Yarın 1 ve2 yi yapabilirsin. Bugün bildirimlere bakacağım. Yarın isteyen olursa yarın başlarız. Önemli olan spor yapmak ben akşam bir kez daha yapacağım.Çok güzel bende varım. Ama bugün yapamadım. Yarından başlayayım. Gerçi bu haftada yoğun olucam ama . Saat geçte
olsa yaparım.
Hergün 1 videomu paylaşacaksın? Ben evanın bazı videolarını yapamıyorum çpk hızlı yapıyor o günlerde başka video yapsam olurmu. ?Kızlar Selam
30 günlük Eva serisine başlıyoruz.
Katılmak isteyen beni etiketlesin.
Ben bugün başlıyorummmmmmm.
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Şuanki halinden memnun olanlar hareketsiz kalmaya devam edebilir.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
@Cedarice @nehir6161 @Tutku44 @Elisa83 @sonundaoldu @pisi pisi kopatim @s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
@SaskinAnne @sandriyon @busrabusrabusrabusra
1. gün videosu. hergün farklı video yapacağız. 30 gün sürecek.
https://youtu.be/vSERqdnJfgk
Ayy evet 50 istiyorum.Kiz listeye girip kaça düşcen 50yemi
kızlar misafirim geldi acil yemek yaptim gelemedim kusuruma bakmayin tartildim
gecen cuma 75.6
bu hafta 76.0
+400 gr
insa toparlanicamkotu bir haftaydı
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum Cordelia
ruyamda filizi gördum arti 400 gelmistim gercekten elinde sopa vardi bizi kovaliyordu genis bir araziydi ne zaman vereceksiniz diye bagirdi bize bir kac arkadas daha vardi yanimda 6.gruptan
Bende arada kaçirsamda göbek atiyorumHergün 1 videomu paylaşacaksın? Ben evanın bazı videolarını yapamıyorum çpk hızlı yapıyor o günlerde başka video yapsam olurmu. ?
Geçmiş olsun canımbogazim agriyo kulagim agriyo ama kızım benden daha iyi sukur
Canım bu seri Hızlı değil. Muhtemel yaparsın. Yapamazsan bazı kısımlarda dinlen. Bırak Mira zıplasin. Sen yerinde say. Ben ilk başladığım zaman yapamadığım yerde nefesleniyordum.Hergün 1 videomu paylaşacaksın? Ben evanın bazı videolarını yapamıyorum çpk hızlı yapıyor o günlerde başka video yapsam olurmu. ?
Sizede çok geçmiş olsun.Benim kızda aģlayıp duruyo burnu akmaya başladi
Sagol canimSizede çok geçmiş olsun.
Açım galiba sucuk görüyorum sankimAyyy yaptim ben 35dk ter sucuk icinde kaldim biraz zor squatta var sen çok seversin
Ben bitirdim siramı savdim sana
Sucuk zaten yazmisimAçım galiba sucuk görüyorum sankim
Bende onunyazacaktım . Yarın ölçülerimi alayım. Bunhaftada regl haftamBen başladım canım. Başlayalım katılıma göre revize ederiz. Ölçülerinizi alın 30 gün sonra nereler incelecek bakalım.
Yarın başlayanlaradamı vereceksin. Bak vermezsenSize süprizim var. Evanın bu serisini yapana 500 puan odül vereceğim. Üstelik hergün için.
Teşekkür ederim canım
Selam canim
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Ben geldiğimden beri sen 58 de cebeleşiyonYaaa sen 56 da mu oldun hay başıma taşlar düşe ben bir türlü 57 ye gelemedim
Teşekkür ederim canımEksin cok guzel canim tebrikler
Bende kardio yapmak istiyorum. Varmı önere bileceğin video falan ama kolay olsun25 dk cardio
35 eva
Yeter bugun
Olur canım öyle yapayım.Yarın 1 ve2 yi yapabilirsin. Bugün bildirimlere bakacağım. Yarın isteyen olursa yarın başlarız. Önemli olan spor yapmak ben akşam bir kez daha yapacağım.