Yok kaptanım -100 üm ben .Kuafordeyim yaa herkes artıdayim diyor ya ona sey ettim
Bugunmüydü yaaa pohhhTelefona bakamiyorum ki ya hazirlik var gelecekler 3 gibi
Aynen canim bugunBugunmüydü yaaa pohhh
Yok yaa bu hafta hazır yemek yemekten kilo aldimBende merak ettim bakalım ne diyecek52yi gördü herhal
Kim neden yoksa...Telefona bakamiyorum ki ya hazirlik var gelecekler 3 gibi
Ablasi icin merak etme elif evde kaldiKim neden yoksa...
Oh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektimAblasi icin merak etme elif evde kaldi
Heee bencede evlenmesin bok var evlenceklerOh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektim
Bekarlar a kötü örnek olmayalım lütfen.Oh iyi. Bende yakma kendini dicektim tecrübe konuşuyor dicektim
Sorumluluk yükünden başka bişey değil halt var sandık evlendikHeee bencede evlenmesin bok var evlencekler
Kiz sen delimisin 2. Olmazsam 3.olmaliyim nedemek kafayi yerim nedemek AllahimyaÇikolata dün sporda ne yaptı acaba ? Yazmadımı ben mi göremedim meraklar içindeyim. 2. Olamazsam da 3 . Olmalıyım yoksa kafayı yerim .
Çıkmam lazım yine misafirlerim var bir evimi toparlayayım bu saat oldu yürüyüşlerdeydim
Hayırlı olsun kaptanim. Rabbım mutlu bir hayat nasip etsin inşallahTelefona bakamiyorum ki ya hazirlik var gelecekler 3 gibi
Artı değil kaptan eksilerimizden memnun değiliz :)Kuafordeyim yaa herkes artıdayim diyor ya ona sey ettim
Kaç gramcık verdinki 50grammiArtı değil kaptan eksilerimizden memnun değiliz :)
Sütlü yeşil çayın tarifine bakaydin Instagram cnm .Bende 100 gram almışım 200 gram vermiştim
Bugün bende sütlü yeşil çay içeceğim artık. Arkadaşlar aradı yarın sana gelecez diye. Pastalarınızı yapıp ta gelin dedim yapamam . Zamanım yok dedim. Şimdi yürüyüşe çıktım . Bende kötüyüm ya. Bana da ne oldu anlamadım