgara
salata
1 dilim ekmek
Ara: Sütlü kahve
Şeftali
Akşam :
yoğurt yulaf elma (yemeyi düşünüyorum)
Spor : İki küçük bebeğin peşinde koşturma
Su: 2 lt (1 lt daha içerim )
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Arkadaşından sigara istemene şaşırdım. Sigarayi bırakmak verdiğim en doğru karardı. İkinci doğru kararda sorun yaşayınca yemeğe sarılmayı bırakmak oldu. Umarım bu iki kararima hep bağlı kalırim. Sende başlama ne olur.
Tamam canım :) böyle böyle atacağım acemiliğiAfiyet olsun canım menünü burada paylaşabilir misin yarindan itibaren
Linke ilk sayfadan ya da sayfanin ustunden ulasabilirsin
6.Takım Menü ve Spor Listeleri
6.takım üyelerinin menü ve spor paylasım alanıdır... ✔sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmiyoruz ✔Yorumlarımızı alıntıla yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde alıntıları ekle diyerek yapacağız. Spor puanlari : Cardio dk - 10 puan Eva dk - 10...www.kadinlarkulubu.com
Yapabilirsin. Bence sigarayı bırakanlar herşeyi yapabilir. Sigarayı bırakmak çok zor.Maşallah daim oLsun inşallah
Kaçamak ödül diyet kavramlarını hayatımdan çıkarıp sağlıklı dengeli beslenmeYi hayatıma geçirmeye çalışıyorum bahar ..amacım sadece zayıf olmak değil Yas aldıkça daha kaliteli enerjik sağlıklı bir bedenle bu yolculuğu geçirmek istiyorum
En büyük motivasyonum da ben sigara icmeyide seviyorum ama 3 yıldır içmiyorum ve bu yaşam kalitesini yakaladıktan sonra tekrar baslamayada hiç niyetim yok
Evet yemek yemeyi de seviyorum ama sağlıklı beslenmenin vücudumdaki faydalarını hissediyorum biliyorum ve bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok artık
17 yıl içtiğim Sigarayı icmiyorsam bana zarar veren beslenmeyi de birakabilirim ..Galiba sanırsam
Yok kiz baslamamkii icince bir tuhaf oldum arada kahveyle gider dedim ama oda gitmediArkadaşından sigara istemene şaşırdım. Sigarayi bırakmak verdiğim en doğru karardı. İkinci doğru kararda sorun yaşayınca yemeğe sarılmayı bırakmak oldu. Umarım bu iki kararima hep bağlı kalırim. Sende başlama ne olur.
Afiyet olsun canımBenim bugünkü menüm :
Kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates,salatalık,havuç
Öğen:
balık ızgara
salata
1 dilim ekmek
Şeftali
Akşam :
kuzum ben disardaydim eve yeningeldim mutfaktayimNerde bu millet saat kaç oldu haydi bakayım . Bisiklet üzerinde de ne yazarmış ım be
Tamam tutaste yapalım da kimse kimseyi seçmiyorkimsecikler yok. Ne yapacağız??
Tesekkur ederimAfiyet olsun canım
Dışarda yağmur yağıyor evdeyim uzandım sen ne yapıyorsunEe ne yapiyorsunuz gençler
Seni gidi gidi :)@s i d e l y a biz de takım olalım. İkili takım oluyormuşuz.
North River Sidelyayi neden seçtiğimi anlamıştır. Diğerleri için açıklama yapayım. çünkü o bu hafta sabitti. Kesin güzel bir eksi ile gelir. @sportie bu hafta çok verdi tekrar aynı performansı gösteremez şeklinde mantık yürüttüm.
Ne dersin bahar Sidelya ile birinci olur muyuz?
Sidelya asil sen ne dersjn? Var mısın yok musun?
Hadi ne deyim inşallah deyim :)Maşallah daim oLsun inşallah
Kaçamak ödül diyet kavramlarını hayatımdan çıkarıp sağlıklı dengeli beslenmeYi hayatıma geçirmeye çalışıyorum bahar ..amacım sadece zayıf olmak değil Yas aldıkça daha kaliteli enerjik sağlıklı bir bedenle bu yolculuğu geçirmek istiyorum
En büyük motivasyonum da ben sigara icmeyide seviyorum ama 3 yıldır içmiyorum ve bu yaşam kalitesini yakaladıktan sonra tekrar baslamayada hiç niyetim yok
Evet yemek yemeyi de seviyorum ama sağlıklı beslenmenin vücudumdaki faydalarını hissediyorum biliyorum ve bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok artık
17 yıl içtiğim Sigarayı icmiyorsam bana zarar veren beslenmeyi de birakabilirim ..Galiba sanırsam
İkizler mi canım bebekler yoksa peşpeşe mi ,güzel menüBenim bugünkü menüm :
Kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates,salatalık,havuç
Öğen:
balık ızgara
salata
1 dilim ekmek
Şeftali
Akşam :
Ay sonunda sınavım var kitap almaya çıktım çok moralim bozuk nasil yetişecek cocukla nasıl çalışacağım diyeEe ne yapiyorsunuz gençler
Arkadaslar geldi kahve içtik sen napiyosun gençEe ne yapiyorsunuz gençler
Tepeme çıkan bebeyi emziriyorum zaten hep emziriyorum sürekli emziriyorumEe ne yapiyorsunuz gençler
afiyet olsun sekerimmm yaninda ne yedinArkadaslar geldi kahve içtik sen napiyosun genç
mis kokukulular sut kokulu ballarTepeme çıkan bebeyi emziriyorum zaten hep emziriyorum sürekli emziriyorum
Minik cikolataafiyet olsun sekerimmm yaninda ne yedin