- 19 Mart 2009
- 4.678
- 18.812
Çiko harika eksi tebriklerGeçen hafta 56.95
Bugün 55.8
Fark 1.150
Yüzde 2.019
Neden foto yükleyemiyorum geçen haftada yükleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiko harika eksi tebriklerGeçen hafta 56.95
Bugün 55.8
Fark 1.150
Yüzde 2.019
sonumuz ne olacak böyle yaaAnkara polatlida topcu fuze okulu komutanliginda yangin cikarmaya calisirken yakalanmis terörist
Ayyy çok kötü canim heryeri birden atese veriyolar suriyelileri yollucaz demis bakanin birisi bunu duyan suriyeliler yakmaya baslamis deniyor nekadari dogru bilmiyoruz tabikisonumuz ne olacak böyle yaa
evet bende öyle duydum ülkeye yazık oldu gerçekten görmeye dayanamaz oldum.. annemler hatayda ya benim korkuyorum bide oralarda yanarsa bişe olursa diye.. Allah herkese yardım etsinAyyy çok kötü canim heryeri birden atese veriyolar suriyelileri yollucaz demis bakanin birisi bunu duyan suriyeliler yakmaya baslamis deniyor nekadari dogru bilmiyoruz tabiki
Rabbim yardim etsinevet bende öyle duydum ülkeye yazık oldu gerçekten görmeye dayanamaz oldum.. annemler hatayda ya benim korkuyorum bide oralarda yanarsa bişe olursa diye.. Allah herkese yardım etsin
Allah seniIyi halt ettin
Teşekkür ederim canımÇiko harika eksi tebrikler
Şuan 1.ciyiz gibi duruyor canimKızlar ne edeysunuz da , sonuçlar belli oldu mu ?
Yine %2 ler gelmiş.Geçen hafta 56.95
Bugün 55.8
Fark 1.150
Yüzde 2.019
0.559 ortalama canim birinci oldukKaçıncı olduk gençler ortalama geçti mi 0,300 ü?
Hepimizi tebrik ederim.0.559 ortalama canim birinci olduk
reglin ödemleri faıan gitdi o yüzden yoksa ben kim yüzde 2 kimYine %2 ler gelmiş.