Yok yok geçti. Yemedim bişey
yok şireyi bayram sabahi dokerimmYap yap bugünden yap. Sonrada afiyetle yiyin
Bekliyorumm haaa
yok şireyi bayram sabahi dokerimmben niye yiyeyim bacim benim sana gondericem kargoyla gelene kadar biraz tadi kacar ama olsun siresini az koyucam yolda dokulur persembeye anca gelir o gün yersin bide belcika waffle ve cikolatasida koyacam
yaptirdigina sevindim kuzumHello
Yaptırdım çok şükür. Düzeldi.
Oturdum şimdi spor falan yapmadım daha bugün. Sen sabah öğlen falan filan sporunu yaptınmı
ayyyy aşk olsun ta burdan gondericem sen nasil dagiticaksinBekliyorumm haaasenin adından dağıtırım hayrına
Sağol canım teşekkür ederim. Kötü anılar silinmiyor. 61liyim da Trabzonluyum . Sen nerelisingecmis olsun kuzummm yao gecmis yaap
duydum duydumm sana haber vereyimm dedim
haydi bakalim sekerimmm
ayyy ben normlade hic izlemiyorum annem cok izliyo dedim ki bakayim amann tuhaf bir sonuc cikti .. bence gelin ve ailesi masum degildi
sakin sakinn bebegimmm yormaaa kendiniii
ayyy sıkma canini kuzumm sen sade su icc bise olmaz
uzulme kuzumm birsey olmaz. ,
gecmis olsun canim evet kucuklukten anilarimiz kaliyor
anaaacimmm dun catladim ben burdaaama tlf bozukmus bise demiyorum
kiz sen aslen nerelisin de bakem
elbette sen merak etme takipte kal menulerimi
yapmayak mı
walla kurban bayraminin 1.gunu kritik arkadaslarla bulusuyoruz o gun buraya gelip sabahtan soz vericem gunnicinde soz verdigimi gelip defalarca yazicaammm
zaten karsimda zorlu rakip var hemde tam haftasi yaniilk haftasi onun ...
amaaaa ben kazanacagimmm elimden geleni yapacagim
kizzz ne bagiriyonnn git bir guzel tost yap yeee allah alhh
acıktiysan mutfaga git bacim karnini doyur
Ne olduki
44 lu malatyaliyimSağol canım teşekkür ederim. Kötü anılar silinmiyor. 61liyim da Trabzonluyum . Sen nerelisin
Bende çamaşır hiç bitmiyor. Pazar normalde ses yapmak yasak ama bizim apartman türk apartmanı olduğu için . Hergğn çamaşırım ütüm olur kaçışı yok. Benimkiler 1 giydiğini bir daha giymezler. Gece pijamalarını bile hergün değiştirirler. Çok zor evin hanımı olmakkizlar baklavayi bugunden mi yapsam bilemedim ya ay bugun cok camasir isleri var ahaaa makina bitmis gideyimsereyim digerlerini toplayayim
Bende çoktan yapmıştır o diyecektim yapmamış ya . Nasıl oldu da yapmadı acaba seni hafife mi alıyor neHello
Yaptırdım çok şükür. Düzeldi.
Oturdum şimdi spor falan yapmadım daha bugün. Sen sabah öğlen falan filan sporunu yaptınmı
Ben onu da yapamıyorum
Amcamlar gelecek bugun yemek hazirladik,temizlik felan derken cok bakamıyorumNe olduki
Amin canım Amin. Bu devirde ayrı bir zor ya. Az önce çocuğum bir yerlere girmiş telefondan biri onunla konuşuyor. dedim acaba kiminle konuşuyor gittim yanına anne dedi bak o an kamera açık oturma odasını gösteriyor. . Oğlum bu kim falan dememle babası fırladı ayağa . Ne oyun nasıl oyun nasıl girmiş anlamadım. Hemen girip baktı çözemedi nasıl birşey olduğunu bütün oyunları sildi . Dikkatli olmak lazım . Okuması yazması yok. Bu sene başlayacak okula ama . Kötü insanlar boş durmuyor. Çok korktuk ya44 lu malatyaliyim
trabzonlular 61 diyo hep duyuyorum
allah yavrularimiza guzel gunler nasip etisn insa
Amann bak sen işine bayram haftasi canım biz bakıyoruzda neoluyor kimseler yokAmcamlar gelecek bugun yemek hazirladik,temizlik felan derken cok bakamıyorum
Hmm tabi tabi yerimayyyy aşk olsun ta burdan gondericem sen nasil dagiticaksintadina bakarsin bir iki bir iki bi bakmissinn kutu bitmissss tv aç karsinda ye
Kalkıyorum bakalım ne yapa bilirim. Çok sıcak hiçde kalkasım yokyaptirdigina sevindim kuzum
aferin aferin yapma sakin bende yapmadim daha
Bende yapmıştır dedim ama yapmamış. Herhalde beni iyi tanımıyorBende çamaşır hiç bitmiyor. Pazar normalde ses yapmak yasak ama bizim apartman türk apartmanı olduğu için . Hergğn çamaşırım ütüm olur kaçışı yok. Benimkiler 1 giydiğini bir daha giymezler. Gece pijamalarını bile hergün değiştirirler. Çok zor evin hanımı olmak
Bende çoktan yapmıştır o diyecektim yapmamış ya . Nasıl oldu da yapmadı acaba seni hafife mi alıyor ne
Oturun yaaa çok sıcak zaten ter akıtiyonuzKalkıyorum bakalım ne yapa bilirim. Çok sıcak hiçde kalkasım yok
Sen neden yapmadın yaaa
Yok canim ya onu biliyorum da telefona baglayinca gorebiliyorsun gecmis gunleri ben bi format attim.sifremi unuttum. Huawei anamin kizlik evinin tapusunu atsam bile acmiyor uygulamayiTelefonun suçu yok. Ayarlar öyle benimkide 00 da sıfırlanır. Aklımda bulunsun 00 dan önce herşeyi kaydet ve üzülme sağlık olsun
Biz hep burdayız sen yoksun.
Hee spor yapiyom. Bayram temizligi sporuBenim rakip nerdeSismaniye ? spor mu yapıyon?
Bende çamaşır hiç bitmiyor. Pazar normalde ses yapmak yasak ama bizim apartman türk apartmanı olduğu için . Hergğn çamaşırım ütüm olur kaçışı yok. Benimkiler 1 giydiğini bir daha giymezler. Gece pijamalarını bile hergün değiştirirler. Çok zor evin hanımı olmak
Bende çoktan yapmıştır o diyecektim yapmamış ya . Nasıl oldu da yapmadı acaba seni hafife mi alıyor ne
ay bismillahhh o ne yaaa aman yavrum dikkate dinAmin canım Amin. Bu devirde ayrı bir zor ya. Az önce çocuğum bir yerlere girmiş telefondan biri onunla konuşuyor. dedim acaba kiminle konuşuyor gittim yanına anne dedi bak o an kamera açık oturma odasını gösteriyor. . Oğlum bu kim falan dememle babası fırladı ayağa . Ne oyun nasıl oyun nasıl girmiş anlamadım. Hemen girip baktı çözemedi nasıl birşey olduğunu bütün oyunları sildi . Dikkatli olmak lazım . Okuması yazması yok. Bu sene başlayacak okula ama . Kötü insanlar boş durmuyor. Çok korktuk ya
Hmm tabi tabi yerim
kalkma kalkma nolacak sanki terliyorsunnzatinKalkıyorum bakalım ne yapa bilirim. Çok sıcak hiçde kalkasım yok
Sen neden yapmadın yaaa