Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canim menu icin sayfa var zaten ben ilk sayfaya son kilo listesini kopyalarim
Menu bildirmeyene bir cizik atarsın

Bence verilen kilo yüzdesi olsun
Sopalamadan olmucak sesini cikaran haydeeee güle güle

Oooo oooo , bizim takım iyice Kızışmaya mücadele etmeye başladı bile . Bakalım bu haftanın 1. Leri kim olacak. Kıyasıya mücadele başlıyor. Evet herkes rakibini seçsin ve oyuna dahil olsun. Ben senin yenerim diyenlerin yarışı başlıyor. Kızlar , Bu hafta çok güzel maç bekliyorlar kaptanlar bizden. Haydi silkelenin biraz yoksa filiz kaptan bazılarını şutlayacak burdan . Şutlanmamak için yarışşşşşş başşşlllaaasssssııııııınnnn

Günaydın kızlar
Bugün yolculuk var . Eşyaları önden yolladım zaten akşam bir sırt çantası ve çocuklarla çıkacağız bakalım. Hamak falan da gittiği için kızım durmuyor o nedenle pek giremiyorum. Eve gidince de beni neler bekliyor bilmiyorum. Çok aktif olamazsam kusura bakmayın ama okurum mutlaka sizi.

Günaydın canim hayirli yolculuklar

Kanseriye mi taşınıyorsun canım. Allah kolaylık versin canım kolay gelsin

Cocuklarin okulu tatil olunca gec yatiyorlar yada erken uyusalar bile isi bitirip anca oturabiliyorum canim
Onceleri ac kaldigimda dayanamazdim simdi dayanmaya basladim pek aclik hissetmiyorum.
Spor fazla yapamiyorum cocuklar yeterince spor yaptiriyor zaten okulda tatil oldu bol bol kalori yakarim artik
Yuruyus yapiyorum genelde

Eskiden cok ıyı gaza gelirdim şimdi de cok ıyı gaza getırıyorumsahaları genclere bırakma zamanı gelmiş emekli olup köşeme cekiliyim ben artık
80 kiloyla kosene çekilme ama 60 65 ol oyle köşene cekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…