Bugunde dinlen canim cok yoruldun gun icinde attigin adimlar yeter benceKaptanımm, Peki kaptanım Perşembe günü dinlenme günü yapayım teşekkür ederim
Rakiplerim güçlü olduğu zaman dinlenmem amabu haftadaki rakibim çerezlik
Bencede dinlen canim asi bu defa halsizlik yaptı bende sanırım hic birsey yapasim yok 10 saat felan uyudumBenim bugün aşım var zaten birtek yürüyüş olabilir,yarinda yapamam dinlenmem lazim evde yaptigim adımlar bide temizlik yaparim heralde
Hadiyaaa ben birak uyayamamda gecmis olsun canimBencede dinlen canim asi bu defa halsizlik yaptı bende sanırım hic birsey yapasim yok 10 saat felan uyudum
Tutku44 Ne strateji uyğulayacaksın rakibine söyle bakim ? Yüzümü kara çıkarma arkadaşım . hadi göreyim seni , bu arada çikolatanın hiç birşeyden haberi yok biz kendi kendimize gelin güvey mi oluyoruz ne
Katılıyorum elif kaptanımız a dinlenmelisin. Hele birde sen fazlasıyla dinlenmelisin, çünkü çok spor yapıyorsun. Bugün hatta yarın dinlen ki sonra fenalaşma . Bazılarına aşı kötü etki ediyor.Benim bugün aşım var zaten birtek yürüyüş olabilir,yarinda yapamam dinlenmem lazim evde yaptigim adımlar bide temizlik yaparim heralde
E Elif_Eylul beni burdn atarsa gece gündüz gelir taciz ederim camınıza taş atarımOooo oooo , bizim takım iyice Kızışmaya mücadele etmeye başladı bile . Bakalım bu haftanın 1. Leri kim olacak. Kıyasıya mücadele başlıyor. Evet herkes rakibini seçsin ve oyuna dahil olsun. Ben senin yenerim diyenlerin yarışı başlıyor. Kızlar , Bu hafta çok güzel maç bekliyorlar kaptanlar bizden. Haydi silkelenin biraz yoksa filiz kaptan bazılarını şutlayacak burdan . Şutlanmamak için yarışşşşşş başşşlllaaasssssııııııınnnn
Sagol canimHadiyaaa ben birak uyayamamda gecmis olsun canim
Ooooo süpersin işte bu
kız ben sana bayildimm
sabah kalktim erkenden spor yaptim bebegim
Eki Görüntüle 2889802
yaglarim erirken bak foto cektim
zor bir hafta zor bir rakip elimden gelen herseyi yapacagim
Nehir bence bıraķma 20 dkda olsa yap biseylerBugün buralar çok sessiz .
Ben bugün spora ara mı versem dinlensem mi bugün ? Eşim diyor Nehir böyle olmaz haftada 1 dinlenmen lazım diyor kızıyor bana . Kendi fitness e gidiyor az çok birşey biliyor. Hergün aynı kaslarını değil farklı farklı kaslarını çalıştır diyor. Bakalım bugün köşeme çekileyim dinleneyim diyorum . Ayaklarımın altı su bombası oldu. Ne dersiniz kaptanlarım?
Aynen canim beklicez bakalim zaten bugun bisey yapasim yok sıcaktanKatılıyorum elif kaptanımız a dinlenmelisin. Hele birde sen fazlasıyla dinlenmelisin, çünkü çok spor yapıyorsun. Bugün hatta yarın dinlen ki sonra fenalaşma . Bazılarına aşı kötü etki ediyor.
Kaptanımız çok methetti oda hünerlidir. Boş durmayacağını eminim.Nehir6161 çikolata gelir uzunca bir gecmis yapar ve etiketlemedigim heryeri okur eminim ama oda simdiye spor yapmistir eminim
Kapıya kilit vurcamki
Koç başımı kestigin kurabinin başinimi takcanKoç başıyla gelirim
Sen boş musun ? Çabalamıyor musun? Kaptanımız çabalamayanları kovacak
Canım her gün farklı kaslarını çalıştır ama şuan önceliğin yağ yakmak. Yürüyüş Leslie tarzı tüm vücut egzersizlerini her gün yapmada bence sakınca yok.Bugün buralar çok sessiz .
Ben bugün spora ara mı versem dinlensem mi bugün ? Eşim diyor Nehir böyle olmaz haftada 1 dinlenmen lazım diyor kızıyor bana . Kendi fitness e gidiyor az çok birşey biliyor. Hergün aynı kaslarını değil farklı farklı kaslarını çalıştır diyor. Bakalım bugün köşeme çekileyim dinleneyim diyorum . Ayaklarımın altı su bombası oldu. Ne dersiniz kaptanlarım?