- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecen cuma 66.15 sanirimGecen cumaya gore sabit
Bu cumaya gore 550 gr eksiyim
Teşekkür ederim takip edeyim.. Yasemin Soysalin kitaplarini okumustum şişmanligin beyinle psikoloji ile ilgili olduğunu anlatıyor kesinlikle inanıyorum buna ama işte sorunumu cozemedim yıllardırkullananlar için Ceren Yavuz isminde bir diyetisyen var takip etmenizi öneririm yeme-psikoloji ilişkisini çok güzel anlatıyor postlarına göz atmanızı tavsiye ederim. Ben de yeme atağı yaşayanlardanım. Stres kaynağımızı bulup onu çözmek yerine yemeye veriyoruz kendimizi yAni ben öyleyim
EvetGecen cuma 66.15 sanirim
Bu cuma guzel eksiyle gelirsin insallah canim
D vitamini eksikliği kilo vermede çok etkili belki öyle bi durum vardirÖyle abarti kilo almiyorum canim 3 5 kilo gidip geliyo bu ara onu bari dengeliyorum ama 1ay net spor yada yüruyüs yaptim 100gram dahi vermedim neden nicin bilmiyorum simdi doktor randevularim var ortopedi ve dahiliye gerekirse psikiyatr gitcem
Hep analarımız yaptı bizi boyleAyyy bizde de öyle, doyunca bir kaşık yemez, ben de israf olmasın diye tabak siyiririm ancaKüçükken sofra bezinden, kırıntı toplayarak buyuduk ya, ben de atamadım hala
Annemler ağır geçiriyor onun için dedim aşı hafif grip gibi geçirmeyi sağlıyor diye biliyoruzYa faydası yok derken nasıl yani aşı olup ölen tanıdığınız mı varzaten aşılar yakalanmayı önleyemiyor maalesef Ölmemek için
MuhteşemsinYemek yemeği cok sevmiyorum ama yediklerim hep kalorili seyler oluyor
Ekmek, Patates kizartmasi,abur cubur
Bayramdan once annem baklava yapti kucuk kucuktu ama toplam 30 tane yedim sanirim
Tatliyi oglen yemistim aksam yemek yemedim
Surekli hareket halindeyim
Bugun sabah 53.9 u gordum ama tarti tekrar onu 54 olarak duzeltti :)
Cok hizli kilo aliyorum o yuzden abarttigim öğün sonrasi yemek yemiyorum,genelde kacamaklari gunduz yapiyorum
Bağışıklığa göre sanırımAnnemler ağır geçiriyor onun için dedim aşı hafif grip gibi geçirmeyi sağlıyor diye biliyoruz
Yengemle küçük gelinimiz asida olmadi ilacda kullanmıyorlar onlar daha iyiler
Bizde şaşırdık ne iyi geliyor ne kötü geliyor kime göre neye göre etki ediyor bu covit
Aşı olup çok ağır atlatan yakınım oldu. Gerçekten tam bir bilinmezlik.Annemler ağır geçiriyor onun için dedim aşı hafif grip gibi geçirmeyi sağlıyor diye biliyoruz
Yengemle küçük gelinimiz asida olmadi ilacda kullanmıyorlar onlar daha iyiler
Bizde şaşırdık ne iyi geliyor ne kötü geliyor kime göre neye göre etki ediyor bu covit
Ellerine sağlık canımE Elif_EylulNehir6161 Spor performansiniz için minik hediyeleriniz. Eki Görüntüle 2892864 Eki Görüntüle 2892865
O kadar iyi anlıyorum kiTeşekkür ederim takip edeyim.. Yasemin Soysalin kitaplarini okumustum şişmanligin beyinle psikoloji ile ilgili olduğunu anlatıyor kesinlikle inanıyorum buna ama işte sorunumu cozemedim yıllardır
Ya çok güzelE Elif_EylulNehir6161 Spor performansiniz için minik hediyeleriniz. Eki Görüntüle 2892864 Eki Görüntüle 2892865
InsallahBu cuma guzel eksiyle gelirsin insallah canim
Bazal metabolizma hızınızı biliyor musunuz onun altında kalıyor mu Tabi insan kendini daha iyi tanır daha önce denediniz ve yağ yaktıysanız süperInsallah
1000 kaloriyi gecmeyecegim bakalim cumaya kadar gunlukbirazcik da spor
Selam canım iyim çok şükür kızımla tatil yaptık bugün iş başı yaptim ancasardunya1038 yoksun canim kac gündür iyi misin merak ettim