Canım rtük yangın haberleri yapılmasın diye tüm kanallara bildiri göndermiş, marmaris, bodrum, manavgat, denizli , ısparta yanıyor müdahele göstermelikOkadar yangin varki nerde nezaman haber yapicaklar
Diyetisyen 3top sade 60g eder ara öğün olur demişti ondan seyttimdiii diii di :/Afiyet olsun canım 1top dondurma neyine yetmedi hadi 2de yetmedi
Afiyet olsun canım
Kesinlikle her yerde sabotaj devam ediyor bazilarini halk fark edip erkenden müdahale ediyorlar tamda havalar sıcak otlar kuruOkadar yangin varki nerde nezaman haber yapicaklar
Rabbim yardimcimiz olsunKesinlikle her yerde sabotaj devam ediyor bazilarini halk fark edip erkenden müdahale ediyorlar tamda havalar sıcak otlar kuru
YatıyorumEee ne yapıyorsunuz? Biryerlerde gizlice spormu yapıyorsunuz?
Neler yaptınız spor olarak
Şimdi yapacağım inşallah.Eee ne yapıyorsunuz? Biryerlerde gizlice spormu yapıyorsunuz?
Çok sicak yaaa 40derece bende 2sini gece yapicam bugunku videoyu attinmi sen canimŞimdi yapacağım inşallah.
Teşekkür ederizZipzip- E Elif_Eylul Nehir6161 C Chikolata_gozlum F Frozen01 Sismaniye s i d e l y a
Eva fitness 12. Gün
Bol Squat içeriyor. Dikkatli yapalım.
Eva fitness 13. Gün
11 dk cık.
Kendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fenaEee ne yapıyorsunuz? Biryerlerde gizlice spormu yapıyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun cnmBursada yaşıyorum canim şuan sönmüs ama 2kisiyi daha yakalamislar köye girerken benzin bidonlarinla ucaklar alcaktan ucuyolar surekli jandarma koyleri tuttu
Bende tam spor yapıyordumKendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fena
Canım tetikte olun yinede kardeşlerim antalyaya yardıma gittilerBursada yaşıyorum canim şuan sönmüs ama 2kisiyi daha yakalamislar köye girerken benzin bidonlarinla ucaklar alcaktan ucuyolar surekli jandarma koyleri tuttu
Baya yağ yakmışsındırYatıyorum
Kul işi canim başka ne olabilirBen çoktan delirdim.
Kul işiyse Allah belalarını versin bu kadar geri zekalı olamaz insan...bunlara insan denmez...pislikler...
Dünkü baya haraketliydiZipzip- E Elif_Eylul Nehir6161 C Chikolata_gozlum F Frozen01 Sismaniye s i d e l y a
Eva fitness 12. Gün
Bol Squat içeriyor. Dikkatli yapalım.
Eva fitness 13. Gün
11 dk cık.
Sıcaklarla spor yapmak zor evet ama imkansız değil. Kaldır totonuKendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fena
Valla yürüyüşe cikayim dedim 5000 bin adımı tamamlayamadim fenalık geciriyodumKendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fena