Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bugün cam dolap vs temizlik yapıcam. Eşimle cocukları, annesigile zorla yolladim ne işimiz var diyo. Insaallah evlatlarım sana çekmez de bana gelirler sık sık dedim(annsigilde benden biliyo sanki bn yollamiyorm,beyefnde pek gitmez aramaz. Gitmiceksen hadi çamaşırlardan başla madem dedim hadi çocuklar gideli dedi gittiler

kız ben sana bayildimm

sabah kalktim erkenden spor yaptim bebegim

yaglarim erirken bak foto cektim
zor bir hafta zor bir rakip elimden gelen herseyi yapacagim

Benim bugün aşım var zaten birtek yürüyüş olabilir,yarinda yapamam dinlenmem lazim evde yaptigim adımlar bide temizlik yaparim heralde
Katılıyorum elif kaptanımız a dinlenmelisin. Hele birde sen fazlasıyla dinlenmelisin, çünkü çok spor yapıyorsun. Bugün hatta yarın dinlen ki sonra fenalaşma . Bazılarına aşı kötü etki ediyor.

E Elif_Eylul beni burdn atarsa gece gündüz gelir taciz ederim camınıza taş atarım

Nehir bence bıraķma 20 dkda olsa yap biseyler

Katılıyorum elif kaptanımız a dinlenmelisin. Hele birde sen fazlasıyla dinlenmelisin, çünkü çok spor yapıyorsun. Bugün hatta yarın dinlen ki sonra fenalaşma . Bazılarına aşı kötü etki ediyor.
Aynen canim beklicez bakalim zaten bugun bisey yapasim yok sıcaktan

E Elif_Eylul beni burdn atarsa gece gündüz gelir taciz ederim camınıza taş atarım
Sen boş musun ? Çabalamıyor musun? Kaptanımız çabalamayanları kovacak
Sen rakip ister misin ? 1 kişi rakip arıyordu. Yarış kendini göster kaptanımız a birde takip etmiyorum menülerini de paylaşıyorsun senin için sıkıntı olmaz canım .
Birde senin hatırın için ütü yapacağım o zaman kıvırırım. Seni mi kıracam.

Canım her gün farklı kaslarını çalıştır ama şuan önceliğin yağ yakmak. Yürüyüş Leslie tarzı tüm vücut egzersizlerini her gün yapmada bence sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…