- 3 Ocak 2020
- 5.708
- 31.669
hay masallah yaaa mukemmelll dengeleme budur isteAynen canim o kadar tatli yedim ama kilo almadim
Hem tatli boyutlari küçüktü hem de onu yedigimde akşam yemek yemedim
Bir sekilde dengelemis oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay masallah yaaa mukemmelll dengeleme budur isteAynen canim o kadar tatli yedim ama kilo almadim
Hem tatli boyutlari küçüktü hem de onu yedigimde akşam yemek yemedim
Bir sekilde dengelemis oldum
yurt karantinasi mi hangi sehirdeydin canimmBen bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılar
Bir ara chloe ting denedim hiit kardiyolarını. Mahvetti beni o da. Şimdilik boks ve reformer başladım bakalım devamı gelirse
Benim için herkes bir burda yiyende bir yemeyendeboks yaptigini duyunca bir korktun mu ne bacimmm ... bize kızdigin gibi kızacaksın demi çıkacak o eli sopali halin demi
kim kiz onlar biz pro degilükGizli gizli okuyanlarda yazsa da sohbet etsek
Hoşbuldummmmmbüsra hoşgeldin aramizaaa
waooaaaw adaletliyim sevgim başka diyosunBenim için herkes bir burda yiyende bir yemeyende
Aman birakma diyetiO kadar baklavaya kilo almadiysan bende diyeti birakirim
Adalet bakanı fülüzwaooaaaw adaletliyim sevgim başka diyosun
Heee cins bünyesi olan insanAman birakma diyeti
Diyorum ya koyde olmanin avantaji geçen sene her öğün 1 bazlama yerdim E Elif_Eylul iyi bilir
Ama eve dönünce yediğimde kilo aliyorum
Ardahan ama şu anda yok sanırım yurt karantina uygulaması. İngiltere varyantı yayılmasın diye zorla götürdüler desem yeridir valilik kararıymış bilmem ne. Allah düşmanıma vermesin vallayurt karantinasi mi hangi sehirdeydin canimm
5 pro vardi ama onları bizde göremiyoruz kikim kiz onlar biz pro degilük
Meto hizli deseneAman birakma diyeti
Diyorum ya koyde olmanin avantaji geçen sene her öğün 1 bazlama yerdim E Elif_Eylul iyi bilir
Ama eve dönünce yediğimde kilo aliyorum
Senin kızin kaç yaşındaydıki canımMeto hizli desene
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var
Benim kizimda yiyip yiyip kilo almayanlardan keske bende oyle olsam
Su icsem yariyor
Bu bayramda bir dilim baklava bile yemedim
Ekmegi abarttim sadece
1 hafta önce bıraksaydın ya beni de dertten kurtarırdın şimdi olacak iş mi bu . Neyse yarın belli olacak galip sensin galiba bu hafta nasıl geçti birşey anlamadım yaO kadar baklavaya kilo almadiysan bende diyeti birakirim
Yaa aslinda cok hizlida kilo aliyorum metabolizmam nasil bende cozemedim acikcasiMeto hizli desene
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var
Benim kizimda yiyip yiyip kilo almayanlardan keske bende oyle olsam
Su icsem yariyor
Bu bayramda bir dilim baklava bile yemedim
Ekmegi abarttim sadece
Ayy acaba ben kaç artiyim tatlı yemedim ama bir tane dahi sadece kavurma ve kırmızı et kavurma beyaz ekmekBen kilo almadim
54.6 kiloyum
Ekmegi cok abartmadiysan kilo almamissindir canimAyy acaba ben kaç artiyim tatlı yemedim ama bir tane dahi sadece kavurma ve kırmızı et kavurma beyaz ekmek
UyudularEee yine herkes kayboldu