- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yaa simdi 2-3 cm uzun olsam kötü mü olurduZaten takıntılısın boyuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa simdi 2-3 cm uzun olsam kötü mü olurduZaten takıntılısın boyuna
Işte Allahin işı sana boy verirken kapı arkasindaymissinYaa simdi 2-3 cm uzun olsam kötü mü olurdu
Ben bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılarAynen canım sen neler yapiyosun
Geçmiş olsun canım atlatmissin cok şükürBen bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılar
Bir ara chloe ting denedim hiit kardiyolarını. Mahvetti beni o da. Şimdilik boks ve reformer başladım bakalım devamı gelirse
Gecmis olsun canim olsun simdide yaparsin burda spor yarismasi yapiyoruz mesela aktif olduğun zaman hem kilo verirsin hemde muhabbet eder spor yaparsin ben 1bucuk seneyi gecti hâlaaa burdayim✌Ben bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılar
Bir ara chloe ting denedim hiit kardiyolarını. Mahvetti beni o da. Şimdilik boks ve reformer başladım bakalım devamı gelirse
Çok hoşuma gitti benim de diyeti nasıl yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz yoksa sabit menüleriniz mi varGecmis olsun canim olsun simdide yaparsin burda spor yarismasi yapiyoruz mesela aktif olduğun zaman hem kilo verirsin hemde muhabbet eder spor yaparsin ben 1bucuk seneyi gecti hâlaaa burdayim✌
Prolarimizda varda el sallasalar burdayiz deselerGizli gizli okuyanlarda yazsa da sohbet etsek
Iste onlari diyorum canimProlarimizda varda el sallasalar burdayiz deseler
Diyet herkes kendi kafasina göre yada kalori hesabi yada diyetisyen destegiyle yapiyolar hergun menü ve spor sayfasinda paylasiyoruz neler yiyip içtigimizi yaptigimiz sporlariÇok hoşuma gitti benim de diyeti nasıl yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz yoksa sabit menüleriniz mi var
anladimmcanim benim .. tesekkur ederim simdi uyandik kızimla .. ikimizde yemek yedik biraz uyuduk simdi sicak bir cay yapayim seslerimiz gitmisCanım ben almanca biliyorum . Senin dili bilmem ki
Çok geçmiş olsun. Benimde boğazım ağrıyor havalardan herhalde. Bir sıcak bir soğuk .
Herkes kendine gore diyet yapiyor ,yediklerimizi,ictiklerimiz ve sporumuzu menu sayfamizda gunluk olarak paylasiyoruzÇok hoşuma gitti benim de diyeti nasıl yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz yoksa sabit menüleriniz mi var
tesekkur ederim kaptanimCook gecmis olsun canım
o kadar tatlidan sonra mi kaptanim helal olsunBen kilo almadim
54.6 kiloyum
kilit nokta bulunmus tebrik ederimAman iyi olmuş aslında serin olur belki. Biz Antep’te erimek üzereyizde
Neden obez olmadığımı anladım ben. Sadece şişman kısmında kalıyordum sıcaktan yazın az yiyip kışın acısını çıkarıyormuşum
büsra hoşgeldin aramizaaaAy kendimi görücüye çıkıyor gibi hissettim şu anda
bende hala 31 diyorumMesaji yazdiktan sonra fark ettim de silmeyim dedim 32 oldum yaa ben alisamamisim daha
Aynen canim o kadar tatli yedim ama kilo almadimo kadar tatlidan sonra mi kaptanim helal olsun
O kadar baklavaya kilo almadiysan bende diyeti birakirimBen kilo almadim
54.6 kiloyum
boks yaptigini duyunca bir korktun mu ne bacimmm ... bize kızdigin gibi kızacaksın demi çıkacak o eli sopali halin demiBoksmu yapiyosun amanın
Simdilik yüruyorum ben spora baslayinca
Leslie
Mekik
Squat
Cardio
Plank
Ip atlama gibi gibi