Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynısından yenisini al başbakanım nasıl? Yada pilini değiştir bak
Canim onu alali 5 seneden fazla oldu galiba
Nerden aldigimida unuttum
Az once tartildim 62 gosteriyo pilini degistirecektim evde pil bulamadim pil almam lazim
Tartiyida biktirdim cik in bana dayanamadi kesin
Tartida bana biseyler anlatmaya calisiyor 65 olda kurtuluyum diyo galiba

Bugün buralar çok sessiz .
Ben bugün spora ara mı versem dinlensem mi bugün ? Eşim diyor Nehir böyle olmaz haftada 1 dinlenmen lazım diyor kızıyor bana . Kendi fitness e gidiyor az çok birşey biliyor. Hergün aynı kaslarını değil farklı farklı kaslarını çalıştır diyor. Bakalım bugün köşeme çekileyim dinleneyim diyorum . Ayaklarımın altı su bombası oldu. Ne dersiniz kaptanlarım?

Bencede dinlenmelisin canim 6 gun spor yapip 1 gun dinlenme seklinde ilerleyebilrsin
Ozellikle persembeyi dinlenme gunu seçebilirsin tarti öncesi

Hedefin 65 mi ? E birşey kalmadı 1.2 veriyorsun, desene ağustosta sende mezun oluyorsun. Bu arada güncelleme yap kilonda

Normalde haftanin 3günü egzersiz yapilmasi gerekiyo normal bir insanin hadi olsun 5gün ama biz abartisiz dinlenmeden 7gün boyunca spor yapiyoruz bence dinlenmelisin

Hedefin 65 mi ? E birşey kalmadı 1.2 veriyorsun, desene ağustosta sende mezun oluyorsun. Bu arada güncelleme yap kilonda
Bugun guncelleme yaptim canim
65 i de korursam benim icin cok super olacak canim
Bugun gordum birinci olmussun tebrik ederim canim azmin daim olsun inşallah

8 aydır burdayım. Menü paylaşmadigim 3-5 gün vardır belki yoktur. 4. Takımla yarışırken olmuştur. Birde unutmuş olabilirim. Menü paylaşmak spor yapmak bir disiplin kazandırıyor. Burada olan herkes zayıflamak istiyor bence. Lutfen özellikle başka başlıklarda yazanlar vaktim yok demeyin. Instagramda iki dk az kalın vakit olur sanırım.

Bencede dinlenmelisin canim 6 gun spor yapip 1 gun dinlenme seklinde ilerleyebilrsin
Ozellikle persembeyi dinlenme gunu seçebilirsin tarti öncesi
Kaptanımm, Peki kaptanım Perşembe günü dinlenme günü yapayım teşekkür ederim
Rakiplerim güçlü olduğu zaman dinlenmem ama bu haftadaki rakibim çerezlik

Peki kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…