Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kesinlikle destek almalısın canım o zaman, ihmale gelmiyor psikolojik şeyler..
Allah yardımcın olsun Filiz ablam vesvesede olabiliyo bazen doktorların verdiği ilaçlar yüzünden kötüye giden bi çok insan tanıyorum .. dua et kendine vakit ayır seni mutlu edecek şeylerle ilgilen namaza Kurana sarıl insallah geçer içinin sıkıntılari amin

Pazartesi tarti resmi atma mecburiyeti yok canim yazdigin nickini tartinin uzerine koysan daha iyi olur
Baslangicin hayirli olsun
Kaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
Hergun ayni yerde duz zeminde tartil canim ben hic yer degistirmiyorum

Yok canim biz onu kontrol amaçlı yapmistik bildirimler en son 635.etaptaki kilolarla yapılacak ve yuzdeler ikiye bolunecek
Tmm canim cuma gunu 635. Etaba göre bildirim yapacam
Elinden geleni yapacam artik kacamak yok sporda yapmaya calisacam

Pazartesi tarti resmi atma mecburiyeti yok canim yazdigin nickini tartinin uzerine koysan daha iyi olur
Baslangicin hayirli olsun

Hergun ayni yerde duz zeminde tartil canim ben hic yer degistirmiyorum
Cumalarımı atiyoduk bitek ben buraya alışasıya kadar başınızı baya agriticam galiba herzaman olan yerde tartı 61.20 tartı inanamadım oyuzden çok yer degistirdim

Benimde agriyo özellikle boynum bugunki evayı göbeğime taktiğim korseyle yaptım bu şekilde dahamı çok yağ yakarım yoksa spor yaparken hiç takmamalımıyım
Terleten tayt korse falan biraz mit zaten uygun şekilde spor yapıp beslenirsen yağ da yakıyorsun hiç gerek yok yAni, tabii benim fikrim

Terleten tayt korse falan biraz mit zaten uygun şekilde spor yapıp beslenirsen yağ da yakıyorsun hiç gerek yok yAni, tabii benim fikrim
Göbegim varya biraz onu sıkıp düzleştirmek için ama haklısın bugün evadaki göbek hareketlerinden bisey anlamadım bi arkadaşım karnımi strecleyip sporyapıyorum demişti sanırım ordan aklımda kalmış

Tesekkur ederim canim.hosgeldin nasilsin kilo durumun nasil bakalim
Köydeyim canim surekli hareket halindeyim onun etkisi yoksa ankarada evimde olsam bu kadar yemezdim
Yine de çok güzel kaptanim Diyetisyene gidiyorum 63 e dayanınca kosturarak gittim

Sporda kas kaybetmemek için eğer aç karna yapıyorsanız önce veya esnasında ağznızsa bitter eritin bir kareyi geçmesin tabii sonrasında da yıkılan kasları toplamak için protein almanız gerek, artık protein kaynağı olarak ne seviyorsanız size kalmış sakatlanmamak yağ yakmaktan daha önemli o yüzden mutlaka vücudunuzu dinleyin o size söyler soru sorduğunuz için yazmak istedim ben de

Yine de çok güzel kaptanim Diyetisyene gidiyorum 63 e dayanınca kosturarak gittim
Ne guze diyetisyen desteği ile ilerliyorsun daha oncede guzel kilo vermistin takimda
Kaptanım etap olayı ne
Bu yarisma yaklaşık 14 yildir yapiliyor,esas listedeki yarismacilar ile toplamda 6 takım yaris halinde
Her hafta bir etap olarak geciyor
Bu hafta 736-737 iki etap birlesmis olarak hesaplanacak

Aaaaa bilmiyordum ben onu. Valla ortalık kızışmalı o zaman

Çabuk veriyorum galiba dikkat edince, 10 günde 4,4 verdim; bakalım bu hafta kaç olacak

Aaaaa bilmiyordum ben onu. Valla ortalık kızışmalı o zaman
Cuma gunleri cok kizisiyor ortalik zaten
Genelde ilk siralardayiz ama bayram haftasi ne olacak bakalim
62,3 kg. En son kaçtım ben. K.v sonra annem sonra deniz hiçbirsey hatırlamıyorum. Şimdi ev toparlamaca. Dünkü menü sporu da yazayım
Cuma 62.5 olarak bildirim yapmıştın eksidesin tebrik ederim canim
Çabuk veriyorum galiba dikkat edince, 10 günde 4,4 verdim; bakalım bu hafta kaç olacak
Guzel kilo vermissin canim

Naçizane bu yolda olan biri olarak söylemek istiyorum, az yiyor olabilirsiniz öyle durumlarda vücut kıtlığa girip yağ depoluyor
Az yiyorum tabaklarim dolu dolu olmadi hep psikolojik olarak
Benimde agriyo özellikle boynum bugunki evayı göbeğime taktiğim korseyle yaptım bu şekilde dahamı çok yağ yakarım yoksa spor yaparken hiç takmamalımıyım
Takma korseyi birak rahat hoplasin göbek

Afiyet olsun canım
Evayi direk 500 mu hesaplayalim ben dakikasi kadar hesaplıyorum

Afiyet olsun canım
Evayi direk 500 mu hesaplayalim ben dakikasi kadar hesaplıyorum
Adımlar hariç Eva yapıyorsan dakika hesabı da yapacaksın. 500 puan eva'nın kendi puanına hediye olarak veriliyor. Benim adımların içinde Eva olduğu için Eva puani hesaplamiyorum.
Eva yaparken telefon üstünde değilse,
Adım puanı + Eva puani +500 puan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…