- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
ÇöküyoooooKesin yüzünde çöküyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇöküyoooooKesin yüzünde çöküyordur
Hoşgeldiniz ben dilek alemin eski azimli sıcaniKaptancım yeni üye gibi girilebiliyo mu
Ay benide al cuma listeye o zaman
Iste iki gunluk tarti olmuyor kiBugünün tartım var
O zaman bu cuma ve haftaya girersem 3 hafta kalmış olucam
Aynen canim kosusturmada yesemde kilo almiyorumSana köydeki kosturmada iyi geliyor kaptanım kilonu korumak için
7.gun Eva
Hoşbuldum dilekçimHoşgeldiniz ben dilek alemin eski azimli sıcani
Peki tatlım, haftaya duruma bakarız, belki girerim listeyeIste iki gunluk tarti olmuyor ki
Birde ilk sayfada örneği var yeni bildirim seklinin
Mesela bu hafta 30 Temmuz 2021 +nick seklinde bildirim yapılacak
Aynen canim kosusturmada yesemde kilo almiyorum
Birde ozellikle aksam 5 den sonra yemek yemiyorum
Annemler yiyor ben cay iciyorum yanlarinda
Gidemedim15 seansta toplam incelemeyse az bence sporla daha cok incelme sağlarsın bence
Diyetisyene yarin mi gidiyorsun
Gunluk hayatina yarim saat da olsa yurume ya da evde yuruyus tarzi spor eklersen super olur
Yani diyet yapıp günde 3 lt su içen insan zaten kilo vermez miGitse ne olacak ki diyetle sporla desteklenmediği sürece geri alınacakAlmayacağımı bilsem hemen yarın giderim
Karın bölgesine cihazlar ile işlem yapiyorlarmisMutlaka Diyette veriyordur. Nasıl oluyormuş işlem canım?
Moralini bozma bak online gorusmussun evinde de tartin var onunla basla olcumlerini diger ay gittigin zaman yapilirGidemedim
Çünkü benim hicbirseye hakkım yok
Kızım uyanmadı anneme rica ettim o da inat yaptı gelmedi bakmaya
Gidemedim
Bu kadar strese iyi bile yasiyorum neyse
Online görüştük rica ettim ama ölçüm tartım yapamadı tabi
Listeyi yazdı 21dayschallenge yapalım dedi
Deneyeceğim yarından itibaren
Sen niye yapmıyorsun deseydin?Karın bölgesine cihazlar ile işlem yapiyorlarmis
Birde pasif jimnastik falan dedi
Çokta dinlemedim çünkü kendisi kilolu
Iyi gidiyoz iyi ama neden incelmiyom benEvanin 6.günü de bitti
Onunla da karşılaştırırMoralini bozma bak online gorusmussun evinde de tartin var onunla basla olcumlerini diger ay gittigin zaman yapilir
Ağzıma geldi de demedimSen niye yapmıyorsun deseydin?
Dr. Nowazoradan da diyor. Ameliyat o bu önemli değil. Yaşam şeklini değiştirmeliyiz. Sen aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklememelisin. Kilo versende tekrar yiyince alacaksın. Her zaman sağlıklı beslenmeliyiz. Spor yapmalıyız.Ağzıma geldi de demedim
Bende dedim sana degisikljk yok diyeIyi gidiyoz iyi ama neden incelmiyom ben
Ay sakin ol cnm. Ben ilk diyete başlarken 76,8 sim. Anneme kabataslak 75 dedim MaşAllah dedi çok bozuldum. Neyse bebem alerjili diğer yavruşum 7 yaşında ve birinci sınıf. Eşim desen bencil hep kendine Müslüman. Ha bu arada tek başımayım ailem başka şehirde. Bismillah dedim başladım. Şükür 7 kilo falan verdim kendimi iyi hissediyorum. Sen sanırım çok kilolu değildin takılıp kalma insanlara. Başla ucundan. Devamı geliyorBirde bana esimle annem sanki kilomu verebiliyorsun dediler
Sanki dediler ya
Biri var 2 ay bütün psikolojimin içine etti
Annesi desen türlü hakaret etti sadece kişiliğimden ve babamın bana verdiği terbiyeden dolayı hiç birsey demeden sustum
Ama gitti diyet
Paketli gida bile yedim ki asla yemem
Simdi sanki! Oldu
Gösteririm ben sanki yi