Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haydi o zaman yürüyüşe, bugün erken paylaşmayayım kilomu dedim. 🤭

Eklentiler

• 20210723_081503.jpg
    20210723_081503.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar
Bu bayram bize bayram gibi olmadı ya çok şükür kurbanı kestik ama kestirip dograttigimiz senelerin kasabı maalesef ki kurban etini bekletmeden mi dogramis ne bütün et çöp oldu çürüdü koktu hepsini attık 😔
Dini vazifemizi yerine getirdik vereceğimizi verdik ama insaallah et verdiğimiz insanlarda birsey yoktur aradım söyledim ama
Nasip iste

Günaydın kızlar
Bu bayram bize bayram gibi olmadı ya çok şükür kurbanı kestik ama kestirip dograttigimiz senelerin kasabı maalesef ki kurban etini bekletmeden mi dogramis ne bütün et çöp oldu çürüdü koktu hepsini attık 😔
Dini vazifemizi yerine getirdik vereceğimizi verdik ama insaallah et verdiğimiz insanlarda birsey yoktur aradım söyledim ama
Nasip iste
Gunaydin canim 💕
Yaa etler icin üzüldüm havada cok sicakti bu sene yemek nasip olmamis :KK43:
Günaydın kızlarrr :KK54:
Bayramınız mübarek olsun cümleten :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Günlerim hareketli geçiyor ancak geldim selam vermeye 🙄
Günaydın canim bayramin mubarek olsun 💕💕

Bende 2 gündür tuvalete gidemiyorum. Başka bir yere gidince hep oluyor. Eve döndüm henuz gelişme yok. 😔
Canım normal bunlar yol ödemi,wc sıkıntısı falan ama tutki bu hafta birlesmesdi ne olucakti herkes onun rahatliginla yedi free beni hic ilgilendirmiyo yuzdeler bölüncek

Dün gece döndüm tatlım. Eşim tekrar gidecek. Ben annemlere gideceğim. Henüz ve tartilmadim. Çok korkuyorum. :KK17:
Sıkıntı yapma canım , olduğu kadar. Sıkıntı yaparsan hiç çıksmazsın wc ye rahat ol. Aç kalmadan tartılda , sonra aç kalıyorsun. Senin adına endişeleniyorum. Aç kalma emi 💕

X