- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Merak ettimAaaa nedenki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettimAaaa nedenki
Izin kilonun altında olunca giriliyorMerak ettim
Hosgeldin canimTebrikler kızlar yine ben
Anladım himm iyimis liste azalmış ondan sordumIzin kilonun altında olunca giriliyor
SormaAnladım himm iyimis liste azalmış ondan sordum
Hosbuldum canım misafir böyle kuru kuru mu karşılanır ne ikram edeceksinizHosgeldin canim
Nemiiiii ikram etcez bu saattemi yaaa çay ya kahveHosbuldum canım misafir böyle kuru kuru mu karşılanır ne ikram edeceksiniz
İçmem ya onları mezun oldum datlu isterim (yüzsüz misafir)Nemiiiii ikram etcez bu saattemi yaaa çay ya kahve
Kilo aldıysa 6 ay sonra dönebiliyor canim senin az kaldi galibaMezun olan üye yine 6 ay sonra mı dönüş yapıyor
Hosgeldin canimİçmem ya onları mezun oldum datlu isterim (yüzsüz misafir)
Tatli yok ki bizde annem yarin yapacakTatlı istedik ev sahipleri kayboldu git der gibi
Hosbuldum kaptanım daha da şişko olmadan bi tatlinizi tatmak istedim neyse yormayın kendinizi yaparımHosgeldin canim
Mezun olali 1 hafta oldu daha hemen tatli isterim diyorsun
Konumuna at yarın gelirimTatli yok ki bizde annem yarin yapacak
Ben yemem sana ikram edeyim
tamam tamam sana tatli getirdimHosbuldum kaptanım daha da şişko olmadan bi tatlinizi tatmak istedim neyse yormayın kendinizi yaparım
Tatli yokkiHosbuldum kaptanım daha da şişko olmadan bi tatlinizi tatmak istedim neyse yormayın kendinizi yaparım
Ben sana az uzağım canim ama kardesim orda okuyorKonumuna at yarın gelirim
Niye ben bunu kıçımdan attimKilo aldıysa 6 ay sonra dönebiliyor canim senin az kaldi galiba