Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunki menum
Sabah
1 h yumurtla peynir zetin salatalik 1b kahve

Aksam iki lahmacun bol salata dondurma
2lt su
Eki Görüntüle 2889706
Afiyet olsun canım. Birşey soracağım özel olmazsa. Sen neden bu saate kadar ayakta kalıyorsun. Geç paylaşıyorsun. Evli çocuklu muydun ? Balık hafızam var aklımda tutamıyorum bazı şeyleri.
Bu menüyle nasıl duyuyorsun. Lahmacun hariç te onun haricinde kuş kadar yiyorsun. Sorh soruyorum rakibimi yakından tanımak istiyorum. Sencw bu hafta kaç kilo verirsin hedef koydun mu kendine ? Birde spor yapmıyor musun ? Sadece yürüyüş mü yapıyorsun?

Çikolatayı tanımıyorum . Onu bir incelemem lazım . Bir anda yazınca eyvah yandım ben dedim. Zaten kazanan ortada. Ne kadar spor yapar ne yer ne içer hemen kilo verir mi falan araştırmasını yapmam gerekiyor dedim , başlamıştım araştırmaya ki , sen yazdın rahatladım valla yoksa bu gece uyku girmezdi gözüme sonuçta o kadar güveniyorsun çikolataya . Beni de ezer geçerse bu yıkımın altından zor çıkardım bazı şeylere takıntım var kazanma hırsı gibi. Ay böyle de kendimi pehlivan güreşçileri gibi hissettim
Tutku da bu hafta çok güzel kilo verdi ve yüzdesi benden fazla idi. Azimli kız oda kolay kolay pes etmeyecektir .
Neyse ben tarafımı seçeyim . Sen çikolata ben Tutku diyorum . Kiloda tabi, sporda bilemeyeceğim . İyi olan kazansın hadi bakayım .

Emniyette çalışıyor polis. Şöyle birşey var normal tayin isteyenler hazırlıkmış ama biz istemeden çıktı. Herkes aynı anda ilişk kesecekmiş! 2 çocukla kaldı ki ben de çalışıyorum 2 gümde nasıl keselim. İşte amannn. Söylenecek çok şey var da neyse

evetttt nehiri iyi tanimiyorum ama cikolata ile yarim kalan bir yarisimiz var .

soylediklerinde haklısın canimm dis etkenlerden demotive olabiliyorum ama bu hafta 'surpriz ' olacak insallah o kalp bana gelecek

Nehir6161 birinci olmuş. Fitt_anne sende iyi gaza getirdin. Bende laz damarina bastım. Helal laz kızı.
Süper yaaa. Çok Sevindim.
Eskiden cok ıyı gaza gelirdim şimdi de cok ıyı gaza getırıyorumsahaları genclere bırakma zamanı gelmiş emekli olup köşeme cekiliyim ben artık

Allah cennette kavuştursun canım ..

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim

Başınız sağolun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin

Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin taksiratını affeylesin inşallah

Canım Allah mekanını cennet etsın basınız sagolsun
Amin kızlar allah razı olsun...
Dedem ben doğmadan önce genç 50 li yaşlarında vefat etmişti çok severlermiş birbirlerini şimdi yan yana yatıyorlar

Bugunki menum
Sabah
1 h yumurtla peynir zetin salatalik 1b kahve

Aksam iki lahmacun bol salata dondurma
2lt su
Eki Görüntüle 2889706

16 temmuz menüsü
Sabah şekersiz kahve
Kahvaltı rafadan yumurta birkaç ceviz birkaç zeytin, karpuz, peynir, 2 dilim tt ekmek
Arada meyve
Akşam
Az çorba çok salata 2 dilim tb ekmeği
2,5 lt su

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…