Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın. İyi bayramlar güzeller güzeli çıtır arkadaşlarım.
images.jpeg

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın bızde esımın köyü kastamonuya gidiyoruz. Orada hem benim telim hıc cekmıyo ( resmen dagların arasında bı koy, hemde netim yok hafta sonu donucez tartı ısını falan nasıl yaparız. Hafta sonu cumartesı yola cıkıcaz ama ben tabı dıkkat edıcem yedıgıme içtigime. Sorun olurmu cuma paylaşmazsam arabalarda yer yok tıklım tıklım bagajlar yanı tartıyıda goturemem. Aslında gıtmıcektik bız ama sırf cocuklara degısıklık olacak dıye gıdıyoruz.
İyi tatiller iyi bayramlar canım.

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın bızde esımın köyü kastamonuya gidiyoruz. Orada hem benim telim hıc cekmıyo ( resmen dagların arasında bı koy, hemde netim yok hafta sonu donucez tartı ısını falan nasıl yaparız. Hafta sonu cumartesı yola cıkıcaz ama ben tabı dıkkat edıcem yedıgıme içtigime. Sorun olurmu cuma paylaşmazsam arabalarda yer yok tıklım tıklım bagajlar yanı tartıyıda goturemem. Aslında gıtmıcektik bız ama sırf cocuklara degısıklık olacak dıye gıdıyoruz.
Tamam canım hayırlı yolculuklar ,gelince bildirim yaparsin iyi bayramlar 💕💕💕

Vücut yaşım 71den 66 ya düşmüş gençleştim resmen :KK45:
hay masallah yaa bende inaniyorum oyle olur. insa
Uğraşmak güzel canım bende arada bir gaza gelirim sonra tirt keşke düzenli yapsak bakımları falan
evet ya mesele duzenli yaomak 🙃
:KK17::KK17::KK17: valla unutmuşum :olamaz::KK64:
gercekten saka yapmiyosun e bugun tartil bakimmm 🧐🧐🧐🧐🧐🧐
Günaydın. İyi bayramlar güzeller güzeli çıtır arkadaşlarım. Eki Görüntüle 2890779
iyi bayramlarr kuzummm

12:00
19:30
Salata yoğurt
2lt su
Spor 5012 =501

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul @Elisa83

Bugünki menüm
10.00 1.5 kepekli ekmek 2 sahanda yumurta 1 dilim salam domates salatalık 1 üçgen peynir 1 çatal kaymak bal
15.30 az sarı kiraz 1 elma
19.15 1 tabak patates sulusu yemeği(içine 2 kaşık pirinç pilavı katıp yedim) ayran
Su 3 lt
Spor 2 saat temizlik 120 p
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul

Menüm
Toplam 1100 kalori
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

5155 adim515 puan
Afiyet olsun kizlar 💕

X