Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 dilim ekmek
1 küçük patates
1 dilim peynir
Cay

Öğle
Turk kahvesi
2 ceviz

Ara
2 dilim karpuz

Aksam
3 köfte
Salata

@MiraPham Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım nasıl da iddialı menü ❤️🍀
Kahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı yeşillikli omlet, 1 🍅, 1 🥒 , 1 dilim 🧀 1dilim çavdarlı 🍞.
Akşam kabak 🍝. 1 kase 🥗, 1 kase yoğurt
Yatmadan önce soğan kürü
Su 3 litre
Spor
Eva 6. Gün . 33 dk. 330 pn. 2 defa yapacaktım yarıda kaldı.
8500 adım 850 pn
Toplam 1180 pn
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
Hızlı ve etkili bir şekilde kilo milo kalmasın diyen bir ekip tebrik ederim
Yarın ki tartılar güzel gelir umarım 🌺

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
3 dilim karpuz
7 tane zeytin

Öğle
Maden suyundan ayran
2 salatalik
2 ceviz

İkindi
2 ceviz
5 kaju

Aksam
Taze börülce yemeği 5 yk
1 kase yogurt
Kinoali salata
Şekerim menülerine bayıldım çok başarılı
Spor yok sanırsam 😍 olsa ne şahane olur dimi

Nasıl yapıyorsun bu tarifi tatlım 😁 bagada Kopya verecen mi 😚

Nasıl yapıyorsun bu tarifi tatlım 😁 bagada Kopya verecen mi 😚
Nehircigim çok kolay 1 lt sütu kaynatıp içine 5 tane sallama yeşil çay atiyosun ben tarcinda koyuyorum 2 saatte 1batdak içiyorsun... ben gün boyunca içiyorum ama akşam 8 gibi ızgara kabak yaptım biraz yoğurtla onu yiycem yoksa sabah olmuyor 😁

Benim de geri dönesim var inan canım ya en azından akşamları serin oluyordu burada öyle birşey yok hemen ödem tutuyor insan sıcaktan buzlu yeşilçay yapacağım artık napiyim:)

Bende geldiğim gün sipariş ettim yeşillikleri ama bı kere salata yapmadım daha 😱
Bugünkü menunu merak ediyorum 🤔

Benim de geri dönesim var inan canım ya en azından akşamları serin oluyordu burada öyle birşey yok hemen ödem tutuyor insan sıcaktan buzlu yeşilçay yapacağım artık napiyim:)

Bende geldiğim gün sipariş ettim yeşillikleri ama bı kere salata yapmadım daha 😱
Evini ozlemedin mi bahar 🙄 Kayınvalide de bukadar kalmayı seven bı seni tanıdım 😜

Bide şu mira gobek yerine baklavalarini gösterse artık🤪
Eva yapanlara kişiyi diyorsun demi . Benimkide akşam diyor onun göbeği var . Sende verirsen onun gibi göbekli kalırsın . Önemli değil ben baklava değil tulumba seviyorum diyor 😆😆
Nehircigim çok kolay 1 lt sütu kaynatıp içine 5 tane sallama yeşil çay atiyosun ben tarcinda koyuyorum 2 saatte 1batdak içiyorsun... ben gün boyunca içiyorum ama akşam 8 gibi ızgara kabak yaptım biraz yoğurtla onu yiycem yoksa sabah olmuyor 😁
Çok teşekkür ederim Dilekçiğim . ben şimdi yapayım yatana kadar bitiririm inşaallah 😘

Eva yapanlara kişiyi diyorsun demi . Benimkide akşam diyor onun göbeği var . Sende verirsen onun gibi göbekli kalırsın . Önemli değil ben baklava değil tulumba seviyorum diyor 😆😆

Çok teşekkür ederim Dilekçiğim . ben şimdi yapayım yatana kadar bitiririm inşaallah
Başka bişey yememen gerekiyor tüm gun oyuzden hafta perşembe yap

Kızlarr,size bdvlik bir soru soracağım, farklı fikirlere ihtiyacım var.
Şimdi bnm büyük bebem artık bu sene ne olursa olsun kreşe gidecek çünkü ben nisanda işe başlayacağım. Pandemiden önce gittiği bir kreş vardı, evimizin 1 üst sokağında (evi kreşe yakın olsun diye burdan almıştım🙈), orasının ücreti aylık 1350tl, mahalle arası bir kreş başka ek bir özelliği yok, bu seneki öğretmeni olacak kadın, 2.5 yaşındayken benim kızın kulağını çekerek hadi yatağa demiş. O yüzden benim kız o öğretmeni asla ve asla istemiyor, okul müdürüne kızım o öğretmenle anlaşamıyor dediğimde o zaman sınıfı böleriz yine 2 yaşındaki öğretmenine gider dedi, çok esnaf ağzı geldi bu durum bana, 3-4 yaşlar karma olacak gibi sanki, bir de hep aynı öğretmen olmasın farklı kişileri tanısın istiyorum, 2 yaş öğretmenimizi çok seviyoruz ayrıca onda sorun yok.

Bir de pandemi sürecinde 1 yıl online eğitim aldığı bir kreş var, oraya da 1.5 sene öncesinden sıraya giriyorsun kayıt olmak için, bize öncelik tanıdılar online eğitim aldık diye, montessori eğitimi veren bir kreş, çocuğun duygusu duyusu her türlü öfke yeme problemi ile ilgileniyorlar (bnmki şuan sadece sütle beslenio) bence mükemmel eğitimi olan ve kızıma çok faydalı olacak bir yer lakin evimize ters konumda 15km arabayla 25 dk, git gel 1 saat erken çıkmam lazım işe gitmek için, ve 2900 fiyatı var.
Bu kreş için karar verme sürem yarın bitiyor. Eşim o fiyatı vrremeyiz diyor, çünkü küçük de nisanda yada en kötü yaza kreşe gidecek onun da masrafı çıkacak. Nisana kadar tek maaşız, sonra da bnm aldığım memur maaşı anca kreşlere yetiyor.
Çoo kararsız kaldım. Ben diyorum ki eğitim önemli, çocuklar okul saatinden ötürü zaten ilkokula başladıklarında özele gitmwk zorundalar, biz 8-6 çalışıyoruz devlet ilkokulu saatleri olmuyor. Yani bu paraları hatta daha fazlasını zaten ilerde vericez.
Kiramız yok kredimiz yok sabit bir gider yok yani başka yine de şuan tek maaşlı olarak zorlanırız kabul, bnm kenarda kreş parasını 7 ay karşılayacak param var ama onu da daha daha zor günler için tutmak istiyorum, ama eşimle zıtlaşırsam gözden de çıkardım(fevri bir hareket olsa da),
Sizce ne yapmalıyız?
Başka kreş alternatifi yokmu yakınınızda
Kesinlikle ilk gönderdiğin kreşe ben çocuğumu göndermezdim bidaha .Yavrunun kulağına çeken şahıs (Öğretmen demem ben ona ) gönderildi mi okuldan müdürün tutumu ne oldu bu olay karşısında
Ikinci, senin istediğin yer kesinlikle her annenin çocuğu için isteyebileceği bir kreş lakin şartlarınızı baya zorluyorsunuz gibi:KK43: Başka bir kreş yakınlık açısından fiyat olarakta daha uygun olan işinizi çözecek gibi cnm

Başka bişey yememen gerekiyor tüm gun oyuzden hafta perşembe yap
Şimdi anladım canım, ama bitirdim sayılır 1 bardak kaldı 🤣🤣
Ben birşey yemeden duramam ki . Su içtim mi karnım acıkır . Ama hiç birşey yiyip içmesem aç durabilirim başladım mı arkası gelmiyor acıkıyorum. O zaman Perşembe bir bakayım olursa yaparım olmazsa bakarız artık bir hal çaresine .
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için 😊

Şimdi anladım canım, ama bitirdim sayılır 1 bardak kaldı 🤣🤣
Ben birşey yemeden duramam ki . Su içtim mi karnım acıkır . Ama hiç birşey yiyip içmesem aç durabilirim başladım mı arkası gelmiyor acıkıyorum. O zaman Perşembe bir bakayım olursa yaparım olmazsa bakarız artık bir hal çaresine .
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için 😊
Yarın artı çıkarsan benim suçum değil😂😂

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
3 dilim karpuz
7 tane zeytin

Öğle
Maden suyundan ayran
2 salatalik
2 ceviz

İkindi
2 ceviz
5 kaju

Aksam
Taze börülce yemeği 5 yk
1 kase yogurt
Kinoali salata
Afiyet olsun canım 💕

Çok teşekkür ederim Dilekçiğim . ben şimdi yapayım yatana kadar bitiririm inşaallah 😘
Evet mirayi diyorum baklavasi bile yok göbisi var😂

X