- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Ay bu gözler neler okuyor.Oooo bu azimle sen neleri başarırsin
Senin de ağzın bal yesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu gözler neler okuyor.Oooo bu azimle sen neleri başarırsin
Artin cok yinede canim haftaya kadar bu artilari verip guzel eksiye gecmen lazim yuzden ikiye bolunecek+600 gr. Bekledigimden iyi
Eki Görüntüle 2891537
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Bu bayram bize bayram gibi olmadı ya çok şükür kurbanı kestik ama kestirip dograttigimiz senelerin kasabı maalesef ki kurban etini bekletmeden mi dogramis ne bütün et çöp oldu çürüdü koktu hepsini attık
Dini vazifemizi yerine getirdik vereceğimizi verdik ama insaallah et verdiğimiz insanlarda birsey yoktur aradım söyledim ama
Nasip iste
Günaydın canim bayramin mubarek olsunGünaydın kızlarrr
Bayramınız mübarek olsun cümleten
Günlerim hareketli geçiyor ancak geldim selam vermeye
Kiz sen beni ne sandin acaba öcümüAy bu gözler neler okuyor.
Senin de ağzın bal yesin
Bugunden itibaren bitter yemek bile yasak bol su spor ve menüne dikkat et lütfen+600 gr. Bekledigimden iyi
Eki Görüntüle 2891537
OKiz sen beni ne sandin acaba öcümü
Yok canımm ne öcüsü Kim demiş onu gel bakam hele buraya
Bende 2 gündür tuvalete gidemiyorum. Başka bir yere gidince hep oluyor. Eve döndüm henuz gelişme yok.Bugunden itibaren bitter yemek bile yasak bol su spor ve menüne dikkat et lütfen
Dün gece döndüm tatlım. Eşim tekrar gidecek. Ben annemlere gideceğim. Henüz ve tartilmadim. Çok korkuyorum.Cordelia kaptanım idolüm , seninde ağzın bal yesin . Döndün mü ne yaptın nerelerdesin?
Canım normal bunlar yol ödemi,wc sıkıntısı falan ama tutki bu hafta birlesmesdi ne olucakti herkes onun rahatliginla yedi free beni hic ilgilendirmiyo yuzdeler bölüncekBende 2 gündür tuvalete gidemiyorum. Başka bir yere gidince hep oluyor. Eve döndüm henuz gelişme yok.
Sıkıntı yapma canım , olduğu kadar. Sıkıntı yaparsan hiç çıksmazsın wc ye rahat ol. Aç kalmadan tartılda , sonra aç kalıyorsun. Senin adına endişeleniyorum. Aç kalma emiDün gece döndüm tatlım. Eşim tekrar gidecek. Ben annemlere gideceğim. Henüz ve tartilmadim. Çok korkuyorum.
Ay ben 3 gün WC yok tü bir yere gidince bende öyleyimBende 2 gündür tuvalete gidemiyorum. Başka bir yere gidince hep oluyor. Eve döndüm henuz gelişme yok.
Aman Allah ım hiç düşünemiyorum wc siz . Allah yardım etsin zor .Ay ben 3 gün WC yok tü bir yere gidince bende öyleyim