Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim takip edeyim.. Yasemin Soysalin kitaplarini okumustum şişmanligin beyinle psikoloji ile ilgili olduğunu anlatıyor kesinlikle inanıyorum buna ama işte sorunumu cozemedim yıllardır

D vitamini eksikliği kilo vermede çok etkili belki öyle bi durum vardir

Ayyy bizde de öyle, doyunca bir kaşık yemez, ben de israf olmasın diye tabak siyiririm anca Küçükken sofra bezinden, kırıntı toplayarak buyuduk ya, ben de atamadım hala
Hep analarımız yaptı bizi boyle arkamızdan ağlamasın yemekler diye yedikte yedik Şimdiki aklım olsa ben agliyacagima o ağlasın derdim

Ya faydası yok derken nasıl yani aşı olup ölen tanıdığınız mı var zaten aşılar yakalanmayı önleyemiyor maalesefÖlmemek için
Annemler ağır geçiriyor onun için dedim aşı hafif grip gibi geçirmeyi sağlıyor diye biliyoruz
Yengemle küçük gelinimiz asida olmadi ilacda kullanmıyorlar onlar daha iyiler
Bizde şaşırdık ne iyi geliyor ne kötü geliyor kime göre neye göre etki ediyor bu covit

Muhteşemsin işte bende böyle olmak istiyorum tatlimida yemeliyim sonraki ögünümü diyet menüsü ile geçireyim..Lakin battı balık yan gider kafası var ben

Bağışıklığa göre sanırımTam bir muamma. Geçmiş olsun tekrar

Aşı olup çok ağır atlatan yakınım oldu. Gerçekten tam bir bilinmezlik.

Teşekkür ederim takip edeyim.. Yasemin Soysalin kitaplarini okumustum şişmanligin beyinle psikoloji ile ilgili olduğunu anlatıyor kesinlikle inanıyorum buna ama işte sorunumu cozemedim yıllardır
O kadar iyi anlıyorum ki yalnızca kendimi takdir etmek ve kendime devamlı hatırlatmak biraz daha iyi olmamı sağladı. Hatta duvar kağıdımda da kendine aferin demeyi unutma falan yazıyo. Kendimize aferin demeyi unutmayalım

Eklentiler

• B42A1E32-8453-4B85-80D0-4C56F5307650.jpeg
    218,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 9CF63991-0CDA-4FAE-BA0D-C533FD2DDC87.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…