Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miradan daha fit olduğunu ispatlayabilirimAnnemlerdeyim. 20 yil önceki t shirtümu giydim
günaydınGünayyydınnEki Görüntüle 2892015
Günaydın canimHerkese günaydın ,mutlu sabahlar 6.takimla başlar
Gunaydin canım hosgeldinHerkese günaydın ,mutlu sabahlar 6.takimla başlar
Günaydın kaptanım hosbuldum , kaç kg oldunuz cuma listesini hiç begenmedimGunaydin canım hosgeldin
Günaydın canimGünayyydınnEki Görüntüle 2892015
Günaydın kaptanımGünaydın canim
Neyseki bildirim yoktu bu hafta insallah haftaya güzel sonuclar alacagizGünaydın kaptanım hosbuldum , kaç kg oldunuz cuma listesini hiç begenmedim
Seninde bayramin mubarek olsun canimİyi geceler kızlar kurban bayramımız mübarek olsun. Biz iyiyiz sel vurmadi bizi ama yakınlarda baya kötü oldu o yüzden net çok yavaştı yaylaya çıktık inanılmaz hızlı bu sabah 68.8 geldim ama foto çekemedim hemen cikmak zorundaydik . Allah nasip ederse ptesi eve dönmüş olacağım tartima kavusacagim bakalım buradaki ile aynı mı olacak . Hepinize sevgiler fistiklar
Nebilim canim baksana artılaraGünaydın kaptanım hosbuldum , kaç kg oldunuz cuma listesini hiç begenmedim
Oo iyi bari :)Neyseki bildirim yoktu bu hafta insallah haftaya güzel sonuclar alacagiz
İnşallah canımSeninde bayramin mubarek olsun canim
Hayirlisiyla evine donersin inşallah
68 i gormussun kilobalmamissin süper
Çok şükür liste yokmuşNebilim canim baksana artılara
Ben varım kaptancigimKızlar Selam
30 günlük Eva serisine başlıyoruz.
Katılmak isteyen beni etiketlesin.
Ben bugün başlıyorummmmmmm.
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Şuanki halinden memnun olanlar hareketsiz kalmaya devam edebilir.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
Chedarice Nehir6161 @Tutku44 F Frozen01 @sonundaoldu @pisi pisi kopatim @s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur North River @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 @chikolatagozlum @I-cell_84 Fitt_anne @Ytmz
@SaskinAnne @sandriyon @busrabusrabusrabusra
1. gün videosu. hergün farklı video yapacağız. 30 gün sürecek.
https://youtu.be/vSERqdnJfgk
Fitt_anneEva fitness 2. Gün
https://youtu.be/JnNvIaH84P0
Eva fitness 24. Gün
https://youtu.be/e7Bej4B5T6U
24.günü attım. Buradan ilk 23 güne ulaşabilirsiniz.
Zipzip- E Elif_Eylul @sonundaoldu Nehir6161 F Frozen01 @sonundaoldu @Tutku44 @s i d e l y a @pisi pisi kopatim
Haydi haydi haydi var mı başka katılan hu hu
Halay olsa hepiniz gelirdiniz tey tey tey...
Resimlerdeki gib 24. Gün videosunu açıp, önceki günlere gidebilirsiniz.day 1 day 2 yazan yerden linke tıklayın canlarım.
MaşaAllah canımAnnemlerdeyim. 20 yil önceki t shirtümu giydim
Günaydın canimGünaydın kizlar Benden adam olmaz hiç böyle planlamamistim ama bayramda feci yedim keşke listeye girebilseydim o dizginlerdi
Neyse artık olsnla ölene çare yok sabah limonlu suyumla tekrardan bismillah dedim bakalım
Hayirli öğlenler canimHayırlı öğlenler herkese
Tartilmadim moralim bozulmasın diye ama çok yedim evdeki tatlı dolma hec olmasın diye gittim geldim yedimGünaydın canim
Bu hafta girebilirsin belki listeye kac kilosun simdi
Hayirli öğlenler canim