- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 30
Allah yardımcın olsun Filiz ablam vesvesede olabiliyo bazen doktorların verdiği ilaçlar yüzünden kötüye giden bi çok insan tanıyorum .. dua et kendine vakit ayır seni mutlu edecek şeylerle ilgilen namaza Kurana sarıl insallah geçer içinin sıkıntılari aminkesinlikle destek almalısın canım o zaman, ihmale gelmiyor psikolojik şeyler..
Pazartesi tarti resmi atma mecburiyeti yok canim yazdigin nickini tartinin uzerine koysan daha iyi olurAç karna tartılıyoduk dimi kızlar Eki Görüntüle 2892721 Eki Görüntüle 2892722
Hergun ayni yerde duz zeminde tartil canim ben hic yer degistirmiyorumKaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
Benimde agriyo özellikle boynum bugunki evayı göbeğime taktiğim korseyle yaptım bu şekilde dahamı çok yağ yakarım yoksa spor yaparken hiç takmamalımıyımBenimde evadanmi ne karin kaslarim,sırtve kollarim agridi sizde olmuyormu
Tmm canim cuma gunu 635. Etaba göre bildirim yapacamYok canim biz onu kontrol amaçlı yapmistik bildirimler en son 635.etaptaki kilolarla yapılacak ve yuzdeler ikiye bolunecek
Cumalarımı atiyoduk bitek ben buraya alışasıya kadar başınızı baya agriticam galibaPazartesi tarti resmi atma mecburiyeti yok canim yazdigin nickini tartinin uzerine koysan daha iyi olur
Baslangicin hayirli olsun
Hergun ayni yerde duz zeminde tartil canim ben hic yer degistirmiyorum
Artilari atmissin canim dikkat edince spor yapinca guzel kilo veriyorsunTmm canim cuma gunu 635. Etaba göre bildirim yapacam
Elinden geleni yapacam artik kacamak yok sporda yapmaya calisacam
Terleten tayt korse falan biraz mit zaten uygun şekilde spor yapıp beslenirsen yağ da yakıyorsun hiç gerek yok yAni, tabii benim fikrimBenimde agriyo özellikle boynum bugunki evayı göbeğime taktiğim korseyle yaptım bu şekilde dahamı çok yağ yakarım yoksa spor yaparken hiç takmamalımıyım
Göbegim varya biraz onu sıkıp düzleştirmek için ama haklısın bugün evadaki göbek hareketlerinden bisey anlamadımTerleten tayt korse falan biraz mit zaten uygun şekilde spor yapıp beslenirsen yağ da yakıyorsun hiç gerek yok yAni, tabii benim fikrim
Yine de çok güzel kaptanimTesekkur ederim canim.hosgeldin nasilsin kilo durumun nasil bakalim
Köydeyim canim surekli hareket halindeyim onun etkisi yoksa ankarada evimde olsam bu kadar yemezdim
Sporda kas kaybetmemek için eğer aç karna yapıyorsanız önce veya esnasında ağznızsa bitter eritin bir kareyi geçmesin tabiiGöbegim varya biraz onu sıkıp düzleştirmek için ama haklısın bugün evadaki göbek hareketlerinden bisey anlamadımbi arkadaşım karnımi strecleyip sporyapıyorum demişti sanırım ordan aklımda kalmış
Ne guze diyetisyen desteği ile ilerliyorsun daha oncede guzel kilo vermistin takimdaYine de çok güzel kaptanimDiyetisyene gidiyorum 63 e dayanınca kosturarak gittim
Bu yarisma yaklaşık 14 yildir yapiliyor,esas listedeki yarismacilar ile toplamda 6 takım yaris halindeKaptanım etap olayı ne
Aaaaa bilmiyordum ben onu. Valla ortalık kızışmalı o zamanNe guze diyetisyen desteği ile ilerliyorsun daha oncede guzel kilo vermistin takimda
Bu yarisma yaklaşık 14 yildir yapiliyor,esas listedeki yarismacilar ile toplamda 6 takım yaris halinde
Her hafta bir etap olarak geciyor
Bu hafta 736-737 iki etap birlesmis olarak hesaplanacak
Çabuk veriyorum galiba dikkat edince, 10 günde 4,4 verdim; bakalım bu hafta kaç olacakNe guze diyetisyen desteği ile ilerliyorsun daha oncede guzel kilo vermistin takimda
Bu yarisma yaklaşık 14 yildir yapiliyor,esas listedeki yarismacilar ile toplamda 6 takım yaris halinde
Her hafta bir etap olarak geciyor
Bu hafta 736-737 iki etap birlesmis olarak hesaplanacak
Cuma gunleri cok kizisiyor ortalik zatenAaaaa bilmiyordum ben onu. Valla ortalık kızışmalı o zaman
Cuma 62.5 olarak bildirim yapmıştın eksidesin tebrik ederim canim62,3 kg. En son kaçtım ben. K.v sonra annem sonra deniz hiçbirsey hatırlamıyorum. Şimdi ev toparlamaca. Dünkü menü sporu da yazayım
Guzel kilo vermissin canimÇabuk veriyorum galiba dikkat edince, 10 günde 4,4 verdim; bakalım bu hafta kaç olacak
Az yiyorum tabaklarim dolu dolu olmadi hep psikolojik olarakNaçizane bu yolda olan biri olarak söylemek istiyorum, az yiyor olabilirsiniz öyle durumlarda vücut kıtlığa girip yağ depoluyor
Takma korseyi birak rahat hoplasin göbekBenimde agriyo özellikle boynum bugunki evayı göbeğime taktiğim korseyle yaptım bu şekilde dahamı çok yağ yakarım yoksa spor yaparken hiç takmamalımıyım
Afiyet olsun canım25 Temmuz Pazar Menü ve spor
Dün denizdeydik. Menümu olabildiğince kontrol altında tuttum. Karbonhidrat ağırlıklı oldu sanki.
Spor
Denizde yüzdüm kızlar.
Eva 3. Gün yapıldı.
4615 adım 461 puan +500 puan = 961 puan.
Peki sıramızı nerde görüyoruz burada mı paylaşıyorsunuzCuma gunleri cok kizisiyor ortalik zaten
Genelde ilk siralardayiz ama bayram haftasi ne olacak bakalim
Cuma 62.5 olarak bildirim yapmıştın eksidesin tebrik ederim canim
Guzel kilo vermissin canim
Adımlar hariç Eva yapıyorsan dakika hesabı da yapacaksın. 500 puan eva'nın kendi puanına hediye olarak veriliyor. Benim adımların içinde Eva olduğu için Eva puani hesaplamiyorum.Afiyet olsun canım
Evayi direk 500 mu hesaplayalim ben dakikasi kadar hesaplıyorum