Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok şireyi bayram sabahi dokerimm ben niye yiyeyim bacim benim sana gondericem kargoyla gelene kadar biraz tadi kacar ama olsun siresini az koyucam yolda dokulur persembeye anca gelir o gün yersin bide belcika waffle ve cikolatasida koyacam
Bekliyorumm haaa senin adından dağıtırım hayrına

Sağol canım teşekkür ederim. Kötü anılar silinmiyor. 61liyim da Trabzonluyum . Sen nerelisin

kizlar baklavayi bugunden mi yapsam bilemedim ya ay bugun cok camasir isleri var ahaaa makina bitmis gideyimsereyim digerlerini toplayayim
Bende çamaşır hiç bitmiyor. Pazar normalde ses yapmak yasak ama bizim apartman türk apartmanı olduğu için . Hergğn çamaşırım ütüm olur kaçışı yok. Benimkiler 1 giydiğini bir daha giymezler. Gece pijamalarını bile hergün değiştirirler. Çok zor evin hanımı olmak
Hello
Yaptırdım çok şükür. Düzeldi.
Oturdum şimdi spor falan yapmadım daha bugün. Sen sabah öğlen falan filan sporunu yaptınmı
Bende çoktan yapmıştır o diyecektim yapmamış ya . Nasıl oldu da yapmadı acaba seni hafife mi alıyor ne

44 lu malatyaliyim

trabzonlular 61 diyo hep duyuyorum

allah yavrularimiza guzel gunler nasip etisn insa
Amin canım Amin. Bu devirde ayrı bir zor ya. Az önce çocuğum bir yerlere girmiş telefondan biri onunla konuşuyor. dedim acaba kiminle konuşuyor gittim yanına anne dedi bak o an kamera açık oturma odasını gösteriyor. . Oğlum bu kim falan dememle babası fırladı ayağa . Ne oyun nasıl oyun nasıl girmiş anlamadım. Hemen girip baktı çözemedi nasıl birşey olduğunu bütün oyunları sildi . Dikkatli olmak lazım . Okuması yazması yok. Bu sene başlayacak okula ama . Kötü insanlar boş durmuyor. Çok korktuk ya

Bende yapmıştır dedim ama yapmamış. Herhalde beni iyi tanımıyor

Telefonun suçu yok. Ayarlar öyle benimkide 00 da sıfırlanır. Aklımda bulunsun 00 dan önce herşeyi kaydet ve üzülme sağlık olsun

Biz hep burdayız sen yoksun.
Yok canim ya onu biliyorum da telefona baglayinca gorebiliyorsun gecmis gunleri ben bi format attim.sifremi unuttum. Huawei anamin kizlik evinin tapusunu atsam bile acmiyor uygulamayi
Eski sifrelerini gir.diyor yahu ben hatirlasam sifremi.unuttuma niye tiklayayim
Insanlarin kullandigi farkli sifreleri ogrenmek icin kurduklari tuzak bence bu.
6 tane favori sifremi.girdikten sonra aklima.gelmeyeydi iyiydi

. aşk olsun boyle dusunmen beni uzer

bizim sehirdede turkler var baya kiz
ay bismillahhh o ne yaaa aman yavrum dikkate din
Hmm tabi tabi yerim
tamamm balimm hazirliklara basliyorum
Kalkıyorum bakalım ne yapa bilirim. Çok sıcak hiçde kalkasım yok
Sen neden yapmadın yaaa
kalkma kalkma nolacak sanki terliyorsunnzatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…