Tamam canim menu icin sayfa var zaten ben ilk sayfaya son kilo listesini kopyalarimSana kıyamam ama ben digerlerine kıyıcam yoksa toparlanamicaz
Bence verilen kilo yüzdesi olsunBizim çikolata ile yarisımiz ne uzerine ? spor?%? verilen kilo ?
yetkililerden acıklama bekliyorum
Cordelia
Zipzip-
C Chikolata_gozlum
E Elif_Eylul
okey kaptanTamam canim menu icin sayfa var zaten ben ilk sayfaya son kilo listesini kopyalarim
Menu bildirmeyene bir cizik atarsın
Bence verilen kilo yüzdesi olsun
Sopalamadan olmucak sesini cikaran haydeeee güle güleTamam canim menu icin sayfa var zaten ben ilk sayfaya son kilo listesini kopyalarim
Menu bildirmeyene bir cizik atarsın
Bence verilen kilo yüzdesi olsun
Günaydın canim hayirli yolculuklarGünaydın kızlar
Bugün yolculuk var . Eşyaları önden yolladım zaten akşam bir sırt çantası ve çocuklarla çıkacağız bakalım. Hamak falan da gittiği için kızım durmuyor o nedenle pek giremiyorum. Eve gidince de beni neler bekliyor bilmiyorum. Çok aktif olamazsam kusura bakmayın ama okurum mutlaka sizi.
Teşekkür ederim cnmGünaydın canim hayirli yolculuklar
Kanseriye mi taşınıyorsun canım. Allah kolaylık versin canım kolay gelsinGünaydın kızlar
Bugün yolculuk var . Eşyaları önden yolladım zaten akşam bir sırt çantası ve çocuklarla çıkacağız bakalım. Hamak falan da gittiği için kızım durmuyor o nedenle pek giremiyorum. Eve gidince de beni neler bekliyor bilmiyorum. Çok aktif olamazsam kusura bakmayın ama okurum mutlaka sizi.
Kilo canım. Bu hafta bayram haftasi yoğun spora zaman olmaz bence.Bizim çikolata ile yarisımiz ne uzerine ? spor?%? verilen kilo ?
yetkililerden acıklama bekliyorum
Cordelia
Zipzip-
C Chikolata_gozlum
E Elif_Eylul
Yok cnm o kısma gelmedik daha. Ben ailemin yanına gelmiştim Ankara’ya. Şimdi evime Gaziantep’e gideceğim çocuklarla. Kayseri işi askıda bakalım ne olacakKanseriye mi taşınıyorsun canım. Allah kolaylık versin canım kolay gelsin
Cocuklarin okulu tatil olunca gec yatiyorlar yada erken uyusalar bile isi bitirip anca oturabiliyorum canimAfiyet olsun canım. Birşey soracağım özel olmazsa. Sen neden bu saate kadar ayakta kalıyorsun. Geç paylaşıyorsun. Evli çocuklu muydun ? Balık hafızam var aklımda tutamıyorum bazı şeyleri.
Bu menüyle nasıl duyuyorsun. Lahmacun hariç te onun haricinde kuş kadar yiyorsun. Sorh soruyorum rakibimi yakından tanımak istiyorum. Sencw bu hafta kaç kilo verirsin hedef koydun mu kendine ? Birde spor yapmıyor musun ? Sadece yürüyüş mü yapıyorsun?
Gunaydin canimGunaydin kizlarbtartim bozuldu
Sabah tartildim 65 gösteriyo tekrar cikiyorum 59 kafayi yemis bu
Gunaydin tatlim Pilini degistirecem inşallah duzelir ya tarti degisikligi yapmak istemiyorumGunaydin canim
Kafayi yemiş gercektenpili mi azaldi ya da ayaklari sabit degil mi
Komiser gibi sorguya cekmis beniyakiňdan tanıma cabana hayran kaldimmmm
80 kiloyla kosene çekilme ama 60 65 ol oyle köşene cekilEskiden cok ıyı gaza gelirdim şimdi de cok ıyı gaza getırıyorumsahaları genclere bırakma zamanı gelmiş emekli olup köşeme cekiliyim ben artık
Aynısından yenisini al başbakanım nasıl? Yada pilini değiştir bakGunaydin kizlarbtartim bozuldu
Sabah tartildim 65 gösteriyo tekrar cikiyorum 59 kafayi yemis bu