Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın
t4439.gif

eveeet canimmm cani gonuldenn tebrikk ediyorummm :KK73: :KK73: :KK73: :KK36: :KK73: :KK36: :KK73: :KK36: :KK73: :KK36: :KK73: :KK36: :KK73: :KK36: :KK36: :KK36: :KK73: :KK36: :KK73: :KK19:
Teşekkür ederim canım 😘
Gunaydın hanımlAr💓💓yuruyus ıcın sabahta olsa dısarı cıkılmıyor cok sıcak ben de 2 mıl leslie yaptım bolgesel hareketler yalıcam şimdi🤸‍♂️🤸‍♀️
Hayırlı sabahlar , ay ne güzel sabah sabah başlamışsın spora 🤗bende daha yeni kalktım 🤭
Eskiden cok ıyı gaza gelirdim şimdi de cok ıyı gaza getırıyorum😁sahaları genclere bırakma zamanı gelmiş emekli olup köşeme cekiliyim ben artık 😁😁
Ne demek yaşlandım , senin yaşında ne varmış . Öyle kolay pes etmek yok canım. Rahat bırakmam seni. Sende rakibini seç kimi istiyorsun. Ben seni destekliyorum

Afiyet olsun canım. Birşey soracağım özel olmazsa. Sen neden bu saate kadar ayakta kalıyorsun. Geç paylaşıyorsun. Evli çocuklu muydun ? Balık hafızam var aklımda tutamıyorum bazı şeyleri.
Bu menüyle nasıl duyuyorsun. Lahmacun hariç te onun haricinde kuş kadar yiyorsun. Sorh soruyorum rakibimi yakından tanımak istiyorum. Sencw bu hafta kaç kilo verirsin hedef koydun mu kendine ? Birde spor yapmıyor musun ? Sadece yürüyüş mü yapıyorsun?
:KK57:

Çikolatayı tanımıyorum . Onu bir incelemem lazım . Bir anda yazınca eyvah yandım ben dedim. Zaten kazanan ortada. Ne kadar spor yapar ne yer ne içer hemen kilo verir mi falan araştırmasını yapmam gerekiyor dedim , başlamıştım araştırmaya ki , sen yazdın rahatladım valla yoksa bu gece uyku girmezdi gözüme 😅 sonuçta o kadar güveniyorsun çikolataya . Beni de ezer geçerse bu yıkımın altından zor çıkardım 😅bazı şeylere takıntım var kazanma hırsı gibi. Ay böyle de kendimi pehlivan güreşçileri gibi hissettim 🤣🤣
Tutku da bu hafta çok güzel kilo verdi ve yüzdesi benden fazla idi. Azimli kız oda kolay kolay pes etmeyecektir .
Neyse ben tarafımı seçeyim . Sen çikolata ben Tutku diyorum . Kiloda tabi, sporda bilemeyeceğim . İyi olan kazansın hadi bakayım .
canimm benimmm yaaa beni mi tuttun sennn :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK19: :KK19: :KK19: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK19: :KK19: :KK19: :KK73: :KK73: :KK19: :KK19:

Afiyet olsun canım. Birşey soracağım özel olmazsa. Sen neden bu saate kadar ayakta kalıyorsun. Geç paylaşıyorsun. Evli çocuklu muydun ? Balık hafızam var aklımda tutamıyorum bazı şeyleri.
Bu menüyle nasıl duyuyorsun. Lahmacun hariç te onun haricinde kuş kadar yiyorsun. Sorh soruyorum rakibimi yakından tanımak istiyorum. Sencw bu hafta kaç kilo verirsin hedef koydun mu kendine ? Birde spor yapmıyor musun ? Sadece yürüyüş mü yapıyorsun?
yakiňdan tanıma cabana hayran kaldimmmm:KK53::KK73::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim canım 😘

Hayırlı sabahlar , ay ne güzel sabah sabah başlamışsın spora 🤗bende daha yeni kalktım 🤭

Ne demek yaşlandım , senin yaşında ne varmış . Öyle kolay pes etmek yok canım. Rahat bırakmam seni. Sende rakibini seç kimi istiyorsun. Ben seni destekliyorum
Kız uyanmadan ne yaparsm kar diye erkenden Uyanıp yapmaya calisiyorum cnm
Bu hafta yogunum haftaya rakıp secıyım yoksa senden daha Baska herkesı yenerım bu takımds bıliyosun😁

Bayram öncesi zopanı cıkarma zamanı gelmiş😁 bi silkelenır kendımıze geliriz takımca:KK66:
Listeyi alicam önüme tek tek etiket yapcam ben asil liste free listede kimler var menü paylasmayana hadi sana güle güle bidaha takima girme ama kaptana kiyamiyoreeee

X