Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılar😱
Bir ara chloe ting denedim hiit kardiyolarını. Mahvetti beni o da. Şimdilik boks ve reformer başladım bakalım devamı gelirse😭
yurt karantinasi mi hangi sehirdeydin canimm

Aman birakma diyeti 🤭🤭🤭
Diyorum ya koyde olmanin avantaji geçen sene her öğün 1 bazlama yerdim E Elif_Eylul iyi bilir 🤭🤭
Ama eve dönünce yediğimde kilo aliyorum
Meto hizli desene🤭
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var 🥰🤩
Benim kizimda yiyip yiyip kilo almayanlardan keske bende oyle olsam 🙄
Su icsem yariyor 😒
Bu bayramda bir dilim baklava bile yemedim 🙄
Ekmegi abarttim sadece 🙄

Meto hizli desene🤭
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var 🥰🤩
Su icsem yariyor 😒
Ekmegi abarttim sadece 🙄
Senin kızin kaç yaşındaydıki canım🤔
Ekmekmi yedin birde sen

Meto hizli desene🤭
Su icsem yariyor 😒
Ekmegi abarttim sadece 🙄
Yaa aslinda cok hizlida kilo aliyorum metabolizmam nasil bende cozemedim acikcasi

2 gun abarti yemek yiyeyim hemen kilo olarak dönüyor hatta bu yil koye ilk geldigimde aksam 9 da yemek yedigim icin 2 kilo almistim sonra 9 da yemek yemeyi biraktim

Gun içinde sürekli hareket halindeyim sabah 8 de uyaniyorum ,sonra ev isi bahce isi derken aksam oluyor

X