• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılar😱
Bir ara chloe ting denedim hiit kardiyolarını. Mahvetti beni o da. Şimdilik boks ve reformer başladım bakalım devamı gelirse😭
yurt karantinasi mi hangi sehirdeydin canimm

Aman birakma diyeti 🤭🤭🤭
Diyorum ya koyde olmanin avantaji geçen sene her öğün 1 bazlama yerdim E Elif_Eylul iyi bilir 🤭🤭
Ama eve dönünce yediğimde kilo aliyorum
Meto hizli desene🤭
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var 🥰🤩
Benim kizimda yiyip yiyip kilo almayanlardan keske bende oyle olsam 🙄
Su icsem yariyor 😒
Bu bayramda bir dilim baklava bile yemedim 🙄
Ekmegi abarttim sadece 🙄

Meto hizli desene🤭
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var 🥰🤩
Su icsem yariyor 😒
Ekmegi abarttim sadece 🙄
Senin kızin kaç yaşındaydıki canım🤔
Ekmekmi yedin birde sen

Meto hizli desene🤭
Su icsem yariyor 😒
Ekmegi abarttim sadece 🙄
Yaa aslinda cok hizlida kilo aliyorum metabolizmam nasil bende cozemedim acikcasi

2 gun abarti yemek yiyeyim hemen kilo olarak dönüyor hatta bu yil koye ilk geldigimde aksam 9 da yemek yedigim icin 2 kilo almistim sonra 9 da yemek yemeyi biraktim

Gun içinde sürekli hareket halindeyim sabah 8 de uyaniyorum ,sonra ev isi bahce isi derken aksam oluyor

Back