Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaaaa bilmiyordum ben onu. Valla ortalık kızışmalı o zaman 😱😱😱😅😅😅
Daha hareketli olmak istiyorsan burdan kendine rakip seç ve onunla yarış . O zaman daha zevkli oluyor. Bu hafta kimsenin rakibi yok. Birde bayramdan yeni çıktık kendime tam gelemedim. Rakibim olsaydı daha da hırslı olurdum. Şimdi kendi halimde takılıyorum. Birde bu haftada doluyum. Doktor randevularım da var. Bir yandan da iyi oldu rakibim olmadığı 🤭🤭🤭

Peki sıramızı nerde görüyoruz burada mı paylaşıyorsunuz😀
Sonuc listelerinde açıklanıyor ama paylasim yapiyoruz kacinci olduk diye 🤭
Cuma linkini paylasirim
Adımlar hariç Eva yapıyorsan dakika hesabı da yapacaksın. 500 puan eva'nın kendi puanına hediye olarak veriliyor. Benim adımların içinde Eva olduğu için Eva puani hesaplamiyorum.
Eva yaparken telefon üstünde değilse,
Adım puanı + Eva puani +500 puan. :KK66:
Telefondan bakarak yaptığım icin mecburen telefon sabit kaliyor adimlarimi saymiyor
O zaman benim puanlara 500 er puan eklersin spor listesi hazirlarken canim ben de yarin 500 u eklerim sporumu paylasirken 🥰

Daha hareketli olmak istiyorsan burdan kendine rakip seç ve onunla yarış . O zaman daha zevkli oluyor. Bu hafta kimsenin rakibi yok. Birde bayramdan yeni çıktık kendime tam gelemedim. Rakibim olsaydı daha da hırslı olurdum. Şimdi kendi halimde takılıyorum. Birde bu haftada doluyum. Doktor randevularım da var. Bir yandan da iyi oldu rakibim olmadığı 🤭🤭🤭
Ya rakibim beni seçmezse😀😀😀😀

Sonuc listelerinde açıklanıyor ama paylasim yapiyoruz kacinci olduk diye 🤭
Cuma linkini paylasirim

Telefondan bakarak yaptığım icin mecburen telefon sabit kaliyor adimlarimi saymiyor
O zaman benim puanlara 500 er puan eklersin spor listesi hazirlarken canim ben de yarin 500 u eklerim sporumu paylasirken 🥰
Çok heyecanlandım kaptanım😂😂😂inş eksiyle geliriz🤸‍♀️🤸‍♀️

Adımlar hariç Eva yapıyorsan dakika hesabı da yapacaksın. 500 puan eva'nın kendi puanına hediye olarak veriliyor. Benim adımların içinde Eva olduğu için Eva puani hesaplamiyorum.
Mira tatlım , şimdi sen yapanlara 1000 puan vs yazmıştın. Ya aslında biz yazsak sadece Eva 4 Eva 5 sen mi hesaplanan hesaplar karışmasın yada biz hep mi 500 yazalım benim kafam karıştı. 🤭🙄

Ya rakibim beni seçmezse😀😀😀😀
Yarışmak istiyorsa seçer , niye seni kabul etmesin. Yada mira kaptana deriz sana rakip bulur. Yad ayazarsın kim benimle yarışmak ister diye. Biz birbirimizle yarışıyoruz . Bakma bu hafta sana denk geldi yarış yok ama çekişmeli süper oluyor. Daha heyecanlı oluyor. Mesela geçen hafta çikolata ve tutku yarıştı. Ben tutkuyu destekledim mira çikolatayı ama çikolata kazandı 🤭🤗 benim hoşuma gidiyor . Çok zevkli oluyor

Mira tatlım , şimdi sen yapanlara 1000 puan vs yazmıştın. Ya aslında biz yazsak sadece Eva 4 Eva 5 sen mi hesaplanan hesaplar karışmasın yada biz hep mi 500 yazalım benim kafam karıştı. 🤭🙄
Siz normal puanları hesaplayın. Sadece Eva yaptığınızı mutlaka yazın. Gerisini ben hallederim

Kaptan burda ne demek istedi🙄

Sporda kas kaybetmemek için eğer aç karna yapıyorsanız önce veya esnasında ağznızsa bitter eritin bir kareyi geçmesin tabii😊 sonrasında da yıkılan kasları toplamak için protein almanız gerek, artık protein kaynağı olarak ne seviyorsanız size kalmış💓💓 sakatlanmamak yağ yakmaktan daha önemli o yüzden mutlaka vücudunuzu dinleyin o size söyler🥰🥰 soru sorduğunuz için yazmak istedim ben de
Dogrurudr teşekkür ederim deneyeceğim 😊

Bazıları adım sayarsın yapıyor ya Evasını o zaman edayı ekstra hesaplayın . Eva yapanlara artı 500 puan veriliyor ya onu da ekleyin birde adımı ekleyip hesaplayın dedi anlatabildin mi acaba ? 🙄 bazen kendimi ifade edemiyorum.
Valla benim adim sayar kolumda ama evada saymiyoki🙄

Yarışmak istiyorsa seçer , niye seni kabul etmesin. Yada mira kaptana deriz sana rakip bulur. Yad ayazarsın kim benimle yarışmak ister diye. Biz birbirimizle yarışıyoruz . Bakma bu hafta sana denk geldi yarış yok ama çekişmeli süper oluyor. Daha heyecanlı oluyor. Mesela geçen hafta çikolata ve tutku yarıştı. Ben tutkuyu destekledim mira çikolatayı ama çikolata kazandı 🤭🤗 benim hoşuma gidiyor . Çok zevkli oluyor
Tabi ki C Chikolata_gozlum kazanacak. Kıza yarış var de. Mantar gibi bitiyor. 😂😂😂

Tutku44 Tutku44 biliyor o benim hep favorim. Sadece kendini konsantre edemedi diyete. Bir hazır olsun C Chikolata_gozlum u gömeceğiz tarihe. :63:

Yagmasakta gürleyelim caktirmaaaa. 🤫🤣🤣🤣

Evet cnm bebeğim alerjik yumurta tavuk tüketemiyorum. Et ve süt ürünlerini de dikkatli yiyorum.

Filiz cnm söylediklerini bugün uygulamaya çalışacağım. Ama çok işimiz var olduğu kadar artık. Dava açacağız tayin iptali için hastane işim var sonra da kendi iş yerime gitmemiz gerek.
Findik fistiga da alerjisi yoksa onlardan tuket bari canim gecmis olsun

X