- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
kesinlikle destek almalısın canım o zaman, ihmale gelmiyor psikolojik şeyler..Panik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle destek almalısın canım o zaman, ihmale gelmiyor psikolojik şeyler..Panik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladi
Olsun canım gene burdasin yeniden baslicaksin tartini gormek zorundayiz bilmemiz icinCanım gittim doktora oradan köye yola çıktık yazamadım ultrasonda beze gördü doktor ama önemli birşey değilmiş ara ara ağrı yapar dedi ilaç vs vermedi çok şükür su an bir ağrı sızı hissetmiyorum
Evet ben geldim dün yazacaktim da kızlarım ve ben biraz rahatsızlandık trafikte yol tuttu galiba kusma vs olunca eve gelmeden anneme gittik annem kizlarla ilgilendi ben de uyudum aksam üzeri evimize geldik iste evi topla temizle bavullari bosalt derken yazamadim bugünde diyet kahvalti yapamadim eve sebze alacagim hic bir sey yok dolapta yarin sabahtan itibaren aktif ve kararli bir sekilde devam edecegim kabizligimda düzelince rahat edeceğim bu arada takımımızın tombalakı ben yine kilo alıp geri geldim tartıldım içler acısı haldeyim kilomu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim
Saol cnm. Hedefim 64 ama tatile gidersem durumuma bakacağım diyetime sadık kalırsam devam ederimMoralini bozma canim cumaya eskiler gelir cuma kac gelmistin hatirlayamadim
Sagligin daha onemli canim iyi ol spor yaparsin her zaman
Iyi calismalar Allah zihin acikligi versin
Cok gecmis olsun
Hosgeldin yeniden canim dikkat etmeye başlayınca vermeye başlarsın
Zipzip- pazar yola çıkıyorum,1hafta annem babam ablamlar kardeşim vs adrasana otele gidiyoruz. Yollarda dikkat edemem gitgel 2 gün, orda edeceğimi düşünüyorum çünkü kardeşim de yeğenim de diyetteler, birbirimizi dizginleriz, otelin yemek tarzı diyetlik zeytinyağlıları salataları falan çok güzel, bi sabah simit bozabilir
Beni zaten bu tatilde gece yemeleri bitirdi, öğlen 3-4 gibi yiyorduk sonra havuza git gel çocukları uyutup aşağıya iniyorduk sonra ver elini gözleme sıkma dondurma sabah kadar dans
Yine iyi 4 kiloyla dönmüşsün canimZipzip- pazar yola çıkıyorum,1hafta annem babam ablamlar kardeşim vs adrasana otele gidiyoruz. Yollarda dikkat edemem gitgel 2 gün, orda edeceğimi düşünüyorum çünkü kardeşim de yeğenim de diyetteler, birbirimizi dizginleriz, otelin yemek tarzı diyetlik zeytinyağlıları salataları falan çok güzel, bi sabah simit bozabilir
Beni zaten bu tatilde gece yemeleri bitirdi, öğlen 3-4 gibi yiyorduk sonra havuza git gel çocukları uyutup aşağıya iniyorduk sonra ver elini gözleme sıkma dondurma sabah kadar dans
Bence de onu da gittiğimin 2. Günü tartıldım zaten almıştım ama inanmadım tartıya suç attım.Yine iyi 4 kiloyla dönmüşsün canim
Baklava yeseydin kilo almazdin bak bana kilo almadimBence de onu da gittiğimin 2. Günü tartıldım zaten almıştım ama inanmadım tartıya suç attım.
Ama bak hiç baklava yemedim, çünkü yoktu
dikkat et kendine. Kendini sev. Canım çok güzelsin,Bu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
Ayyy bizde de öyle, doyunca bir kaşık yemez, ben de israf olmasın diye tabak siyiririm anca Küçükken sofra bezinden, kırıntı toplayarak buyuduk ya, ben de atamadım halaNasıl köklü bir çözüm bulunur buna.. 15 yıldır bir fiil diyetle kilo ile cebellesiyorum .Diyet yapmaktan keyif alıyorum yedigimin ictiginin tadını çok daha iyi alıyorum sporuda seviyorum artık ben oldum eski düzene dönmem diyorum .Ama sonra nasıl oluyorsa yeme krizinin içine tekrar düşüyorum
Normal kiloda olan insanlar dengelemeyi bilinçsizce yapıyorlar çok yedilerse sabah akşam az yiyebiliyorlar telaş anında yemeyi es gecebiliyorlar ,miktarda sınırlı oluyorlar zaten ..eşim doydugu anda tabakta 1 kasıkta kalsa bırakır bunu nasıl yapabiliyor yıllardır şaşkınlık icindeyim
Bende bu kafada olmak istiyorum işte
Ne zamandır koruyorsun filiz sen ne durumdasın yemeği diyeti merkezinden cikardinmi ben oldum diyormusun artık
64 tü cuma su falan içmiştim daha düşük bekliyordum da kastan almışım 1 kg falan filan cuma inş 63 veya altı bekliyorum kendimdenbakalımMoralini bozma canim cumaya eskiler gelir cuma kac gelmistin hatirlayamadim
Sagligin daha onemli canim iyi ol spor yaparsin her zaman
Iyi calismalar Allah zihin acikligi versin
Cok gecmis olsun
Hosgeldin yeniden canim dikkat etmeye başlayınca vermeye başlarsın
dikkat et kendine. Kendini sev. Canım çok güzelsin,
seni çok seviyorum de.
Ah ah, baklavalarla 54 kilo olmak ne güzelYemek yemeği cok sevmiyorum ama yediklerim hep kalorili seyler oluyor
Ekmek, Patates kizartmasi,abur cubur
Bayramdan once annem baklava yapti kucuk kucuktu ama toplam 30 tane yedim sanirim
Tatliyi oglen yemistim aksam yemek yemedim
Surekli hareket halindeyim
Bugun sabah 53.9 u gordum ama tarti tekrar onu 54 olarak duzeltti :)
Cok hizli kilo aliyorum o yuzden abarttigim öğün sonrasi yemek yemiyorum,genelde kacamaklari gunduz yapiyorum
Kaptanım sabah resim atsam olur mu şimdi yedim içtim wc de yok sabah a ümitliyim insaAllah çıkarım wc ye resim de atarımOlsun canım gene burdasin yeniden baslicaksin tartini gormek zorundayiz bilmemiz icin
Gecmis olsun bu arada
Instagram kullananlar için Ceren Yavuz isminde bir diyetisyen var takip etmenizi öneririm yeme-psikoloji ilişkisini çok güzel anlatıyor postlarına göz atmanızı tavsiye ederim. Ben de yeme atağı yaşayanlardanım. Stres kaynağımızı bulup onu çözmek yerine yemeye veriyoruz kendimizi yAni ben öyleyimNasıl köklü bir çözüm bulunur buna.. 15 yıldır bir fiil diyetle kilo ile cebellesiyorum .Diyet yapmaktan keyif alıyorum yedigimin ictiginin tadını çok daha iyi alıyorum sporuda seviyorum artık ben oldum eski düzene dönmem diyorum .Ama sonra nasıl oluyorsa yeme krizinin içine tekrar düşüyorum
Normal kiloda olan insanlar dengelemeyi bilinçsizce yapıyorlar çok yedilerse sabah akşam az yiyebiliyorlar telaş anında yemeyi es gecebiliyorlar ,miktarda sınırlı oluyorlar zaten ..eşim doydugu anda tabakta 1 kasıkta kalsa bırakır bunu nasıl yapabiliyor yıllardır şaşkınlık icindeyim
Bende bu kafada olmak istiyorum işte
Ne zamandır koruyorsun filiz sen ne durumdasın yemeği diyeti merkezinden cikardinmi ben oldum diyormusun artık
Tesekkur ederim canim.hosgeldin nasilsin kilo durumun nasil bakalimAh ah, baklavalarla 54 kilo olmak ne güzel
Olur canim sorun yok sen nezaman hazır hissedersen baslaKaptanım sabah resim atsam olur mu şimdi yedim içtim wc de yok sabah a ümitliyim insaAllah çıkarım wc ye resim de atarım
Naçizane bu yolda olan biri olarak söylemek istiyorum, az yiyor olabilirsiniz öyle durumlarda vücut kıtlığa girip yağ depoluyorÖyle abarti kilo almiyorum canim 3 5 kilo gidip geliyo bu ara onu bari dengeliyorum ama 1ay net spor yada yüruyüs yaptim 100gram dahi vermedim neden nicin bilmiyorum simdi doktor randevularim var ortopedi ve dahiliye gerekirse psikiyatr gitcem
69.6 ciktim sabah canim cuma gunu bildirimler gecen hafta cumaya goremi yapilacakTunaydin canim 69.6 mi 70.1 mi hangi gune gore
Yok canim biz onu kontrol amaçlı yapmistik bildirimler en son 635.etaptaki kilolarla yapılacak ve yuzdeler ikiye bolunecek69.6 ciktim sabah canim cuma gunu bildirimler gecen hafta cumaya goremi yapilacak